- 9 Eylül 2011
- 7.563
- 4.578
- 448
- Konu Sahibi enteldantell
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu ne demek anlamadim?Benim bildiğim dinde herşey yasak ama zorunluluk halinde herşey serbest
Bu ne demek anlamadim?
Organ?İsmini yazmak yasak mi ,ayıp mi,günah mi?Cok enteresan insanlar var ya.Bir de kim size ne söyledi ki Allah a havale ediyorsunuz?Streslisiniz herhalde çatacak yer arıyorsunuz
Estetik kendini kotu hissediyorsan serbest miymis hic oyle birsey duymadim yuz killarini almakta erkege benzememek icin caiz diye biliyorum. Tampon konusunda benimde bilgim yok. Burda zaten boyle sorular sorulmamali gercekten kim ne kadar biliyor ne kadat yanlis biliyor bilemeyiz fetva vermekte bize dusmez.Misal estetik yasak ama kendini kötü hissediyorsan ya da kocan istiyorsa caiz,
Yüz kıllarını yolmak yasak ama kendini kötü hissediyorsan ya da kocan istiyorsa caiz,
Tampon da (bilmiyordum kullanmadım) yasak demiş ama sağlık nedeniyle serbestmiş
Ondan dedim
Merhabalar.
Namaz kılanlara sormak istiyorum.
Benim kılcal damarlarım ince, ara ara. Lekelenmelerim oluyor bir de miyom var, doktora gittim, bunlar normal dedi.
Ama ben ara ara bu lekelenmeler geldipinden abdestimi korumak için tampon kullanıyorum. Yoksa sürrkli abdest almak zorunda kalıyorum ve işyerimde abdest alabileceğim bir ortam yok malesef.
Bir yerde pamuğu fercin içine sokmak mekruhtur diyor, ama tampon içeri giriyor.
Acaba bu durumda tampon da mekruh sayılıyor mu ben mi yanlış anladım.
Bilen varsa lütfen beni aydınlatın.
Namazlarım yoksa olmuyor mu?