Saç Rengi ve Saç Boyama Tamamen boyazsız saçlarımı kendim boyamak istiyorum helpppp :)

oranje

Guru
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2009
4.097
77
363
merhaha arkadaşlar. benim saçlarımda şuan hiç boya yok 4-5 yıl önce bi boyattım kuaförlerde hüsran oldu bu kezde kendim boyamak istiyorum. esmer tenliyim saçlarım koyu kahve rengi. $acik-kestane-sac-renkleri[1].jpg bu renk bişi olsun istiyorum saçlarımın da fotosunu koyamk istiyorum ama şuan iş yerimdeyim ekleyemiyorum.sizce hangi renk , marka boya kullanmalıyım tek renkle olurmu yoksa karıştırıp tutturma imkanım varmı.ve nasıl bi karışım yapmalıyıımmm..ooooo ne çok sordum ama yardım edin saççlarımı çok seviyorum ama çok beyazım var ön kısım tepemde.gün geçtikçe artıyo..açık kahve olsun istiyorum ve kzııllık - yeşillik oluşsun istemiyorum.
:37::12::16:

yardımcı olucak kimse yokmuuu yaaaaa yoksa kendi başıma girişip boyucam saçlarımı berbat etmekten korkuyorummm..acil yardım haftasonuna boyamayı düşünüyorum .:18::18::18::52:

Kizillk istemiyorsan kullu bi ton kullanican ama sadece kullu kullanirsanda istedigin kahve olmaz 9numara sari ve loreal kullu kumral karistirirrsan bu tona yakin cikar ama kulluden azcik koyman lazim yoksa koyu tutar yinede kuafore danis bide onun fikrini al

erzurumdayım ve buraya geldiğimden beri gittiğim hiç bi kuaförden memnun kalmadım kalanı da görmedim ve çookkk pahalııı...

saçımda hiç boya olmadığı için istediğim renge ulaşmam kolay olur diye düşündüm.ve açtırarak boyatmak istemiyorum saçı çok yıpratıyooo ..kendi profilimde fotolarım var görmek isteyeni ekleyebilirim saç rengim için.

Kizillk istemiyorsan kullu bi ton kullanican ama sadece kullu kullanirsanda istedigin kahve olmaz 9numara sari ve loreal kullu kumral karistirirrsan bu tona yakin cikar ama kulluden azcik koyman lazim yoksa koyu tutar yinede kuafore danis bide onun fikrini al

küllü kumral dediğin numarası var mı ve hangi tiop boyasının köpük falan mııı yoksa normal mii

Küllü tonlar her saçta tutmaz. Tutsa bile saçlarını yıkadıkça o küllülük gider. Sürekli yenilemek zorunda kalırsın.
Direkt bu renk saçına tutmaz. Kendi saçın kumral tonları olsa tutabilirdi diye düşünüyorum. Biraz saç rengini açtırmalısın. Öyle olur.
Bu arada esmer tenle çok güzel gitmez bu renk. Yinede siz bilirsiniz....

artık gözümü kapatıp boyucam daha önceden bal rengine boyatmıştım yakışmıştı kuaförde ama o zmaan eskişehirdeydim şimdi burda güvendiğim bi yer yoookk yada sadeece bi kaç ton acabilecek bi boya ile başlayayaım .riske girmeden doğal açık kahve istiyoruum inş bulur tuttururum

O zaman loreal in cikolata kahvesine boya vok koyu tutmuyor ama dogal olarak azcik kizil yansimali. Bi kacton acmis olursun sacini

kızlar ben iş çıkışı dayanamadım markete gittim ordaki sorumlubayana sordum oda bana palette nin 7-65 altın parıltılı toffee si ile 9-5 parıltılı bal rengini karıştırıp kullanmamaı söyledi. neyse nolursa olsun dedim ve aldım ama riske giremedim genede saçımda 3 ince ttutamlar ayırıp birine toffee birine altın bal rengini birinede ikisinin karılımını boyadım 30 dk bekleyin deniyordu açılmayınca 40 dk falan bekledim ve sonuç olarak çok bi fark göremedim zorlarsam belki 1 ton açtı diye düşünebilirim :))) neyse kaldı boyalar öyle boyamadım ve kuaföre gitmeye karar vedim birde boyadımğım tutamlarda beyazda vardı hiç kapatmamaıştı :30: sanırım ben bu acemilikle boyama işini beceremeyeceğim.kuaföre gitsem oryal kullanmadan açabiliri saçımı eklicem şimdi . $101_1528.jpg $101_1530.jpg $101_1532.jpg

buda ben ten rengimide göz önünde ttutun diye ekliyorum sonra bunu silicem. $395267_2978631381290_228588477_n[1].jpg

Bu ana sacinsa mutlaka acilir benim ana sacim simsiyah dipleri geldikce palette sariya boyuyorum 15 20 dakika bekletip yikiyorum hos bir karamel rengi oluyor sen icinde kizillik istemedigin icin sari boyayi tek kullan demedim fikrini degisirsen bakir yansimali karamel duusunursen al sari boya 15 dakika beklet kontrol edip yika fazla bekletirsen sarimtirak turuncu olursun :)

Bu ana sacinsa mutlaka acilir benim ana sacim simsiyah dipleri geldikce palette sariya boyuyorum 15 20 dakika bekletip yikiyorum hos bir karamel rengi oluyor sen icinde kizillik istemedigin icin sari boyayi tek kullan demedim fikrini degisirsen bakir yansimali karamel duusunursen al sari boya 15 dakika beklet kontrol edip yika fazla bekletirsen sarimtirak turuncu olursun :)

ya işte bende altın parıltılı balı tek bekletmemem rağmen 40 dk bi değişim olmadı belki akşam ışığından ama ne bileyim cesaret edemedim ve tümünü boyamadım.sora daha zor olur diye dönüş.

Bence sana bronz kahvede iyi gider senin istedigin soguk renkler her zaman yasina yas katar unutma. Bence sicak renkler denemelisin

Bence sana bronz kahvede iyi gider senin istedigin soguk renkler her zaman yasina yas katar unutma. Bence sicak renkler denemelisin

eskiden snbahar kzıılını denemiştim ve gerçekten gören çok yakıştığınısöylüyordu bakır kzıllarda gidiyo ama işte kararsızım hala bakır renklerini de çok beğeniyorum ama çok kararssıım hem dediğin gibi genç gösterecek hemde soluk olmayan renkler de olur .

bu arada ço teşekkür ederim cevapların ve şlgin için:16::16::16:

bu boyadan alıp boyasam bu renk tutar mı pekii. koyu saçlara özel sanırım hem benim saçım da yandaki ton gibi. :26::26::26::26::26::26::26:

merhaha arkadaşlar. benim saçlarımda şuan hiç boya yok 4-5 yıl önce bi boyattım kuaförlerde hüsran oldu bu kezde kendim boyamak istiyorum. esmer tenliyim saçlarım koyu kahve rengi.Eki Görüntüle 748553 bu renk bişi olsun istiyorum saçlarımın da fotosunu koyamk istiyorum ama şuan iş yerimdeyim ekleyemiyorum.sizce hangi renk , marka boya kullanmalıyım tek renkle olurmu yoksa karıştırıp tutturma imkanım varmı.ve nasıl bi karışım yapmalıyıımmm..ooooo ne çok sordum ama yardım edin saççlarımı çok seviyorum ama çok beyazım var ön kısım tepemde.gün geçtikçe artıyo..açık kahve olsun istiyorum ve kzııllık - yeşillik oluşsun istemiyorum.
:37::12::16:

Canım bununla istediğin tonu yakalayabilirsin gibime geliyo lorealda bu ton var mı bilmiyorum thalia'ya sor o yardımcı olur sana :34:
$PaletteDeluxe70KumralSacBoyaSeti-500x500.jpg

Back