• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme tanışmaya veya istemeye geldiklerinde ne giyindiniz

gicikcadi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2011
402
218
123
[COLOR="#4B0082"]arkadaşlar

birçok arkadaşım bende dahil tanışmaya yada istemeye geldiklerinde ne giyeceğimizi bilmiyoruz. fikirlerimizi giymeyi düşündüklerimizi resimli olarak paylaşma imkanımız varsa süper olur.evli yada nişanlı bayanlar özellikle bu heyecanları yaşamış olarak bize yardımcı olmanızı rica ediyorum. ne dersiniz arkadaşlar bu tatlı heyecanlardan sizde tekrar tatmak istemez misiniz :71: :71: :71: :71: :71: :71: :71:
[/COLOR]

Son düzenleme:
ben cok abartılı derecede klasık olmak ıstememıstım. zaten cokta klasık gıyınmeyı sevmıyorum bıraz da kendım gıbı olayım ıstemıstım ve bu elbıseyı gıydım gercı tam bellı olmuoda uzun boydan duz ınen bı elbıse

$100_4106.jpg

$100_4107.jpg

ben cok abartılı derecede klasık olmak ıstememıstım. Zaten cokta klasık gıyınmeyı sevmıyorum bıraz da kendım gıbı olayım ıstemıstım ve bu elbıseyı gıydım gercı tam bellı olmuoda uzun boydan duz ınen bı elbıse

Eki Görüntüle 214936

Eki Görüntüle 214935

çiçeklerle ışıl ışıl gözükmüşsün teşekkürlerimi sunar bu mutluluğunun ömür boyu sürmesini dilerim :71: :71: :71:

dün istemede giydiğim kıyafetim ve gelen çiçeğimmm :69:

ben resimde de görüldüğü üzere lacivert etek, lacivert-beyaz çizgili askılı bi badi, üzerime beyaz ceket ve ayağıma ( önce lacivert, onlar ağrıtınca da daha az topuklu ) beyaz ayakkabı giydim, incili küpe yüzük ve bileklikle de kıyafetimi tamamladım :68:

14sr0.jpg

resmi bulamadım ama bende siyah belden hafif kabaran kemerli diz altı bi elbise giymiştim. tüm arkadaşlarıma hayırlı olsun :))

Back