- 12 Mart 2019
- 14.306
- 33.629
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah Özbek değildir yoksa çok kizacamBir tarif aldım ki
Özbekİnşallah Özbek değildir yoksa çok kizacam
Bunlar dışında yazdım bakalım olacakmiÖzbek
Duvaklı
Kavurmalı
Ali paşa
Tavuklu hepsi gitmiş zaten
Sen de sağol canım:))Sagol canim alicam ins bu sefer :)
Meyhaneyi saymadınÖzbek
Duvaklı
Kavurmalı
Ali paşa
Evet yaa bende ilk defa katılacaktım heyecanda yapmıştım kaçırmışım neyse artık bende takip edeyim belki yapabileceğim yemekler olurÖzbek
Duvaklı
Kavurmalı
Ali paşa
İnşaallah olur canımBunlar dışında yazdım bakalım olacakmi
Yaso onu sende almadınMeyhaneyi saymadın
Burda beklerken bile alamıyorsun canım :)Evet yaa bende ilk defa katılacaktım heyecanda yapmıştım kaçırmışım neyse artık bende takip edeyim belki yapabileceğim yemekler olur
Hayırlısı :)Geç kaldım malesef yeni olduğum için böyle hızlı olacağını bilemedim
Nasıl oluyor bilmiyorum ki hergun mesaj atayım yönetime şunu yapabileceğim yarışma var mı diyeBurda beklerken bile alamıyorsun canım :)
Kalabalık oluyor
Gel sarılıp ağlayalımBenim istediğim vardı etli saltanat pilavımıydı birşeydii kim aldıysa gözünü oyacaammmm
Eki Görüntüle 2943739
Burayı takibe al canım. İstersen illaki bir tarif vardır. Bu ay katıl, gelecek ay için alışmış olursunNasıl oluyor bilmiyorum ki hergun mesaj atayım yönetime şunu yapabileceğim yarışma var mı diye
Amaaa başka buldum artık yapicumm limonumm sende bull vardırr mutlakaGel sarılıp ağlayalım
Oldu ama kutuma çok güvenmiyorumİnşaallah olur canım
Yaso onu sende almadın
Bu ay takip edeyim herkes almıştır ben düşünene kadar olan tarifte giderBurayı takibe al canım. İstersen illaki bir tarif vardır. Bu ay katıl, gelecek ay için alışmış olursun
Haklısın ama bir şansı hak ediyordurOldu ama kutuma çok güvenmiyorum