• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tamamlayıcı Sağlık Sigortası İle Doğum Süreci

herseygizlisakli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2015
74
21
88
37
Günaydın hanımlar,
Tamamlayıcı sağlık sigortasını doğum paketli yaptırmıştık. Gebelik süresince kontroller bu paket kapsamında devam ediyor. Daha önce tss kapsamında doğum yapan oldu mu? Doğum operasyonunun tüm sürecini kapsıyorlar mı acaba? Allianz benimki, normalde rahim filmi, detaylı ultrason gibi işlemleri kapsamıyor mesela. Acaba doğumda ekstra bir şey çıkar mı diye merak içerisindeyiz. 2 hafta sonra yeniden kontrole gidince vezneye soracağım da daha önce deneyimleyen hanımlar deneyimlerini paylaşırsa çok memnun olurum :KK200:

Merhaba, ben 19 aralıkta doğum yaptım Anadolu tss kullanıyoruz spinal sezaryen için hiç ödeme yapmadık. Normal doğum + epidural olsaydı 10 bin tl gibi bir fark çıkıyordu

Ben de Anadolu sigorta ile doğum yaptım. Hastane sezaryen için spinal olursa fark çıkacağını söyledi ama sigortaya sordugumuzda farketmedigini söylemişlerdi. Ben daha bunu araştırırken acil sezaryene alınınca genel anestezi olduğu için gerek kalmadı 😅 hiç bir ek masraf çıkmadı

Back