tanaçan kullanan var mı?

cakiloz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2009
57
0
86
Çorum
arkadaşlar nette dolaşırken rastladım tanaçan markete,ağda ürünlerini kullananız var mı?

ben bugun sıparıs verdım cuma gelır dıyolar bakalım beklıyorum ılk defa deneyecegım

arkadaşlar nette dolaşırken rastladım tanaçan markete,ağda ürünlerini kullananız var mı?

canım ben de uzman tv de görmüştüm baya güzelürünleri var. internet sitelerinden istedim getirttim paket olarak. 50 lik kartuş ağda ısıtıcısı ve içinde 4 tane 50 lik kartuş ağda, ağda bezleri, yağlı mendiller falan filan 27 tl idi sanırım ya da 25. çoook memnunum gerçekten. bidaha hep ordan getirtcem.

arkadaşlar bende tanaçanın ürünlerini kullanıyorum. Zaten profesyonel ağdacıalr güzellik solanları sir ağdada depilisiima marka kullanıyorlar bende 100 ml set aldım içinde ağda makinesi kartuş 20 ağda bezi 4 yağlı mendil tanacanmarket de 44 tl idi ben bakimliolmak.com diye bi site buldum ordan aldım 38 tl oda tanaçanın bayisiymiş zaten sipariş verdim ertesi gün öğlen geldi 2 aydır kullanıyorum çokta memnunum.

Arkadaşlar, bende lazerden kalma tüyler var tanacanla alsam acaba olur mu? Artma ya da daha sert çıkar miy?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…