Benim de 5. Deneme bu ay strese girme sakın. Bi sorun yoksa çok normal tabi olmaması Allah gönlüne göre versin inşallah. Doktora gittin mi hiç?
canım benim 4 yıl oldu hala her ay ümitle beklemekteyim inşallah sen en kısa zamanda kavuşursun bebişine ama sık wc olayı hamileliğin ilk dönemleride görülmez bebeğin büyümeye başlamasıyla olur diye biliyorum ama miğde kazınması iştahta açılma ok. peki başka belirtilerin varmı...
Ooff Allahim sabir versinnn nasil bekledin bunca seneerabbim tez zamandaa tattirsin insallah canimm benimmm bizlerede nasip etsin ... Aslinda kendimi dinlemedigimden pek belirti bulamiorumm kendimde .. Ama dikkatimi ceken mide kazinmalarim , cok afedersin gaz cok fazla , sik idrar, istahimda acik gün boyu yiyorumm ama hamilelige yorup reglim geldiginde morelim bozulsun istemiOrum haa birdee ince bi sizi var karnimda soguktan mi onuda bilmiorum Almanya da yasiyorum 9 gün sora ailemin yanina Türkiyeye gidicemm hamile kalip gitmek istiyorum simdi yapsamda olmaz reglime 4 günüm varr
Ooff Allahim sabir versinnn nasil bekledin bunca seneerabbim tez zamandaa tattirsin insallah canimm benimmm bizlerede nasip etsin ... Aslinda kendimi dinlemedigimden pek belirti bulamiorumm kendimde .. Ama dikkatimi ceken mide kazinmalarim , cok afedersin gaz cok fazla , sik idrar, istahimda acik gün boyu yiyorumm ama hamilelige yorup reglim geldiginde morelim bozulsun istemiOrum haa birdee ince bi sizi var karnimda soguktan mi onuda bilmiorum Almanya da yasiyorum 9 gün sora ailemin yanina Türkiyeye gidicemm hamile kalip gitmek istiyorum simdi yapsamda olmaz reglime 4 günüm varr
Benim ilk hamilelik belirtilerimden biri gaz sorunuydu
gaz yapan yiyecekler tuketmedigim halde gazman olmustum resmen :)
İnsallah hamissindir canim Allah her isteyene versin...
günlerim geçiyo ama gel sen bide bana sor kocaman 4 yıl dahası da var gibi duruyo neyse.... bazılarında adete 1 hafta kala bile çıkabiliyormuş ama sende ne olur bilemicem sen yinede de gününü bekle inşallah hamilesindir de ailene karnında hediyenle gidersin :)
Ben de ilk defa bu ay düzenli çalışıyorum Dr gittim ama bi sorun yok çok normal olmaması dedi. E tabi bişey olmayınca da beklemekten başka çare kalmıyor. Eğer birkaç ay daha olmazsa yine giderim doktora tabi bu sefer eşimle giderim. Haklısın valla her ay hüsrana uğramak çok zor kötü bi durum. Buna biraz daha ümitliyim daha 2 hafta var regl olmama ama his işte napim engel olamıyorum düşünmeden:)
inan ki aynı şeyi ben de hep düşünüyorum ümit işte:)) bu ay da aynı düşüncedeyim. Hayirlisi sun inşallah
inan ki aynı şeyi ben de hep düşünüyorum ümit işte:)) bu ay da aynı düşüncedeyim. Hayirlisi sun inşallah
Ayy hadi insallah olur canım benim güzel haberlerini bekliyoruz
benim 7 senedir olmuyor bebeğim(
6 kere tüp bebek denedik ama olmadı
çok zor....
bizimle aynı sene evlenenlerin boy boy çocukları oldu okula gidiyorlar
kardeşleri bile büyüdü
ama biz hala 2 kişi ...
Rabbim hayırlısıyla bizede verir İnşallah
Allahım herşeye kadirdir Ol der ve oluverir ...
bende yazdan bu yana bekliyorum ama yokbugün yine regl oldum malesef. halbuki imkansızdı bu ay. tam yumurtlama zamanımda eşimle ayrı şehirlerdeydik. öyleyken bile ümitlenmekten kendini alıkoyamıyor insan. bu ay da forumlarda hep adetten sonraki ilk günlerde hamile kalınır mı diye aradım durdum, düşünün:) yani ümit hep var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?