- Konu Sahibi daphnesimon
-
ben evli değilim bekarım yani:) :) şu ana kadar hep ped kullandım ama tamponu da denemek istiyorum aklımda bi çok soru var kızlık zarına zarar verir mi tamponlar toksik şok etkisi yaratıyomuş diyolar doğru mu yani sağlık açısından zararlı mı bi de ben sık sık mantar oluyorum ona bi zararı da olur mu acaba kullananlar deneyimlerini yazarsa sevinirim
arkadaşım kızdı ve kullandı bişey olmamış evlenince söyledi ama yinede ne kadar güvenilir bilemem..o doktorunada sormuş kızlık zarına bişey olurmu diye oda hayır olmaz demiş bu arada doktoru alman...
canım ya kanama içerde olup bitiyor demişsin ya peki nereye gidiyor bu kanamalar :26: çok değişik bir şeymiş ilk defa duydum.kızlık zarı varsa,tampon olmaz..
ben kullanıyorum ve acaip rahat bişey..
tüm kanama içerde olup bitiyor,dışarıya sızan bişey yok..
iyice içeriye itip yerleştirmeniz gerek,dışarda sadece ipi kalmalı..
toksit şok sendromu yaratabilir deniyor.. en fazla 3 saatte bir değiştirilmeli..
canım ya kanama içerde olup bitiyor demişsin ya peki nereye gidiyor bu kanamalar :26: çok değişik bir şeymiş ilk defa duydum.
:26: ovv baya zor birşeymiş ,kulanmadım ama bılıyorum tampon dedıklerın uzun sıkıstırılmıs pamuk ıcerde tum sıvıyı emıyor ve sısıyor bellı bır zaman sonra ıpı cekılerek cıkartılıyorama cevremde kullanan hıc yok evlı arkadaslarımda kullanmıyor tabıkıde bekarlar kesınlıkle kullanmamalı.
valla evlı olsamda denemeyecegım bırsey ınsan rahatsız olur kanımca dusunsene sankı yara gıbı ama bazı dr felan kızlar ıcın kullanılabılır zararsız dıyorlar kesınlıkle yanlıs cok tehlıkelı dusunen arkadaslar varsa ıyılılerı ıcın denemsınler bıle .:26: ovv baya zor birşeymiş ,
içeri bir yerlere kaçar diye evham yaparım
kadınlar için spiral görmüştüm oda ipliydi acaba öyle birşey mi ki ?
bir arkadaşa vermiş eczaneci arkadaşımız inceledim füze şeklinde pamuktan o da mı öyle acaba çok tırsttım ben :44:
canım ya kanama içerde olup bitiyor demişsin ya peki nereye gidiyor bu kanamalar :26: çok değişik bir şeymiş ilk defa duydum.
kesinlikle zarar verebilir diye düşünüyorum çünkü baya bi içerde olması gerekiyo
ve kullanması hiç kolay değil
ben bi kez denedim evli olduğum halde beceremedim doğru düzgün yerleştirmeyi
bi de canımı yaktım üstüne üstlük
rahatsızlık veriyo ciddi anlamda
konforlu bulmadım ben
kızlık zarı varsa,tampon olmaz..
ben kullanıyorum ve acaip rahat bişey..
tüm kanama içerde olup bitiyor,dışarıya sızan bişey yok..
iyice içeriye itip yerleştirmeniz gerek,dışarda sadece ipi kalmalı..
toksit şok sendromu yaratabilir deniyor.. en fazla 3 saatte bir değiştirilmeli..
Kızlık zarı içeride değil vajinanın hemen girişindedir.Yalan yanlış anatomi bilgilerinizle insanların gözünü korkutmayın.Her bekar gen kızın vajinasında,kanın çıkışını sağlamak için doğal bir delik bulunur.Tamponlar bu delikten rahatça geçer.Ben de evli değilim.Bir kere tampon kullanmayı denedim ancak kanamam varla yok arası olduğu için yerleştiremedim.Önümüzde ki ay tekrar deneyeceğim.Tamponun rahatsızlık vermemsi için yeterince derine itilmesi gerek.Bu ve benzer sorularınız için O.B'nin resmi sitesine bir göz atabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?