• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Tamamlayıcı sağlık sigortası

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

rabia166

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2021
11
3
1
34
Merhabalar hamilelik düşünüyorum ve tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırmayı planlıyorum. Anadolu sigortanın doğumu kapsayan 1 ay beklemeli sigortası varmış yaptıran var mı ? Varsa memnun kalan ya da şikayeti olan ?

tamamlayacı sigortaların bazıları ikili, üçlü testi veya detaylı ultrasonu kapsamıyor. sadece rutin muayeneler ve doğumu kapsıyor. iyice araştırın.

Merhabalar hamilelik düşünüyorum ve tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırmayı planlıyorum. Anadolu sigortanın doğumu kapsayan 1 ay beklemeli sigortası varmış yaptıran var mı ? Varsa memnun kalan ya da şikayeti olan ?
Merhaba ben yaptırdım ama yaptırdıktan sonra eşim 4 ay seyire gitti 3 hafta oluyor geleli bakalım bir bebikim olursa yazarım size neleri karşıladı karşılamadı diye ayrıntılı ultrason hariç her şeyi karşılıyor diye biliyorum 2li 3lü 10lu nr varsa

Back