Tamamen bilgi yoksunuyum yardim :(((

hamra86

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2009
238
8
318
Arkadaşlar 28 yasindayim makyaj özel günler dişinda yapmiyorum yapsamda beceremiyorum.Ben gün icerisinde cildi parlak canli gösterecek birşeyler ariyorum ama ne kullanmaliyim hic bilmiyorum yolda geçerken kizlarin yüzüne dikkat ediyorum bazilarinda makyaj yok sanki ama yüzü harika duruyor birşeyler vurduğu belli..göz altlarim koyu rengim çok soluk ne olur bana yardim edin..markalari ile birlikte ne kullanacagimi yazar hatta tarif ederseniz çok sevinirim..

bb ya da cc krem kullanablrsın.
Gözaltı kapatıcıları kullanablrsın. vs vs..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

BB derken markasi mi bu

bb krem fondöten tarzı ama ondan daha zararsız renkli bir nemlendiricidir.bir marka değil yani.bir çok markanın bbsi var.ben garnier aldım çok memnunum.cilt tipine göre beğendiğin bir markanın bbsini alabilirsin.millet artık hep bunu kullanıyor.ama gözaltlarına pek bi etki etmiyor,daha çok sivilce lekelerine siyah noktalara falan etki ediyor

emin olun o kızların hiç biri tamamen makyajsız değil,ben de onlardan biriyim sadece makyajsız görünüm makyajı yapıyorum nasıl mı? Bb krem ya da cc kremi nemlendirici ya da güneş Kremi ile karıştırıp uyguluyorum sonra olabildiğince az allik sürüyorum ve kilit urunum AYDINLATICI. ben balm mary lou ile hafif dokunuşlar yapıyorum gözümedudaklarima dokummuyorum makyajsız doğal bir görünüm oluyor tavsiye ederim. Bu blogtaki kız gibi bir şey http://mesjoiesdevivre.blogspot.com.tr/2012/06/review-balm-mary-lou-manizer.html

Çok sagolun ya tesekkur ederim cevaplar için hemen deniyicem

Cevap yokmu alabilecegim bi internet adresi yok mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…