TAM TOPARLAMIŞKEN...

ilayoz

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2020
29
16
Merhabalar. Uzun zamandır hayatımda yaşadığım bazı sıkıntılardan uzaktayım diye seviniyordum, her şey gayet yolunda gidiyordu.
Bazı sorunlarımı atlatmış, hedeflerime doğru ilerliyor çevremdeki insanlarla olsun sevdiğim kişiyle olsun her şey güzeldi.
2 yıllık bir ilişkim vardı. çok kez ayrıldık barıştık, ikimizin de hataları oldu, ikimiz de ayrı ayrı psikolojik ve zorlu süreçlerden geçtik, ancak ne yaşarsak yaşayalım, ne kadar ayrı kalırsak kalalım, ne yaparsak yapalım er ya da geç her seferinde birbirimizin yanında aldık soluğumuzu.
En çok seven taraf da en çok çabalayan taraf da hep ben oldum. Yaşanmışlıkların, anılarımızın, bazı ilklerimizin, beraber büyüdük diye düşündüğüm için bunlar hatırına bırakmadım ne bu ilişkinin ne de onun peşini.
Aramızda çok farklı bir bağ olduğu aşikar, bu her zaman ne olursa olsun değişmeyen tek şey oldu. son ayrılmamızda ikimiz de çok değişmiştik, kendimizi geliştirmeye yönelmiş, bazı hatalarımızdan ders çıkarmış, gittikçe ilerleyen olgun bireyler olduğumuzun farkındalığını kazanmıştık. Onunla bir şeylere başlamak adına ara ara konuşmalarımız oldu. Yeniden başlama kararı aldık. Ancak onun sadece benimle alakası olmayan en yakın arkadaşlarına karşı olan güvensizliği ve yediği bazı darbelerden ötürü hayata karşı bir güvensizliği vardı. 'güvenemiyorum, sen de olsan, senin yerine başkası da olsa güvenemiyorum' 'çok güzel konuşuyorsun, zaten daha önceki konuşmalarından ziyade böyle birbirmizi geliştirmeye yönelik, saygı ve değerlerle, huzurlu bir yaşamı benimle konuşman ilgimi çekti. klişe gibi ama sorun bu sefer kesinlikle sende değildi tamamen 'benim'. 'denedim, olduramadım, sürekli aklıma geçmiş geliyor, kötü şeyleri unutamıyorum, erkek beyni ve karakter meselesi işte, sen sineye çekebiliyorsun benle ilgili şeyleri, ama ben yapamıyorum' 'zaten uzun süre bir ilişki de düşünmüyorum, bu kafayla pek bir şey yapamam zaten' dedi ve yeniden ayrıldık.
Üzülüyorum arkadaşlar, gerçekten. Zorla kendimi sevdiremem bu çok ayrı bir şey. Sizce unutamamak diyip durması bahane mi?. Öyle bir adam ki istediği iradesini sağlayabildiği her şeyi yapabilecek birisi. Kendi hayatıma bakmam gerektiğini biliyorum. İllaki yapmam gerekiyor ancak aklımdan bir türlü atamıyorum. Ben de uzun süre bir şey düşünmüyorum, yeri öylesine ayrı ki. Sadece sevgili değil birbiirmizin en yakın arkadaşı, dert ortağı, beraber saatlerce gülüp eğlendiğimiz insanlardık da.
Hiçbir yerden de ulaşamıyorum çünkü klasik bir hareketi vardır kendisinin. 'yanlış anlamanı istemiyorum ikimizin iyiliği için her yerden engelliyorum'
Çevremdeki herkes artık bu sefer tamamen bitir bir daha da dönme şuna, ne güzel kızsın, bencilliğini hak etmiyorsun düşüncelerindeler.
haklılar da ama...
Sizce, 'ben her şeyi unutmaya hazırım, sensiz olmuyor' deme şansı var mıdır.
Çok çaresiz hissediyorum arkadaşlar...

Hatalar konusunda şuna inaniyorum; zamanla herkes unutur, seven zamansız unutur. Ilerleyemiyor demek ki sizin ilişkiniz de. Belki yine bir araya ihtiyaç var ya da ayrılığa... Ama şunu çok gördüm olacaksa bir gün oluyor güzel şeyler. Güçlü kalıp hayatınıza devam ermelisiniz. 💐

Hatalar konusunda şuna inaniyorum; zamanla herkes unutur, seven zamansız unutur. Ilerleyemiyor demek ki sizin ilişkiniz de. Belki yine bir araya ihtiyaç var ya da ayrılığa... Ama şunu çok gördüm olacaksa bir gün oluyor güzel şeyler. Güçlü kalıp hayatınıza devam ermelisiniz. 💐
Değil mi? Ben de sizin gibi düşündüm, yani seven de unutmak isteyen de bazı şeyleri elbette unutabiliyor, unutamasa bile bir şeylerin gerisine atabiliyor, en azından ben böyle yapmıştım. Doğru insanlar olup çok yanlış zamanda tanıştık, o da ben de hemfikiriz zaten bu konuda. Çok teşekkür ederim, güçlü olacağım... 💐💐

arkadaşta söylemiş ya hayatı akışında yaşa kaderiniz birse sonunda olucaktır :)
Kesinlikle, kader birliğine inanıyorum... insanlar hayatımıza tesadüf olsun diye girmiyorlar... ancak akışta yaşamak da her zaman istediğimiz gibi gidemiyor, ne kadar bunun bilincinde olsak da... :/

Canım ben 38 yaşındayım. Yuksek okuldayken bir sevgilim oldu.hikayem seninkine bur değil.su yüzden anlatmak istiyorum. Bende zamanla takıntı oldu.kurtulayim derken yanlış kişileri hayatıma soktum.hayatim alt üst oldu.boyle olmasa bile sevgisiz kalmis olacaksın.hayat akip gitti bak.o hayatına devam ediyor. Böyle bir durumda var. Hakkımızda hayırlısı olsun.

kurtulayim derken yanlış kişileri hayatıma soktum.hayatim alt üst oldu.
Evet, uzun bir ayrılık dönemimizde zamanında bu hatayı da yapmıştım. onu unutmak, kurtulmak için. Ama aksine daha farklı durumlara sokuyor insanı gerçekten.
O yüzden artık ne hayatımda birisini istiyorum ne de isteyecek gücüm var. Akışa ve kadere bıraktım kendimi aslında. Ancak üzülüyorum, ve aynı ortamlarda olduğumuz için denk gelme olasılıklarımız da oluyor vs. Eh hayırlısı...

Evet, uzun bir ayrılık dönemimizde zamanında bu hatayı da yapmıştım. onu unutmak, kurtulmak için. Ama aksine daha farklı durumlara sokuyor insanı gerçekten.
O yüzden artık ne hayatımda birisini istiyorum ne de isteyecek gücüm var. Akışa ve kadere bıraktım kendimi aslında. Ancak üzülüyorum, ve aynı ortamlarda olduğumuz için denk gelme olasılıklarımız da oluyor vs. Eh hayırlısı...

senin karşılaşma durumun çok kötüymüş ya.bir süre farklı bir yere mi gitsen.bir kafanı toplasan.kimseye şunu yap bunu yap demek istemiyorum.kelin ilacı olsa başına sürermiş.ben böyle oldum diye sende böyle olursun diyemem.Allah korusun.bunu gerçekten yürekten söylüyorum.sevgisizlik çok zzor oluyor.

belki bir ilişki terapisttinden yardım alabilirsin.

senin karşılaşma durumun çok kötüymüş ya.bir süre farklı bir yere mi gitsen.bir kafanı toplasan.kimseye şunu yap bunu yap demek istemiyorum.kelin ilacı olsa başına sürermiş.ben böyle oldum diye sende böyle olursun diyemem.Allah korusun.bunu gerçekten yürekten söylüyorum.sevgisizlik çok zzor oluyor.

belki bir ilişki terapisttinden yardım alabilirsin.
terapiste gitme gibi bir şansım pek yok maalesef. ancak karşılaşmamaya dikkat edebilirim. aslında bunlar da hikaye ya... her şey insanın kafasında ve kalbinde bitiyor cidden, önemli olan bu hakimiyeti sağlayabilmek...

Kızım sana karşı değil herkese karşı böyleyim. Bilmediğin şeyler var, psikolojik sorunlarim var benim kimseye güvenemiyorum. İnstada bu sozle ilgili geyikler dönüyor sürekli. Klasik erkek başından atma bahanesi. Ya ben sounlu insanlarla uğraşamam de bı daha da arama. Adam numara yapıyor

Şimdi normal olarak geri döner mi diye düşünüyorsun, bundan 1 yıl sonra neden kendini bu kadar üzdüğünü düşüneceksin.

Kızım sana karşı değil herkese karşı böyleyim. Bilmediğin şeyler var, psikolojik sorunlarim var benim kimseye güvenemiyorum. İnstada bu sozle ilgili geyikler dönüyor sürekli. Klasik erkek başından atma bahanesi. Ya ben sounlu insanlarla uğraşamam de bı daha da arama. Adam numara yapıyor
Aahahahahah evet biliyorum o geyik muhabbetini. Ancak şu var; şunu inkar edemem ki kendisi ne kadar tutarsız bir insan olsa da aşırı dobradır, her ne ise açık açık söyler. uğraşamıyorum'' kafasında olsa bunu direkt dile getirebilecek bir tip. aman ne bileyim, artık duygusal yanını aşmaya çalışıyorum.

Bir gün dönebilir evet, ama o donmeyecekmis gibi hayatiniza devam etmeye çalışın... Böylece hicbir sey kaybetmemis olursunuz. Cok zor biliyorum, olabildigince...

X