Saç Rengi ve Saç Boyama Tamamen boyazsız saçlarımı kendim boyamak istiyorum helpppp :)

bu boyadan $palettekitsacboyasi66buyulukahve52132[1].jpg :26::26::26::26::26::26::26::26::26:

Canım bununla istediğin tonu yakalayabilirsin gibime geliyo lorealda bu ton var mı bilmiyorum thalia'ya sor o yardımcı olur sana :34:
Eki Görüntüle 748979

mesaj atarak sordum ama döner herhalde . ya bişiyi kafaya aktım mı takıyorum bu huyumu hiç sevmiyorum bi defa boyama düşüncesine girince ya boyucam ya boyucam....ve eminim ki en sonunda hüsrana uğruyarak çıkıcam bu işten.. işte o yüzden yardım istiyorum .burda kuaförler 180-200 civarı boyuyolar gideyim ama ya olmasa naparımmmm ..

Simdi baktimda o boyaya icinde acici varmis hem boyayip hem aciyormus kullananlar memnun kalmamis turuncu yapmis buyulu kahveye boyama bence gogleden bi arastir sende istersenq

mesaj atarak sordum ama döner herhalde . ya bişiyi kafaya aktım mı takıyorum bu huyumu hiç sevmiyorum bi defa boyama düşüncesine girince ya boyucam ya boyucam....ve eminim ki en sonunda hüsrana uğruyarak çıkıcam bu işten.. işte o yüzden yardım istiyorum .burda kuaförler 180-200 civarı boyuyolar gideyim ama ya olmasa naparımmmm ..

O hissi bilirim bende bi zamanlar kuaföre cesaret edemeyip evde kendi çapında saçıyla uğraşanlar derneği üyesiydim ki hala da öyleyim aslında :1: canım benim kendi rengim koyu kestaneydi saçlarımı açmak için bu boyayı kullanıyordum.doremsi bi açılma oluyodu fakat ilk boyamayla istediğin rengi hemen elde edemeyebilirsin çünkü saçların koyu senin de.bi kaç yıkama ve boyama sonrası renk oturur diye düşünüyorum ama tabi yine son söz thalia'nın :34:

Simdi baktimda o boyaya icinde acici varmis hem boyayip hem aciyormus kullananlar memnun kalmamis turuncu yapmis buyulu kahveye boyama bence gogleden bi arastir sende istersenq

evet öyleymişşşş.neyse artık öğleden sonra kuaföre gideyim diyorum ama buı defada hangi renk yapsam bilemedim. bronz kahve güzerl durur muu yada bakır gibi mi yapsam.

olan olduuu ve boyandı saçlarım kuaföre gittim.bakır dore olsun istedim.ama sanırım pek yakışmadı .daha da alışamadım toplarken güzel ama açıkken yüzüme gitmedi gibi. makyaj falanla belki daha yiiy olur daha denemedim makyajlı.arkadaşım güzel olmuş dedi ama ben resimleri koyayım sizde bi bakım....uçlara ışıltı atsın istedim ama adam balyaj giibi atmış.neyse dip boya gelene kadar dursun olmasa daha doğal bi renge geçerim. $101_1538.jpg $101_1548.jpg

loreal küllü koyu kahveye bi bak canım istersen. ama markayı denemedim. sadece o renk ben de istemiştim bi ara ve başka markalarda bulamadım. palette mesela bence en iyi marka ama onda yok sanırım. yani küllü koyu kahvesi varsa da böyle olmuyordu, öyle bişidi okumuştum yani. ama bak sen yine de.

aaa boyadığını görmedim ama cevabım belki ilerde yardımcı olur :) balyaj gibi olmuş cidden, renk güzel ama yüzüne gitmiş mi bilemeyiz arkadaşın doğru söylüyordur :) güle güle kullan mı denir ne denirse artık :)

loreal küllü koyu kahveye bi bak canım istersen. ama markayı denemedim. sadece o renk ben de istemiştim bi ara ve başka markalarda bulamadım. palette mesela bence en iyi marka ama onda yok sanırım. yani küllü koyu kahvesi varsa da böyle olmuyordu, öyle bişidi okumuştum yani. ama bak sen yine de.

kendim boyama işini beceremiyorum kuaför aslında istediğim rengi tam tutturdu ama ben alışamadım..bi süreee alışmaya çalışırım ama çok sürmez bencee 1-2 aya kalmaz dediğin gibi kahveye dönerim ben açık kahve istiyordum sanırım soğuk tenliyim galiba soğuk renkleri tercih etmeliyim .bir dahaki boya gelişmelerim olursa yazarım ben kendimi çekemedim ama arkadaşlara çektiri yüz görüntümlede eklerim.:26::12::12::12:

Back