Arkadaşlar bugün 1.haftamı doldurdum ameliyat olalı. Doktorum herhangi bir krem veya burun fısfısı vermedi bana. Burnumun içinde kurumuş kan ve dikiş ipleri var bunları nasıl çıkartabilirim? Kulak çubuğunu ıslatın temizliyorum ancak tam temizlemiyor acaba burnuma buhar tutup öyle temizlesem bir sorun olur mu? Sizler nasıl temizliyorsunuz?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tamponlar alındıktan sonra bakım?
- Konu Sahibi casse
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Canım kızımda ameliyat olalı 1 ay oldu tamponlar alınınca deniz suyuyla burnunu yıka dedi doktor birde bepanthen plus verdi içine ve dışdaki dikişine kulak çubuğla sürüyor size vermedimi doktorunuz kime ameliyat oldunuzArkadaşlar bugün 1.haftamı doldurdum ameliyat olalı. Doktorum herhangi bir krem veya burun fısfısı vermedi bana. Burnumun içinde kurumuş kan ve dikiş ipleri var bunları nasıl çıkartabilirim? Kulak çubuğunu ıslatın temizliyorum ancak tam temizlemiyor acaba burnuma buhar tutup öyle temizlesem bir sorun olur mu? Sizler nasıl temizliyorsunuz?
Bana öyle bir şey demedi ama bepanthen iyi geliyorsa kullanmamda bir sakınca olmaz herhalde teşekkür ederim çok, deneyeceğim bugünCanım kızımda ameliyat olalı 1 ay oldu tamponlar alınınca deniz suyuyla burnunu yıka dedi doktor birde bepanthen plus verdi içine ve dışdaki dikişine kulak çubuğla sürüyor size vermedimi doktorunuz kime ameliyat oldunuz
Evet kızım iyi geldiğini söylüyor bepanthene plus alıp sür bence geçmiş olsunBana öyle bir şey demedi ama bepanthen iyi geliyorsa kullanmamda bir sakınca olmaz herhalde teşekkür ederim çok, deneyeceğim bugün
- 8 Şubat 2013
- 943
- 2.158
- 313
Benimde ameliyatımın 18. Günü. Doktorum ameliyat sonrasında tamponlu iken 1 hafta boyunca rinosinse kit ile burnumu temizlememi ve nazalnem yağ ilede nemlendirmemi söylemişti. Bu söylediklerine harfiyen uydum ve çok faydasını gördüm. Tamponlar çıkıncada bir süre daha rinorinse ile yıkamaya devam etmemi sonrasında içine ve kesi yerine bepantene plus krem sürmemi tembihledi. Kulak çubuğuyla sürüyorum. Senin doktorunun hiçbirşey söylememesi ilginç olmuş. Çünkü doktorum ameliyat sonrası bakımın operasyon başarısını çok fazla etkilediğini söyledi. Geçmiş olsun sanada banada hepimizede diyelimArkadaşlar bugün 1.haftamı doldurdum ameliyat olalı. Doktorum herhangi bir krem veya burun fısfısı vermedi bana. Burnumun içinde kurumuş kan ve dikiş ipleri var bunları nasıl çıkartabilirim? Kulak çubuğunu ıslatın temizliyorum ancak tam temizlemiyor acaba burnuma buhar tutup öyle temizlesem bir sorun olur mu? Sizler nasıl temizliyorsunuz?
Teşekkür ederim evet yani bir şey söylemedi ama o kadar memnunum ki kendisinden bepanthen plus aldım birazdan süreceğim hatta geçmiş olsun hepimize :)Benimde ameliyatımın 18. Günü. Doktorum ameliyat sonrasında tamponlu iken 1 hafta boyunca rinosinse kit ile burnumu temizlememi ve nazalnem yağ ilede nemlendirmemi söylemişti. Bu söylediklerine harfiyen uydum ve çok faydasını gördüm. Tamponlar çıkıncada bir süre daha rinorinse ile yıkamaya devam etmemi sonrasında içine ve kesi yerine bepantene plus krem sürmemi tembihledi. Kulak çubuğuyla sürüyorum. Senin doktorunun hiçbirşey söylememesi ilginç olmuş. Çünkü doktorum ameliyat sonrası bakımın operasyon başarısını çok fazla etkilediğini söyledi. Geçmiş olsun sanada banada hepimizede diyelim
- 8 Şubat 2013
- 943
- 2.158
- 313
Bizim doktorlarımız aynıDaha önce Ahmet beyi araştırırken sizin yorumlarınıza denk gelmiştim çünkü. Ordan tanıdım. Çok ilgili bir doktor saolsun. Sizede kızınızada çok geçmiş olsunEvet kızım iyi geldiğini söylüyor bepanthene plus alıp sür bence geçmiş olsun
Bizim doktorlarımız aynıDaha önce Ahmet beyi araştırırken sizin yorumlarınıza denk gelmiştim çünkü. Ordan tanıdım. Çok ilgili bir doktor saolsun. Sizede kızınızada çok geçmiş olsun
Evet Ahmet Bey çok iyi ve çok ilgili bir doktor. Biz şimdilik çok memnunuz. Ahmet beyin ameliyat esnasında çektiği öncesi sonrası fotoğrafınızı bir sakıncası yoksa özelden atar mısınız, ben de size atabilirim.
- 8 Şubat 2013
- 943
- 2.158
- 313
Tabiki hemen atıyorumEvet Ahmet Bey çok iyi ve çok ilgili bir doktor. Biz şimdilik çok memnunuz. Ahmet beyin ameliyat esnasında çektiği öncesi sonrası fotoğrafınızı bir sakıncası yoksa özelden atar mısınız, ben de size atabilirim.