- 16 Eylül 2017
- 7.421
- 13.759
Öncelikle kafaya takma diye elestirilmeden önce şunu belirteyim gayet sosyal bir hayatım erkek/kadın arkadaşlarım var,sporuma da giderim,kendime dikkat ederim, fiziğim iyidir elim yüzüm düzgündür, hobilerimle de ilgilenirim, gezerim de,tek başıma güzel bir hayatım var. Özellikle arayışta değilim ama ilişki konusunda yüzüm bir türlü gülmüyor açtığım konuları bilenler bilir. Bir de bulunduğum şehirde havuz çok dar. Ben muhafazakar, kalabalık aile yapısıyla büyüyen biriyle yapamam mesela ama bulunduğum sehirdekilerin yüzde altmışı doğu kültüründen yüzde kirklik bir kesim kalıyor bunlarında yarisi evli bir kısmını da beğenmiyorum yani çok kriterim yok ama bakımsız biriyle de ya da her önüne gelene yuruyenle de olmaz bir de sıkıntı şu sosyal ortamda tanıştıklarım bekarsa mutlaka beğeniyor, konuşmak istiyor vs... ama dediğim gibi doğu kesiminden oluyor bu kişiler genellikle onun dışında sokakta gören veya şurada burada karşılaştığım birinin bana baktığını beğendiğini anlıyorum ama gelip adım atmıyor. Benim beğendiklerim beni beğenmiyor olayı yaşamadım hiç çünkü biri beni beğenip bakmadan, konuşmadan ben gidip konuşayım adım atayım olaylarina girmem aklıma düşmez. Belki doğru değil ama artık etrafımdaki çiftlere imreniyorum fesatlanmiyorum ama kıskanıyorum. Sıradan düzgün bir ilişkim olsun birileriyle sağlıklı flört ilişkim olsun. Benim hiç yaş takıntım yoktur aslında ama 27 yaşına geldim artık etrafimdakilerin önce parmağına bakıyorum. İster istemez üzülüyorum tanıştığım herkes falso çıkıyor.