Kız İsteme Tanışma İsteme Söz Nişan hepsi 1 ay sonra yardım edermisinz kızlaar :)

tekasksen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2014
105
21
38

Merhaba kızlar :)

Aranıza yeni katıldım heycanımı mazur görün lütfen :)
Şimdi 1,5 yıllık ilişkim var ve 1 ay sonra istemeye gelincek ancak mesafemiz uzak onlar Ankarada ben Edirnede ne nasıl olucak daha net bişi yok bu konuda ama tabi önce tanışılır sora isteme söz nişan bi arada evde olucak kısmetse :)
Ben şimdiden hazırlıklara başladım tanısmaya gelindiği akşam kapalıyım ben bunun renginde bi gömlek altına lacivert böyle fiyonklu etek ve lacivert şöyle babet giymeyi düşünüyorum eşarp olarakta bunu takıcam inşallah uzaktan geldikleri için o akşam yemek verilir yemek yerken kaynaşılır diye düşünüyorum ancak bana yardım ederseniz bu konuda çok sevinirim kaç çeşit olsun neler yapalım yemektn sonra ne verilsin ben nasıl davranıyım :)
O geceyi atlattıktan sonra gelelim isteme merasimine biz tekirdağlıyız ancak adetleri falan pek bilmem önce kahvemi verilir ben onları karşılamaya çıkıcammı pasta börek çörek olarak ne yapmalıyız fikir verrseniz bnmde heycanım azalır belki şuan neye bakmalıyım şaşırmış durumdayım kıyafetimi kabataslak belirledim ancak evde olucak çok abartı istemiyorum ama birazda belli etsin kendini die düşünuyorum onlarıda ekliyim bn beraber karar verelim hem nerden alabilirm falan diyede fikir verrsiniz bna elbise bunu düşündüm biraz kabarık tam istediğim gbi foto biraz karanlık çıkmış bu kdr açabildim rengini ayakkabı olarak krem babet olur dedim. Takıldığm olay şal mı eşarp mı birde üst rengi beyazmı olsun aynı renkmi yoksa fusyann daha açık tonumu bilemedm bundanda yardım edersenz bana çok iyi olur gelelim kahve fincanlarına onlarıda ig dan buldum alıcm inşallah sonraaa hediyeliklerim erkeklere havlu olucak üzerinde isimlerimin yazılı olduğu işli olanı hazır buldum bnde kendmce tasarladım bnmkinn sadce aralarına küçük gri kalpler koyulsun istiyorum bayanlarada eşarp vericem hazır büzgülü tüllerin içine koyup üzerine yine kendimn tasarladiği bu etiketleri iğnelicem bide giderken onlara söz kurabiyesi yaptırıcam onlardan vericem nişan olucak ama bohça yapmicaz düğünde yapılcak ancak evet bohçası diye bişi varmış ondan hazrlıcm iç çamaşırı mendil çorap ve havludan oluşan onuda süslicem şu şekilde bide giderlerken nişan şekeri dağatıcam onu ekledim ancak morlu kurdeleli olucak onada kendm etiket basıcm o eklediğimi çıkarıp pcden. şuanlık tek tepsim kaldı onuda burdan temin edicem artık inşallah çok uzun oldu kusura bakmayın yardımlarınızı bekliyorum hepinize şimdiden teşekkür ederim

Eklentiler

• $sifon-gomlek-modelleri-14.jpg
    19,1 KB · Görüntüleme: 622
  • $etek.jpg
    17,2 KB · Görüntüleme: 285
  • $babet.jpg
    10,4 KB · Görüntüleme: 227
  • $Screenshot_2014-04-04-14-30-45-1.jpg
    64 KB · Görüntüleme: 248
  • $PhotoGrid_1396612224822.jpg
    42 KB · Görüntüleme: 206
  • $krem.jpg
    57,1 KB · Görüntüleme: 775
  • $IMG_20140403_141407.jpg
    47,8 KB · Görüntüleme: 178
  • $özlem-muhammed-1.jpg
    84 KB · Görüntüleme: 214
  • $a487bba7abd5ef5b93dd10b9155b2cae.jpg
    39,8 KB · Görüntüleme: 179
  • $gfbndgn.jpg
    10,7 KB · Görüntüleme: 157
  • $images (1).jpg
    6,8 KB · Görüntüleme: 147
  • $þeker.jpg
    107,7 KB · Görüntüleme: 204
  • $Resim.jpg
    6,5 KB · Görüntüleme: 691
canım kusura bkam hepsini okuyamadım heyccandan cok şey yazmışın önce sakin ol herşey olur bnde zamanında heycan yapmıştım önce eşarbının rengine bayıldım canlı bi renk etek gömlek tarzı bişey giy tanışmada eger yemek olcak derseniz karşı taraftan tanıdıgın biri varsa abla hala yenge onla konuş gelenek görenek olarak o sana daha yardımcı olur hepsi sırayla olunca alışırsın bu tatlı telasına canım

Nasıl o kdr uzun yazdım ben bile anlamadm ki canım ya herşey iyisnden güzelnden olsun o gün bi skntı çıkmasn diye çabalayıp duruyorum :) eşarba bnde bayıldım vallahi kombinmle yakışırsa takıcam onu inşallah. yemek konusunda erkek arkadaşım çok yardımcı oluyo sağolsun bakalm hayırlısıyla halledicez.

Merhaba bende Kırklareliliyim, trakyayı bir bütün olarak sayarsak hemşoyuuuuz..:80:
Sakin ol tatlım, aslında seni çok iyi anlıyorum benim de Mayıs ayında olacak, %90 Mayıs' ın başı hatta.
Benim bildiğim önce hoşgeldin karşılaması yapacaksın, sonrasında kahve vereceksin verildikten sonra da söz yapılacak en sonunda tekrar ellerini öpeceksin.
Benim gördüğüm böyleydi, mesela kimisi kahvelerden sonra ortadan kayboluyor, kimisi müstakbel sözlüsüyle yanyana bekliyor. Bilemedim şimdi?
:26:

Eşarp modeline ve rengine bayıldım, kombinin de çok hoş, ayrıca nişan ve söz için düşündüğün modelde öyle. Yemek konusuna gelince uzaktan geldikleri için verilmesi şart gibi, ikramlıklar konusunda da şöyle yardımcı olabilirim, biz tanışma işini 1,5 yıl önce atlattık ve ikramlık sarma, poğaça, havuçlu kek, patates salatası, 1-2 çeşit kurabiye ikram etmiştik. Ya kısır, ya patates salatası ya da amerikan olmalı diye düşünüyorum. Poğaça ya da börek aynı şekilde yani hafif doyorucu da olmalı..

Hayırlı olsun inşallah..

Son düzenleme:
hayırlı olsun canım
bizde özel bir adet yoktu ama ben kahveleri verdikten sonra odadan çekildim kapının arkasından dinledim
öyle daha iyi bence yüzünü eskitme gözler seni arasın hep
bizimde istemeyle tanışma bir arada olmuştu..
aynı zamandada o gün benim doğumgünümdü o yüzden güzel abartısız bir pasta yaptırmıştık...(üzerinde isim falan yazmıyordu şeker hamuru falan yoktu üzerinde beyaz kremalı bir pastaydı)
poğaça tatlı kurabiye vardı bir kaç çeşit..
ama sizin başka şehirden geldikleri için belki daha doyurucu bir menü olabilir..

Aa evet hemşehriyiz :79:
Heycanlanmamak elde değilki bnde biraz ararştrdm aynenn sizin dediğiniz gibi oluomuş bizde de acaba sizde istemeden sonra erkeklere havlu bayanlara eşarp verildimi bn onda kararsız kaldım çünkü hem kurabiye hem şeker yaptırıcam ona gerek varmı acaba?
Eşarbım bndmde içime çok sindi siznde beğenmeniz fikrimi kesin kıldı çok sağolun gerçekten..

Aminn sizin içinde hayırlısı olsn inşallahh

Çok saol canımm
Aynen bnde çekilirm bi köşeye beklerim şuan kesin bişey yok ama sanırım bizimde tanışma isteme aynı anda olucak sonra söz nişan için gelicekler..
Ne güzel denk getrmişsnz daha özel olmştr artık sizin için doğum gününüz :)
Tanışma isteme için yemek söz nişan için geldiklerinde ise pasta börek türü yaparız diyorum daha kalabalık olucagı için sağlam bi menü ve doyurucu olur tabi yorum için teşekkr ederimm :109:

Ben heyecandan çok stresini yaşıyorum şuan, elim kolum bağlı çünkü erkek arkadaşım asker de olduğundan. Birşeyler netlik kazanıp hazırlıklar ufaktan başlasa, heyecanını da yaşayacağım da işte..
Mayıs ayında yapmak istediğimiz onaylandı ama günü belli değil henüz, erkek arkadaşımın da ailesi şehir dışında yaşadığından babasının iş durumuna göre kesin tarih belli olacak.
Annesi de bizim olduğumuz şehir de abisin de şuan, erkek arkadaşımı bekleyecekmiş sanırım, tekrar git gel olmasın diye 1-2 hafta içinde de babası gelirse eğer, çokta kalamıyor babası iş durumundan Mayıs' ın başı ilk haftasonuna denk geliyor.
Tabiki herşey kısmet, nasip..
Ben butik kurabiye, nişan pastası bir de evde ikramlıklar yaptıracağım.
Sonra da sadece bayanlara,( belki erkeklere de havlu ya da mendil gibi bişey de olabilir) mantar tıpalı minik kolonyalardan dağıtacağım süsleyip püsleyip..

Onun dışında elbisemi ben çok sade istiyormuşum, beğenilmediğinden kuzenler ve kardeşimin bir fikirde olmalarıyla balık tarzı bir model yaptıracağım..

Aynı durumlar içindeyiz bizimde tarih belli değil ama benmki asker değil sadece ailesnden daha ses seda yokk mayısa bi girelim haber ediceklermiş.. Bn çok aceleciyim hemen olsun alalım yapalım edelim die düşünüyorum yetşmicek diyede stres yapıyorum :26:
Aynen bnde butik kurabiye yaptırıcam ama pasta acaba kremamı olsun şeker hamurlumu bilemedm onda senn fikrin ne acaba canım ?
Bu arada allah kavuştursun aŞkerinii :109:

Amin canım, bende öyleyim, herşeyi önceden düşüp planladım.
Tabi plana göre gitmez ama elimde değil düşünmeden duramıyorum.
İnternetten kıyafet, pasta, kurabiye, saç modellerine bakıyorum.
İnanır mısın erkek arkadaşımın getireceği çiçeğe kadar ne olmalı, nasıl olmalı diye araştırdım.

Ben pastamı şeker hamurundan istiyordum, hala da öyle istiyorum canım, daha şık geliyor gözüme..

o zaman çokk sanslısın canımmm

Trakyalıyız ondan heralde bizim kafa yapımız uyuyor Vallahi bn şimdiden sipariş bile verdim canlı çiçek getirme fuşyalı beyazlı getir elbiseme uysun bak burda gördğmüz tepsinin içine koydur çikolataları faln
Bizim bura küçük şeker hamurlu kaliteli yapan bi yer bulursam bnde öyle yaptırıcam ama bakalım artık kısmet

Aynen bende öyleyim yaa, hele bazıları öyle şaşırıyor ki delirmişim gözüyle baktıklarını farkediyorum..

Canım öncelikle hayırlı olsun acaba kahve fincanını nerden buldun kısa sürede benim de sözüm olucakta özelden yazdım ama sanırım hakkın yok henüz ?

Canım öncelikle hayırlı olsun acaba kahve fincanını nerden buldun kısa sürede benim de sözüm olucakta özelden yazdım ama sanırım hakkın yok henüz ?

Çok saol canım instagram hesabın varsa @lolishoppp die aratırsan bulabilirisn sennkide hayırlı olsun şimdiden :109:

hayırlı olsun öncelikle :) kapalı biri olarak nişan elbisesine bayıldım :)
ve etek çok güzelmiş fiyonklu nerden aldığınız öğrenebilir miyim:)
nişan elbisesinin üstü beyaz olarak kalsın ve fuşya bir şal kullanın bence çok daha yakışır
menü olarak da kızların dediği gibi yapabilirsin ben kısır veya makarna salatası, börek kurabiye çeşitleri, kek ,düşünüyorum şimdilik

şimdiden hayırlı olsun fuşya elbiseyi beğendim ve nereden bulabilceğimi sormak istiyorum nişan için düşündüysen olabilir söz için sanki biraz kabarık geldi :26: eşarp da renkler çok güzel ama gül çiçek olmasa daha sade veya çizgili olsa daha hoş olurdu gibi geldi ve aklımda söz için bir elbise var fikir olur belki
Eki Görüntüle 1077740
bide ayakkabı boy sorunu yoksa minnacık bi topuk olablr bence

Son düzenleme:

Canım şimdi gördüm cvbını teşekkür ederim amin inşallahh Bende çok beğendim bakalım inşallah diktirebilirim. fiyonklu eteğin resmini netten buldum ama bndede benzeri var bn burda tesettr giyim satan bi dükkandan almıştım kolaylıkla bulabilirsin sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…