Merhaba ben 24 yasinda özelde çalışan bir hemşireyim. Almanyaya gitmek istiyorum. Bunu için 2 senedir uğraşıyorum.Telc b2 sınavına girdim. Bu ikinci girişim artık sınavı geçmek istiyorum. Özel sektörde 3 kuruş maaşa çok çalışıyorum. Ama çok bunaldım çok bıktım. Bu sınavdan geçer miyim bilmiyorum. Param da yok. Çünkü aşırı kilo aldigim için balon taktirdim. İşyerinde sürekli problemler yaşıyorum . Tek lisans mezunu hemşire serviste benim ama sürekli eleştiriliyorum. Kilom yüzünden bile eleştiriye maruz kaldığım için balon taktirdim. Kilo verdim ama vücudum duraklama sürecine girdi bu da beni çok üzüyor. 81 kiloda 70 kiloya düştüm. Aşk hayatımda en son 8 ay önce doğum günümde terk edildim ve bu beni çok kötü etkiledi. Zaten surekli eski sevgilisi aramızda gibiydi. Doğum günümde terk etmesine rağmen beni suçladı.Bu yüzden psikolojik terapi aldım 4 seans. Kendimi yetersiz hissediyorum. O kadar değersiz ve yetersiz hissediyorum ki. Ne yapsam geçmiyor buna rağmen çok çabalıyorum. Bu almanca sınavını geçemezsem ne yaparım bilmiyorum. Çok yoruldum sadece dertleşmek istedim.