Herkese selam son zamanlarda buraya çok fazla yazdım ama kadınların fikirlerine ihtiyaç duyuyorum.
Şu anda 34 haftalık hamileyim, 1 yaşına girecek de bir oğlum var. Oğlum 5.aydan beri mama desteği alıyor ama emmeyi de tamamen bırakmadı, o kadar çok sütüm gelmiyor zaten ama daha çok psikolojik amaçlı emmeye devam etti mesela yeni uyandığı zaman iki 3 dakika, korktuğu zaman kendini iyi hissetmek için vs. Tabii ki bunu doktorunun kontrolü altında yaptık, şu anda da aynı şekilde devam ediyoruz.
Ağustos Ağustosun sonu gibi diğer bebeği de kucağıma alacağım, dolayısıyla sütüm artmış olacak, yine doktor kontrolünde ikisini beraber emzirmeye devam edeceğim.
İşte tam burada bu şekilde yaşayan kişiler var mı biraz tecrübeleri duymaya ihtiyacım var, çünkü doktorumuz daha çok teorik konuşuyor.
Aralarında yaş farkı olan bebeklerini beraber emziren oldu mu, diğeri doğduğunda nasıl bu dengeyi sağladınız yardımcı olursanız ya da çevrenizde yaşayan varsa fikirlerinizi belirtirseniz çok teşekkür ederim şimdiden