- Konu Sahibi cicili_bicili
-
valla ben babana hak verdim. Herkes bu olaya "tanışma" olarak hazırlanmış onlar da isteme olunca şok olmuşlardır. Bi de daha öğrenciysen tabi ki okuldan önce düğün olmalı diye tavrını koymalı adam (ne güzel açık sözlü davranmış). Erkek tarafı bu kadar gururlu olmamalı diye düşünüyorum. herkesin içinde soru sormasa mıydı adam damada sonuçta kızının evleneceği kişiyi tanımak istiyor.(doğal olarak). Bence onlar ikramları almayarak trip atarak çok çocukça davranmışlar ailecek. Sevgilin biraz empati yapsın ilerde o da kız babası olunca tabi ki kızının gideceği aileyi tanımak isteyecek paldır küldür bu işler olsun istemeyecek.
Bence siz tanışma organizasyonunu biraz hatalı planlamışsınız. Dışarda sakin bi çay bahçesinde herkes için tarafsız olan bir yerde aileler tanışmalı, isteme olayı ne zaman gerçekleşecek diye önceden konuşulmalıydı.
Bence sevgilinle ailesi biraz tripliymiş hemen " biz kendimizi ezdirmeyiz" diye olaya fazla heyecanlı yaklaşmışlar. Bütün ömür onların tribini çekebilecekmisin bence iyice düşün.
Bence olayda saygı duyulması gereken senin ailen bak yazarken ben sinirlendim ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?