tampon kullanan var mı aranızda kızlar?

bana da rahat bir şey gibi gelmiyor yaa belki alışanlar için rahattır tabii bilemem bilmediğim için tabii önyargım amaa toksik şoku ilk kez duydum ürkütücü geldii açıkcası

Adet dönemlerimde ped ile dönüşümlü olarak ara sıra tampon kullanırım...Evliyim ama yine de en küçük boyunu kullanırım hep..En fazla 2 saat kullanabiliyorum bir tamponu..Daha fazla tuttum mu huzursuzluk hissediyorum..Halsizlik hissetmeye başlıyorum...Genellikle yatarken kullanıyorum.Onu da 1 -2 saatte bir değiştiriyorum....Çünkü gün içinde kullanırsam pek rahat edemiyorum..Otururken falan çok rahatsız oluyorum...Aklım hep oramda oluyor...

Son düzenleme:
bayanlar iyi gecelerr bende bi bilgi verim dedim tamponu görünce aklıma geldi :)
tamponun ucuna bir kaç damla adaçayı yağı damlatıomussun ve sonra hazneye yerleştiriomussun bi 15 dk duruyormuş içeride o adaçayı kokusu ağızınıza kadar geliomuş:)) tat olarak ve acayip rahimi temizliomuş bütün enfeksiyon bakteri iltihap ne varsa içeriyi temizliomuş yapanlar çok memnun

Hımm ilk defa duydum..Araştırmak lazım..Ben de civan perçemi ve maydonoz ile oturma banyoları yapıyordum hamilelik öncesi....

Üretici firma ürününü satmak için insanları ikna etmek adına herşeyi söyler...Önemli olan konunun uzmanının fikirleridir....

Tampon kızlık zarına asla zarar vermez ancak ne olur ne olmaz ilk kullanımda en küçün boyu denenmeli.O.B'nin sitesini ziyaret edip biraz bilgilenin ve emin olmadığınız konularda ahkam kesmekten vazgeçin lütfen

bu kadar özgürce yazabiliyor demek insanlar..:44:
yani içten geldiği gibi..
yani akıldan geçtiği şekliyle yazıya dökülebiliyor demek düşünce..
yani düşünce belirtirken, filtre kullanmaya ne hacet değil mi..
güzel bişey

bense yazmadan önce 10 kere düşünürüm..
ben acaipim demek ki..:97:

konu hakkındaki yorumum; vajinaya giren herşey,kızlık zarına zarar verebilir..

Beni yanlış anlamazssın umarım ancak bu kadar doğal bir konuda sadece burada yorum yapılıp,yazılıp,çizilmiyorki bu birincisi-ikinciside verdiğin cevaba bakılırsa söylemlerin pek çelişkili geldi bana yukarıda cevaba kızıyorsun aşağıda sende pek farklı sayılmazssın on kere düşünüp yazmışa pek benzetemedim de,neyse konuya gelince bir uzmana danışılması her konuda olduğu gibi faydalı olacaktır ...

hmm bak bende bunu ilk defa duydum sen nasıl yapıodun kaynatıp suyunumu kullanıodun?

Otları suda 1 gece bekletip ,ertesi gün süzüp kaynatıp leğene döküp ılındığında buharına oturuyordum..yani çömeşiyordum..eğer yakmayacak kadarsa direk leğenin içine oturup su soğuyuncaya dek bekliyordum...

bır gunlugune denıze gıdecektık o zaman kullandım..cok guzel oluyor yuzeebıldım en azından...soyle dıyebılır boyle zamanlarda mucize gibi..ilk kullandıgım ıcın rahatsız oldum sonra alıstım.bakırelerde kullanabılır dıye bılıyorum yınede doktora aor

inanır mısın bikaç kez okumama rağmen tam olarak neye işaret etmek istediğini anlamadım..
dolayısıyla anlaşılamayan mesaj diyorum seninki için..

bana jinekolugum zarar vermez demisti,
ama ben yinede korktugum icin bakireyken kullanmamistim.
cünkü su risk var: dogru yerlestirmediginiz sürece kizlik zarina zarar verebilir, cünkü oturdugunuzda aniden kizlik zarina baski yapabilir ve zedeleyebilir
dogru yerlestirildigi sürece bi riski yok, cünkü zaten her kadinda kizlik zarinin dogal bi deligi vardir ve tampon kolaylikla ordan gecebilir (en kücük boyutu)

ben riske atmayin derim, bekaretini bi pamuk parcasina kaybetme düsüncesi pek hos degil zira....

evlendigimden beri kullaniyorum ve cok rahat gercekten.
aplikatörlüleride var yerlestirme konusunda zorluk cekenler icin. baya kolaylik sagliyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…