• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tango programı kullananlar yardım ! teknolojiden anlamıyorum aldadıltım sanırım :(

Baabiel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2014
171
30
38
öncelikle kafam çok çok karışık of çok üzgümü 3 aylık evliyim eşimin telefonunda tango isimli bir program var onda bi konuşma gördüm tam o sırada elimden aldı ve tam bakamadan sildi ve bana senden önce olan şeler için tartışma sıkn çıkarma dedi o zmn benden önce diye ses çıkartmadım tabi biraz tartıştık ama hep aklımda ..telefonunu benimle tanıştıktan 4 gün sonra falan almıştı daha öncesinde samsung teli vardı ve şimdi ıphone kullanıyor güncelleme yapmıştı telefonuna . neyse sürekli olarak tuvalete gidiyordu teliyle ben de şüphelendim ve bakmıştım keşke bakmasaydım bana benden önce olduğunu söyledi ama inanmak gelmiyor içimden teknolojiden analayan biri yardım etsin böyle bir şey mümkün mü eski teldeki tango geçmişi yeni telefonda kullanılmaya başlayınca tekrar gelirmi :( kafayı yicem hergün tartışma çıkartıyorum beni güvensizlikle suçlıyor çok yeni evliyim

Back