Tanışalım Kaynaşalım Paylaşalım . Nazlı'nın topiğinde yok yok

Suff

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2013
1.009
10
34
Kızlarrrrrr merhabaaaaa :KK14:
Aman beni yanlız bırakmayın öncelikle e mi ? :KK52::KK52:
En güzel dostlukların başlaması dileğiyle . :nazar:
Her her ama her konuda konuşalım kaynaşalım .
Derdin mi var gel abla
Sıkıntınmı var gel abla
Mutlumusun gel abla
Kısacası gel gel gel burda herşey beleş
Şimdiden hepinizi :KK19:

Onu bende istiyorum . Bir yapsam bol bol yapıp sizlere dağıtacağım zaten :KK53::KK53::emir_bebek: yaş kaç ne zamandır istiyorsun

8 aylık evliyiz tatlim 6 aydır uğraşıyoruz işte 25 yaşındayım neden olmadığınıda bilmioz henüz 1 sene olmadan doktorlar kabul etmio ya o yuzden dahada gerilio insan :KK43:bakalım bu ay 7 ekimde hasta olmam lazımdı iki gun gecti ama fazla umutlanmak istemiom :KK43:sen ne zamandır beklion bakalım :KK43:

8 aylık evliyiz tatlim 6 aydır uğraşıyoruz işte 25 yaşındayım neden olmadığınıda bilmioz henüz 1 sene olmadan doktorlar kabul etmio ya o yuzden dahada gerilio insan :KK43:bakalım bu ay 7 ekimde hasta olmam lazımdı iki gun gecti ama fazla umutlanmak istemiom :KK43:sen ne zamandır beklion bakalım :KK43:

biz 2 senelik evliyiz. 3 - 4 aydırda uğraşıyoruz cnm . :KK50:22 yaşmdayım . bende bilmiyorum nidin olmuyor :KK4:. Benm dr da bidaki ay yumurtlamanı kontrol edelim yine olmazsa diğer ay tedavi başlıcaz sana dedi :KK53: :KK43:

accuk kaysanda:KK53::KK53: bende otursam:KK17: bana da yer varmı acaba:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

biz 2 senelik evliyiz. 3 - 4 aydırda uğraşıyoruz cnm . :KK50:22 yaşmdayım . bende bilmiyorum nidin olmuyor :KK4:. Benm dr da bidaki ay yumurtlamanı kontrol edelim yine olmazsa diğer ay tedavi başlıcaz sana dedi :KK53: :KK43:

hayırlısı canım ya yapan nasıl yapıo bi defada tutturanlara hayranım valla :)) bakalım ben bu ay hayal kırıklığına uğrarsam gene artık tam teşekküllü bi hastane şart ne var ne yok baktırcam iyice :KK43: Rabbimm sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahhh...umarım kasım ayı bizim ayımız olur :KK70:

Kayamam :KK50: benim totom biraz büyük sığışamıyorum snra :KK1::KK1::KK1:

Hoş geldin ablacım buyur gel sen ben ayakta dururum :KK51:
yok kıyamam sen ayakta durma ayacıkların ağrır sonra:KK4::KK4:
balıklama bi dalış yapıyım hemen:KK55::KK55::KK55::KK55:
eeee :KK51:nasılsınız bakim:KK51:

hayırlısı canım ya yapan nasıl yapıo bi defada tutturanlara hayranım valla :)) bakalım ben bu ay hayal kırıklığına uğrarsam gene artık tam teşekküllü bi hastane şart ne var ne yok baktırcam iyice :KK43: Rabbimm sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahhh...umarım kasım ayı bizim ayımız olur :KK70:

Aminnnn. Ya aklıma birşey geldi şincik bak . Ben 4 ay önce hiç çocuk düşünmüyordum . Anneanemede birşey dimemiştim . O durduk yere aradı. Fal baktırmış . Kasım ayında hamile var dedi :KK53: Acaba o mu çıkacak :KK53::KK53:

yok kıyamam sen ayakta durma ayacıkların ağrır sonra:KK4::KK4:
balıklama bi dalış yapıyım hemen:KK55::KK55::KK55::KK55:
eeee :KK51:nasılsınız bakim:KK51:

İyiyim ablacım . Ben bugün tek çizgiyi gördüm kırmızıları göremedim . Beklemedeyim . Sen nasılsın :KK52:

Aminnnn. Ya aklıma birşey geldi şincik bak . Ben 4 ay önce hiç çocuk düşünmüyordum . Anneanemede birşey dimemiştim . O durduk yere aradı. Fal baktırmış . Kasım ayında hamile var dedi :KK53: Acaba o mu çıkacak :KK53::KK53:

tatlım benim kızma bana ama fala inanma baktırmada....
geleceği ALLAH bilir sadece:26::26:

tatlım benim kızma bana ama fala inanma baktırmada....
geleceği ALLAH bilir sadece:26::26:

öyle demeeee . Allah bilir ama önsezi olayıda var gerçekten. Bende az çok bakıyorum ablacm. Umut fakirin ekmeği derler ya o misal :KK50:

inşallah o çıkmıştır canım ya olur mu olur his meselesidir belki böle şeyler umut etmeye devammmm pes etmek yokk :)

bende gece yine rüyamda bebişimi gördüm:KK5: uyandım yine rüyamış:KK53::KK53::KK53:

Oyoyoyoy ölürüm ablacm sana ben . Allahtan bnm rüyama girmiyor. Çok etkilenirim ben . Sıkma kendini ne olur. Farkındayım herşeyn ama dert etme. Olucak bak görürsün . :KK49::emir_bebek::nazar:

X