• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tamamen daraldım

Ama bu sınavı da geçemezsem kendi annemde dahil aptal olduğumu düşünecek. Herkes 2.ye girişimde neden almanya işinde zorluyorsun ki dediler. Kilo konusu da şöyle pcos vardı ve genel cerrahide çalışıyorum. Genelde tüp mide hastaları geliyor. Ve hastanede çoğu kişi tüp mide ameliyatı oldu. O yüzden genelde kilo muhabbeti çok yapılıyor. Diğer kızlarda zayıf bir tek ben kilolu olunca göze çarptım.
Annenin almancasi C1 miymiş de sana aptal diyebiliyor, ilginç? İşyerindeki çirozlara da söyle öyle zırt pırt bıçak altına yatarak nenem de manken olur, etli butlu doğal güzellerin yerini hiçbiri tutamaz, yeter ki auran olsun

81 kg birine balon takiliyor mu yahu? Vucut kitle endeksinin bayaği yuksek olmasi gerekiyordu eskiden, yanlis anlamayin eleştirmiyorum kosullar mi degisti diye merak ettim.

Neyse bence Almanya isini halledersiniz, ozelde hemsirelere verilen maas asgari ucretin bi tik ustu falan herhalde değil mi? Bence o egitim icin cok yetersiz, mutsuz hissetmeniz bu sebeple oldukca dogal. Yolunuz acik olsun, bu sene olmazsa seneye cozersiniz bu isi 💕

81 kg birine balon takiliyor mu yahu? Vucut kitle endeksinin bayaği yuksek olmasi gerekiyordu eskiden, yanlis anlamayin eleştirmiyorum kosullar mi degisti diye merak ettim.

Neyse bence Almanya isini halledersiniz, ozelde hemsirelere verilen maas asgari ucretin bi tik ustu falan herhalde değil mi? Bence o egitim icin cok yetersiz, mutsuz hissetmeniz bu sebeple oldukca dogal. Yolunuz acik olsun, bu sene olmazsa seneye cozersiniz bu isi 💕
Vücut kitle indeksi 30 ve 35 arasında olunca takılıyor. Tüp mide ameliyatı gibi kalıcı bir işlem değil. Benimki 6 aylık .Mideye endoskopi ile koyuyorlar. Gerçi doktorum iyiydi kendisiyle 1 buçuk senedir çalışıyorum başta takmak istemedi ama çok ısrar edince taktı.

Bayiliyorum hayatinda birseyleri sirf kendisi icin yapan kadinlara❤️ boyunuzu bilmiyorum ancak baya guzel kilo vermissiniz 🧿

terapistiniz ne dedi bilmiyorum ama "dogumgunumde terk edildim" diye uzulmek yerine, "yetersiz hissettirilecegim bir iliskiden kurtuldum" deyin bence. Kilodur alinir verilir insaniyetinize deger veren duzgun kisiler girsin umarim hayatiniza...

Sinavi gecemezsem ne demek ya, bidaha girersiniz. Yolunuz bahtiniz acik olsun❤️

Bayiliyorum hayatinda birseyleri sirf kendisi icin yapan kadinlara❤️ boyunuzu bilmiyorum ancak baya guzel kilo vermissiniz 🧿

terapistiniz ne dedi bilmiyorum ama "dogumgunumde terk edildim" diye uzulmek yerine, "yetersiz hissettirilecegim bir iliskiden kurtuldum" deyin bence. Kilodur alinir verilir insaniyetinize deger veren duzgun kisiler girsin umarim hayatiniza...

Sinavi gecemezsem ne demek ya, bidaha girersiniz. Yolunuz bahtiniz acik olsun❤️
Çok teşekkür ederim . Evet eski ilişkim konusunda söylediklerinizde haklısınız. Sadece doğum günümü buruk kutlamak beni üzdü. Üstelik eskiden sevdiğim kişi tarafından o gün terk edilmek daha çok . Ama geçti bir şekilde.

Almanyada hemşirelik şartlarına baktınız değil mi ? Bizim ülkemizden çok farklı orada hemşirelik

Valla panpa boşver etrafı, Almanya doktora biri olarak söyleyeyim ki yurtdışında işti okuldu bulmak çıtır çerez değil , çaba gerektiren işler. Ben bursla gittim ama sağlam 25-30 okula başvurmuşumdur, sadece 2sinden kabul aldım. Diyeceğim o ki yurtdışı çıtır çerez değil gitmek istiyorsan tabi ki zorlayacaksın. Kim konuşuyorsa boşver gel buraya konu aç . Sakın motivasyonuu kaybetme o zaman kendine büyük kötülük yapmış olursun.

Merhaba ben 24 yasinda özelde çalışan bir hemşireyim. Almanyaya gitmek istiyorum. Bunu için 2 senedir uğraşıyorum.Telc b2 sınavına girdim. Bu ikinci girişim artık sınavı geçmek istiyorum. Özel sektörde 3 kuruş maaşa çok çalışıyorum. Ama çok bunaldım çok bıktım. Bu sınavdan geçer miyim bilmiyorum. Param da yok. Çünkü aşırı kilo aldigim için balon taktirdim. İşyerinde sürekli problemler yaşıyorum . Tek lisans mezunu hemşire serviste benim ama sürekli eleştiriliyorum. Kilom yüzünden bile eleştiriye maruz kaldığım için balon taktirdim. Kilo verdim ama vücudum duraklama sürecine girdi bu da beni çok üzüyor. 81 kiloda 70 kiloya düştüm. Aşk hayatımda en son 8 ay önce doğum günümde terk edildim ve bu beni çok kötü etkiledi. Zaten surekli eski sevgilisi aramızda gibiydi. Doğum günümde terk etmesine rağmen beni suçladı.Bu yüzden psikolojik terapi aldım 4 seans. Kendimi yetersiz hissediyorum. O kadar değersiz ve yetersiz hissediyorum ki. Ne yapsam geçmiyor buna rağmen çok çabalıyorum. Bu almanca sınavını geçemezsem ne yaparım bilmiyorum. Çok yoruldum sadece dertleşmek istedim.
1. Almanya da yaşıyorum ve burası kolay bir ülke değil. Burası yansıtıldığı gibi bir yer de değil ben sonradan gitme biri de değilim almanya da doğdum büyüdüm.

2. Kilo alınır verilir , sağlıklı beslenirsen kilo verebilirsin mide balonu gibi şeylerin çok zararlı ve sadece kısa süreli bir etkisi olduğunu bilmen gerekir. Bukadar iradesiz olduğunu düşünmiyorum

hemşire olarak biliyosundur ama ben yine hem kilolu biri olarak hemde bazı sindirim sorunları yaşayan biri olarak öneride bulunmak istiyorum:

1. Tiroidlerine baktır metabolizman yavaşlamış olabilir.

2. Açlık / tokluk kan şekeri insülin değerini ölçtür. Gerkirse insülin hapı verilebilir örneğin Matofin.. iştahını keser zaten diyetle birlikte içilmesi gerekir aksi takdırse dehşet kilo aldırabilir.

3. Hareket ve su tüketimine dikkat et hamur şeker abur cubur çıkar 6 dan sonra yeme akşam süzülürsün..

Eğer kısmette varsa almanyaya düşer yolun gönülden isterim genç ve ayakların üstünde duran durmak isteyenlerin gelmesini.. ve sınavlara hazırlandıysan da geçersin ankarada yatılı bir kurs vardı 3 hafta da sertifika aldırıyolardı bulursam atarım inş.

Abartılıp dalga geçilecek kadar bir kilonuz yokmuş ki. Bir de üstüne balon taktırmışsınız. Spor ve sağlıklı beslenme ile de o 10 kiloyu 3 ayda rahatça verirdiniz zaten.
Asıl konu işe gelecek olursak, hemşire olarak neden özel sektörde kendinize yazık ediyorsunuz? KPSS'ye girin, farklı bir şehiri tercihlerde yazın ve özgürce yine yaşayın. Tatillerinizde yurt dışına gidin gezin. Hemşire olarak alımlar KPSS'de diğer alanlara göre daha yüksek diye biliyorum. Biraz üstünde dursanız atanırsınız. En azından maaşınız adam akıllı olur. O arada yine yurt dışına çıkmak için sınavlara hazırlanmaya devam edersiniz. Baktınız çıktı kamudan istifa edip direk Almanya'ya gider orada hayallerinizdeki gibi yaşarsınız. Burada özel sektörde kendinize yazık ediyorsunuz.
Bu arada siz çok duygusal ve çevresel faktörlere aldırış eden, takan biri gibisiniz. Yurt dışına gittiğinizde belki alışma sürecinde çok daha zorlu şeylerle karşılaşacaksınız. Üstesinden gelebileceğinize inanıyor musunuz? Açıkçası ben şuan sizi Almanya'yı toz pembe gördüğünüzü düşünüyorum ama oranında kendince zorlukları olacaktır. Yeni dil, yeni kültür, yeni ortam vs. Hepsi zorlayacak. Siz daha kendi ülkenizde kendinizi savunup insanları savuşturamıyorsunuz başınızdan.
Sizin yerinizde olsam KPSS çalışır atanmaya bakardım.

Almanyada hemşirelik şartlarına baktınız değil mi ? Bizim ülkemizden çok farklı orada hemşirelik
Baktım oranın şartları daha iyi.
Valla panpa boşver etrafı, Almanya doktora biri olarak söyleyeyim ki yurtdışında işti okuldu bulmak çıtır çerez değil , çaba gerektiren işler. Ben bursla gittim ama sağlam 25-30 okula başvurmuşumdur, sadece 2sinden kabul aldım. Diyeceğim o ki yurtdışı çıtır çerez değil gitmek istiyorsan tabi ki zorlayacaksın. Kim konuşuyorsa boşver gel buraya konu aç . Sakın motivasyonuu kaybetme o zaman kendine büyük kötülük yapmış olursun.
Is buldum da dil sınavını geçmem lazım. Belgeleri de hazırladım. Denklik belgem de geldi ama sınavı geçmem lazım

1. Almanya da yaşıyorum ve burası kolay bir ülke değil. Burası yansıtıldığı gibi bir yer de değil ben sonradan gitme biri de değilim almanya da doğdum büyüdüm.

2. Kilo alınır verilir , sağlıklı beslenirsen kilo verebilirsin mide balonu gibi şeylerin çok zararlı ve sadece kısa süreli bir etkisi olduğunu bilmen gerekir. Bukadar iradesiz olduğunu düşünmiyorum

hemşire olarak biliyosundur ama ben yine hem kilolu biri olarak hemde bazı sindirim sorunları yaşayan biri olarak öneride bulunmak istiyorum:

1. Tiroidlerine baktır metabolizman yavaşlamış olabilir.

2. Açlık / tokluk kan şekeri insülin değerini ölçtür. Gerkirse insülin hapı verilebilir örneğin Matofin.. iştahını keser zaten diyetle birlikte içilmesi gerekir aksi takdırse dehşet kilo aldırabilir.

3. Hareket ve su tüketimine dikkat et hamur şeker abur cubur çıkar 6 dan sonra yeme akşam süzülürsün..

Eğer kısmette varsa almanyaya düşer yolun gönülden isterim genç ve ayakların üstünde duran durmak isteyenlerin gelmesini.. ve sınavlara hazırlandıysan da geçersin ankarada yatılı bir kurs vardı 3 hafta da sertifika aldırıyolardı bulursam atarım inş.
Matofin de kullandım ama midem kaldırmadı çok mide bulantısı yaptı

Is buldum da dil sınavını geçmem lazım. Belgeleri de hazırladım. Denklik belgem de geldi ama sınavı geçmem lazım
Eğer calıştıysan hazırsan geçersin her sınav için geçerli bu calışan kazanır geçer

Merhaba ben 24 yasinda özelde çalışan bir hemşireyim. Almanyaya gitmek istiyorum. Bunu için 2 senedir uğraşıyorum.Telc b2 sınavına girdim. Bu ikinci girişim artık sınavı geçmek istiyorum. Özel sektörde 3 kuruş maaşa çok çalışıyorum. Ama çok bunaldım çok bıktım. Bu sınavdan geçer miyim bilmiyorum. Param da yok. Çünkü aşırı kilo aldigim için balon taktirdim. İşyerinde sürekli problemler yaşıyorum . Tek lisans mezunu hemşire serviste benim ama sürekli eleştiriliyorum. Kilom yüzünden bile eleştiriye maruz kaldığım için balon taktirdim. Kilo verdim ama vücudum duraklama sürecine girdi bu da beni çok üzüyor. 81 kiloda 70 kiloya düştüm. Aşk hayatımda en son 8 ay önce doğum günümde terk edildim ve bu beni çok kötü etkiledi. Zaten surekli eski sevgilisi aramızda gibiydi. Doğum günümde terk etmesine rağmen beni suçladı.Bu yüzden psikolojik terapi aldım 4 seans. Kendimi yetersiz hissediyorum. O kadar değersiz ve yetersiz hissediyorum ki. Ne yapsam geçmiyor buna rağmen çok çabalıyorum. Bu almanca sınavını geçemezsem ne yaparım bilmiyorum. Çok yoruldum sadece dertleşmek istedim.
Ne kadar guzel en azindan elinde meslegin var. Bence hemsirelerin hepsi cok guzel ya. Cok isterdim bu meslegi yapmayi.evet cok calisiyorsunuz ama eger dedigin gibi biraz ustune dusup calisirsan belki sinavdan sonra hayatin kurtulur. Suan kimse mesleginden kendinden memnun degil ki. Kimse mutlu degil bir defa. Asker mutlu degil polis degil kelle koltukta ama para az bereketsiz. Doktoru dayak yiyor. Ogretmeni mobinge ugruyir veliler taciz ediyor.veli memnun degil kendi evde egitemedigini idareciye atiyor. O yuzden eger imkanim olsaydi yurtdisina mutlaka giderdim maddi olarak diyorum. Ama senin eline guzel bir firsat gecmis. Evlenirsen daha zor olur. Bekarken ne yap ne et sinavi gecmeye bak. Ordada zorluklarla karsilacaksin bu arada. Ama surekli terapi seans derken hayat boyuda bu sekilde olmaz. Oraninda zorluklari var elbet. Biraz kendi icimizde mutlu olacagiz yapacak birsey yok. Kilo verilir yeni sevgili gelir. Sac renginle oyna cilt bakimina masajlara git iyi gelir.ama en onemlisi gece gunduz o sinav

Maaş olarak evet ama çalışma kısmında orada hemşirelik bakım hizmetleri yorucu olabiliyor. Bizdeki refakatçi desteği bakım konusunda orada yok.

Back