• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tanışmada alınan bileklik...

Tripliii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2009
3.824
6
0
İzmir
Nostalji olsun dedim ve eşimin annesinin 2 yıl önce almış olduğu bilekliği çıkardım takı kutumdan. Tanışmada takmıştı ve şöle demişti; allah ileride bana çok daha iyilerini takmayı nasip etsin kollarına. Pek mutlu olmuştum. Kayınvalidemi çok seviyorum. Bu takımında benim için yeri çok başkadır. Çünkü ilktir. Tanışacağı zaman düşünüp böyle bir incelik yapmasıda beni çok mutlu etmişti.kaydirigubbakcemile2

Sade bir hediye ama tam benim zevkim. Sizler için bugün taktım.şakkıdı

5774.jpg

5786.jpg

cnm çok güzelmiş ne güzel ince düşünen bir kayınvaliden var allah daha iyilerini nasip etsin opuyorumnanaktan

Çok güzel ve çok zarif canım. Güle güle kullan. Allah herkese böyle düşünceli kayınvalideler nasip etsin. Benim öyle bir kayınvalidem olmayacak sanırım. :((

Teşekkür ederim cnm. ıyi düşün iyi olsun demişler, karamsar olma. Eminim çok daha iyileri sizlere takılır.

Maalesef canım öyle bir şansım yok. 6 yıl bitti, hiçbişey görmedim ben, hala da evliliğin konusunu yapmıyolar. Neyseki ben nişanlımla konuştum da eylül için nikah tarihi almayı düşünüyoruz artık. Kendi başımıza yapıcaz herşeyi, bir tek benim ailem destek oluyo, o yönden iyiyim sadece. Ama isterdim bende düşünceli bir kayınvalidem olsun. İnşallah başkalarına kısmet olur böyle insanlar artık, ben hakkımı kaybettim. :)

Kıyamam cnm ya niye böyle yapıyorlarki insanlar çocuklarının mutluluğundan başka ne isterler yani öle olması gerek. Çok üzüldüm bak şimdi hakkınızda hayırlısı olsun. Allah ıslah etsin anne ve babasını söyleyeceğim başka bir şey yok üzüldüm senin adına.

Teşekkür ederim canım. Kader kısmet bu işler herhalde. İlerde düzelir umarım, yani aramızda sorun falan yok ama ilgi konusunda sıfırlar canım. :))

hayat ince detaylarda saklıdır bence ve bu hoş ve ince bir detay senin gibi kıymet bilene yapılmış olması da çok hoş en güzel günlerinde kullan inşallah :)

çok hoş canım ne kadar güzel düşünmüş kayınvalıden emınım ılerıde daha güzellerını takar Allah bır omur mutlu etsın :))

çok güzel,çok zarif....ne kadar ince bir davranış ve ne kadar ince sözler....Allah bozmasın canım....

canım aynısı bende var.begerek almıştım. 5 tlydi. seninki acaba pırlantamı.yani yanlış anlama merak sadece.

çok güzel ona benzer boncuksuz bi bileklikte bana takmıştı canım kayınvalidem bendemi taksam ne 8 sene olmuş dile kolay izne giderken bi güzellik yapsammı hatırlarda mutlu olurmu acaba hala takıyo diye ama size bi sır toplasan 3 gün takmamışımdır

Back