Sen aileni tatlı tatlı işle ön yargıları olmaması adına, netice de hepimiz insanızz hepimizin düşünceleri farklı olabilir eğer onun dışında aile de bir sıkıntı yoksa iyi olduklarından bahset, erkek arkadaşın da kendi ailesine öyle yapsın :)
Benim babam karadenizliye kız vermem diyordu, başka işim yok sinopluya kız mı vereceğim aynen böyle demişti, hemde teyzemin eşinin, yani sinoplu olan eniştemin yanında, ben 8. yılıma girdim babamın bu önyargısını bile bile gizleyerek devam ettirdim ilişkimi hem duyunca hiçte öyle şuralıya vermem, buralıya vermem diyemedi nasipse zaten insanın basireti bağlanıyor derler.
Valla arayı ısıtmak amaç olunca erkek arkadaşım benim ailemi anlatıyor ailesine, ben onun ailesini konu geçince, mesela bilezik yaptı erkek arkadaşım bir gün konusu açıldı babamın yanında hemen söyledim, babam aferim geleceğini düşünüyor, sorumluluk sahibiymiş demişti, bu bir artı oldu babamın gözünde mesela..
damadın yerini hazırlayım biraz diyorsun hayırlısıyla tanıştırsaydım bir streste bitseydi