Değil mi? Ben de sizin gibi düşündüm, yani seven de unutmak isteyen de bazı şeyleri elbette unutabiliyor, unutamasa bile bir şeylerin gerisine atabiliyor, en azından ben böyle yapmıştım. Doğru insanlar olup çok yanlış zamanda tanıştık, o da ben de hemfikiriz zaten bu konuda. Çok teşekkür ederim, güçlü olacağım...Hatalar konusunda şuna inaniyorum; zamanla herkes unutur, seven zamansız unutur. Ilerleyemiyor demek ki sizin ilişkiniz de. Belki yine bir araya ihtiyaç var ya da ayrılığa... Ama şunu çok gördüm olacaksa bir gün oluyor güzel şeyler. Güçlü kalıp hayatınıza devam ermelisiniz.
Kesinlikle, kader birliğine inanıyorum... insanlar hayatımıza tesadüf olsun diye girmiyorlar... ancak akışta yaşamak da her zaman istediğimiz gibi gidemiyor, ne kadar bunun bilincinde olsak da... :/arkadaşta söylemiş ya hayatı akışında yaşa kaderiniz birse sonunda olucaktır :)
Evet, uzun bir ayrılık dönemimizde zamanında bu hatayı da yapmıştım. onu unutmak, kurtulmak için. Ama aksine daha farklı durumlara sokuyor insanı gerçekten.kurtulayim derken yanlış kişileri hayatıma soktum.hayatim alt üst oldu.
Evet, uzun bir ayrılık dönemimizde zamanında bu hatayı da yapmıştım. onu unutmak, kurtulmak için. Ama aksine daha farklı durumlara sokuyor insanı gerçekten.
O yüzden artık ne hayatımda birisini istiyorum ne de isteyecek gücüm var. Akışa ve kadere bıraktım kendimi aslında. Ancak üzülüyorum, ve aynı ortamlarda olduğumuz için denk gelme olasılıklarımız da oluyor vs. Eh hayırlısı...
terapiste gitme gibi bir şansım pek yok maalesef. ancak karşılaşmamaya dikkat edebilirim. aslında bunlar da hikaye ya... her şey insanın kafasında ve kalbinde bitiyor cidden, önemli olan bu hakimiyeti sağlayabilmek...senin karşılaşma durumun çok kötüymüş ya.bir süre farklı bir yere mi gitsen.bir kafanı toplasan.kimseye şunu yap bunu yap demek istemiyorum.kelin ilacı olsa başına sürermiş.ben böyle oldum diye sende böyle olursun diyemem.Allah korusun.bunu gerçekten yürekten söylüyorum.sevgisizlik çok zzor oluyor.
belki bir ilişki terapisttinden yardım alabilirsin.
Aahahahahah evet biliyorum o geyik muhabbetini. Ancak şu var; şunu inkar edemem ki kendisi ne kadar tutarsız bir insan olsa da aşırı dobradır, her ne ise açık açık söyler. uğraşamıyorum'' kafasında olsa bunu direkt dile getirebilecek bir tip. aman ne bileyim, artık duygusal yanını aşmaya çalışıyorum.Kızım sana karşı değil herkese karşı böyleyim. Bilmediğin şeyler var, psikolojik sorunlarim var benim kimseye güvenemiyorum. İnstada bu sozle ilgili geyikler dönüyor sürekli. Klasik erkek başından atma bahanesi. Ya ben sounlu insanlarla uğraşamam de bı daha da arama. Adam numara yapıyor
umarım dediğin gibi olur...Şimdi normal olarak geri döner mi diye düşünüyorsun, bundan 1 yıl sonra neden kendini bu kadar üzdüğünü düşüneceksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?