Kız İsteme tanışma merasiminde spor giyinmek olurmu

sagol canım inş hepmizin ki hayırlı olur, kesin karar verdim siyah kumaş pantolon giycem ama üstüne bişi bulamadım. acık renk bir tişört olabilir diye düşünüyorum, biraz baktım cünkü gömlekler fln hep fırfırlı fırfırlı mümkün değil giyemem :1:

Birde evde giydiğim babetlerim var siyah olur mu ? Topuklu giymek mi sarttır ?

topuklu giymen sart degil babette kumas pantolonun altina cok hos duruyor ama tarzina uygun bi gömlek bulsan cokk uyumlu olur cok yakisir yok istemiyorum diyorsanda bi cik disariya sen zaten gözüne hitap eden bir kiyafet bulursun

ben ole bır durum olsa elbıse dusunurdum cunku kumas pantalondan daha spor duruyor aslında
ama ılla pantalon dıyorsan
kumas gıbı duran kanvas kumasların uzeırne sık bır bluz sık bır kolye ıle ıstedıgın sıklıga cok zahmete gırmeden ulasmıs olursun kanımca

kesinlikle ne giydiğin, saçın başın o kadar önemli ki... sakın kot pantolon giymek gibi bir hataya düşme derim. mesela geçenlerde kuzenimin sözü için kız tarafının evine gittik, ben açıkcası kızın şöyle güzel derli toplu bir elbise bir de güzel ayakkabı giymesini veya bir pantolon gömlek gitmesini beklemiştim ama giydiği kıyafeti görünce şok olduk yani. altında siyah tayt, üstünde siyah dantelli karpuz kollu, kıt kanaat poposuna gelen bir bluz ve acayip topuklu bir ayakkabı... hiç beklemezdik yani hiç sözde giyilecek bir kıyafet değildi. öyle bir şeyi ben giyicem dahi desem annemle babam asla müsade etmez, adam gibi güzel bir kıyafet alırlardı...

kesinlikle ne giydiğin, saçın başın o kadar önemli ki... sakın kot pantolon giymek gibi bir hataya düşme derim. mesela geçenlerde kuzenimin sözü için kız tarafının evine gittik, ben açıkcası kızın şöyle güzel derli toplu bir elbise bir de güzel ayakkabı giymesini veya bir pantolon gömlek gitmesini beklemiştim ama giydiği kıyafeti görünce şok olduk yani. altında siyah tayt, üstünde siyah dantelli karpuz kollu, kıt kanaat poposuna gelen bir bluz ve acayip topuklu bir ayakkabı... hiç beklemezdik yani hiç sözde giyilecek bir kıyafet değildi. öyle bir şeyi ben giyicem dahi desem annemle babam asla müsade etmez, adam gibi güzel bir kıyafet alırlardı...

Haklısın canım :))) O kadarıda abartı saygısızlık yani öyle bir ortamda. Tamam bende cok klasik olmaya karşıyım ama sonucta yine kumas pantolon üzerinede gömlek giydim. Cok sadeydim ama hanım hanımcıkmısım öyle dediler. Ama kayınvalide adayım benden cok daha fazla özenmişti ve süslüydü orda biraz mahcup oldum
:93:

Back