Saç Rengi ve Saç Boyama Tam olarak ne istediğimi buldum sizce nasıl kızlar ;)

disede

Guru
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2011
256
-3
318

Selam kızlar, kendimi bildim bileli uzun, dalgalı ve kestane rengi saçlarımda biraz değişiklik yapmak istiyorum ama bu fikrimi kime söylesem sakın boyatma senin saçların çok güzel diyorlar... bu yüzden bir yanım hala saçlarımı boyatmama olumlu bakmazken, diğer yanım bana gaz verip duruyor :) en son internette bu ombre hair gördüm ve oldukça hoşuma gitti...

Kuaföre gittim, saçlarımda azcık beyazlar olduğu için saçın tamamını tek kestaneye boyadıktan sonra uçlarını açalım dedi. Fiyat olarak da 150,-TL fiyat verdi.. Ben saçlarımın tamamını boyatmak istemiyorum, beyaz saçlarım görünsün diyorum ama bilemedim istediğim saç rengini ekliyorum kızlar sizce nasıl ?

Ben beyaz tenliyim, saçlarım ise kestane rengi görüşlerinizi bekliyorum

İstediğim saç rengini resim olarak ekledim kızlar

Son düzenleme:
Bilindiği üzere kuaförler bizim istediğimiz saç rengini tutturamıyorlar
Fotoğraftaki saç rengi çok güzel benim hoşuma gitti.
Eğer aynısını tutturacaksa bence yaptırmalısın.

fotodaki renk çok güzel.. yalnız bana kalırsa zemini sakın düz boyama, en güzeli kendi rengine bu rengi uygulatmak... düz boyadan 2 ay sonra kendi saçların çıkacak al sana 3 renk :)))

kendi saç rengim buEki Görüntüle 538139
umarım güzel olur.... :) hala bir yanım kararsız ya istediğim gibi olmazsa diye...

hayal kırıklığına uğrarsam ben bukadar saçı nasıl bir anda kestiriyim

kendi saç rengim buEki Görüntüle 538139
umarım güzel olur.... :) hala bir yanım kararsız ya istediğim gibi olmazsa diye...

hayal kırıklığına uğrarsam ben bukadar saçı nasıl bir anda kestiriyim

fotodaki renk çok güzel.. yalnız bana kalırsa zemini sakın düz boyama, en güzeli kendi rengine bu rengi uygulatmak... düz boyadan 2 ay sonra kendi saçların çıkacak al sana 3 renk :)))

saçının rengini açtırıp yapsan daha havalı olur ama berçem doğru söylüyor bu sefer de sürekli dip boya derdin çıkıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…