• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tam ovulasyon dönemine gidiyorum idrar yollarim iltihaplaniyor

ortmenim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2012
731
150
83
Ben anne olamatacakmiyim su an yani yorum ya agridan kivraniyorum sistit çok kotu bisey ya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

mrh sistitin var galiba ama bunun için hamile kalamayacagını düşünme bende aynı sorunu yaşıyordum halende oldugunu söyleyebilirim ama çok şükür şuan 8 haftalık hamileyim sende kalırsın inş üzülme

Antibiyotik İçtim hamilelikte varsa düşüğe neden oluyomus diye okudum hamile değilim bugünlerde calismamiz vardi ama sistit canini yaktigindan ilişkiye de göremiyorum

Canım gebelik için acele etme önce güzelce bir tedavini ol sonra bebk düşün. Benimde aşırı iltihap çıkmıştı. Alttan üstten bissürü antibiyotik tedavisi gördüm. Ayrıca başka ilaçlar da kullandım. Şükür atlattım. İdrar yolları enfeksiyonu acayip psikolojini bozacak bişey ya tuvaletin geldi sanıyorsun bir sancıyla azcık bişey yap. Ve hep sıkışıkmış hissiyatı oy oyy çeken bilir..

İnşallah tez iyileşirsin. Tedavi esnasında bebek düşünmeyin. Ayrıca bol su iç ve çamaşırlarını kaynat umumi tuvvaletleri darda kalmadıkça kullanma. Şimdilik aklıma gelen tavsiyelerim bunlar

Tesekkur ederim cnm hassas dönemlerde özellikle dikkat etmek gerek iğrenç bi psikoloji cidden rahmim dusuyomus gibi hissediyorum agridan

Back