tanisma yildonumu icin ne hediye alsam bilemedim .s

tatlibelamm

sabah uykum
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2014
318
68
43
32
Arkadaslar meraba esimle tanisma yildonumumuz bu ayin 22 sinde ne gibi bi hediye olur acaba kabul ediyorum konuyu yanlis yere acmis olabilirim .d

bizimde tanışma yıldönümümüz dündü ve ben cebine not yazmayı düşünüyodum işe giderken görür diye, yaklaşık 10 gündür aklımdaydı.çarşamba akşamı bi cenaze haberi aldık üzüldük baya sözde ben geceden notu yazıp koycaktım cebine ama hiç aklıma bile gelmedi dünde hiç aklıma gelmedi tamamen unutmuşum. bugün uyanınca aklıma gelen ilk şey o oldu ve kısa sürekli şok geçirdim resmen unuttum diye üzüldüm ama geçti artık malesef ben yapamadım sen yap böyle bişeyi

Biz esimle hastanede tanismistik orda calisiyordum yildonumumuzde pasta yaptirdim ikimizin resmi olan arkadaslarimi orgutledim hastayim bahanesiyle onu hastaneye getirmistim biz otururken arkadaslarim pastayla gelmisti dogum gunun kutlu olsun dogum gunumu kutla demistim sarilmistik tanistigimiz gunden itibaren kac ay olduysa onun sayisinca gumus bir tespih yaptirmis basina bas harflerimizi koydurtmustum hic elinden dusurmez ve her ay gidip bir boncuk ekletir cok begenmisti

Wayyy supermis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…