• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Tanışma sonrası iade i ziyaret

adada

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2010
19
3
86
İstanbul
Kızlar,

Çok uzun zamandır forumu takip edip kısa süredir yazmaya başlayanlardanım. Yakın zamanda erkek arkadaşımın ailesi sadece bayanlar olarak tanışmaya geldi. Gelirken Pasta ve çok şık çiçek getirdiler. Sonrasında bizi de evlerine davet ettiler. Giderken tatlı ya da pasta almak uygun olur diye düşünüyordum fakat ayrıca hediye tarzı birşey almak gerekli olur mu diye danışmak istedim :) Garip dursun istemem ama jest olacaksa da güzel olur sanki :)

Bence ilk ziyaretde hediye alman uygun olmaz diye düşünüyorum bir söz veya nişan durumunda alabilirsin

Kızlar,

Çok uzun zamandır forumu takip edip kısa süredir yazmaya başlayanlardanım. Yakın zamanda erkek arkadaşımın ailesi sadece bayanlar olarak tanışmaya geldi. Gelirken Pasta ve çok şık çiçek getirdiler. Sonrasında bizi de evlerine davet ettiler. Giderken tatlı ya da pasta almak uygun olur diye düşünüyordum fakat ayrıca hediye tarzı birşey almak gerekli olur mu diye danışmak istedim :) Garip dursun istemem ama jest olacaksa da güzel olur sanki :)

bize tanışmaya anneler gününde geldikleri için anneme çiçek ve tatlı harici anneme küçük bir hediye almışlardı şimdi biz gidicez ama tatlı haricinde bir şey almayı düşünmüyorumm:8:

Back