- Konu Sahibi daphnesimon
-
bayanlar iyi gecelerr bende bi bilgi verim dedim tamponu görünce aklıma geldi :)
tamponun ucuna bir kaç damla adaçayı yağı damlatıomussun ve sonra hazneye yerleştiriomussun bi 15 dk duruyormuş içeride o adaçayı kokusu ağızınıza kadar geliomuş:)) tat olarak ve acayip rahimi temizliomuş bütün enfeksiyon bakteri iltihap ne varsa içeriyi temizliomuş yapanlar çok memnun
Bakireler tampon kullanabilir mi? - UZMANTV
uzman dr söylemiş zaten
ben ürününü satmak için açıklama yapan firmadan
ziyade konunun uzmanının dikkate alınmasını öneririm açıkcası
http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/301256-bakireyken-tampon-kullan305m305.html
ayrıca böyle bi konu daha var kk da..
Tampon kızlık zarına asla zarar vermez ancak ne olur ne olmaz ilk kullanımda en küçün boyu denenmeli.O.B'nin sitesini ziyaret edip biraz bilgilenin ve emin olmadığınız konularda ahkam kesmekten vazgeçin lütfen
Hımm ilk defa duydum..Araştırmak lazım..Ben de civan perçemi ve maydonoz ile oturma banyoları yapıyordum hamilelik öncesi....
bu kadar özgürce yazabiliyor demek insanlar..:44:
yani içten geldiği gibi..
yani akıldan geçtiği şekliyle yazıya dökülebiliyor demek düşünce..
yani düşünce belirtirken, filtre kullanmaya ne hacet değil mi..
güzel bişey
bense yazmadan önce 10 kere düşünürüm..
ben acaipim demek ki..:97:
konu hakkındaki yorumum; vajinaya giren herşey,kızlık zarına zarar verebilir..
hmm bak bende bunu ilk defa duydum sen nasıl yapıodun kaynatıp suyunumu kullanıodun?
Beni yanlış anlamazssın umarım ancak bu kadar doğal bir konuda sadece burada yorum yapılıp,yazılıp,çizilmiyorki bu birincisi-ikinciside verdiğin cevaba bakılırsa söylemlerin pek çelişkili geldi bana yukarıda cevaba kızıyorsun aşağıda sende pek farklı sayılmazssın on kere düşünüp yazmışa pek benzetemedim de,neyse konuya gelince bir uzmana danışılması her konuda olduğu gibi faydalı olacaktır ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?