Tam olarak girememe sorunu

Merkur Retrosu

Guru
Pro Üye
3 Şubat 2018
6.031
23.742
27
Merhaba hanımlar,

Evliliğimin 3.günündeyim. İlk gün öğlen kendimi çok kastım ve kuru kaldım bu yüzden girme olmadı. Gece biraz alkolle, biraz kayganlaştırıcı ile ve biraz da gecenin verdiği rahatlıkla birleşme oldu hafif ağrılı bir şekilde ama sanırım tamamı girmedi.
İkinci gün ise kayganlaştırıcı olmadan girebildi ama girdikten sonra git gelleri yaparken vajinadan çıkıyor kaç kere bunu anlayamadık. Geri girdirene kadar o erekte hali gidiyor haliyle. Ve ikinci gün denerken daha da içeriye girdi ve ağrı yaptı bende baya.

Bu arada bakireydim. Bu sebeple delik dar haliyle. Birleşme öncesi kasıyorum kendimi ağrı olacak diye ve ne zaman eşim daha ileriye gidecek olsa aşırı ağrıyor. Ve penis çıkıyor devamlı vajinadan. Bu konuda tavsiyeler verirseniz çok sevinirim.

Kuzum önerebileceğim şeyi Öncelikle stres sıkıntı yapmaman gerginliği üzerinden atman Çünkü sen ne kadar gerildikçe orada kuruluk oluşacak ve gerilme sebebiyle girerken de acı hissedeceksin, ama Ön sevişmeyi uzun tutmanızı öneririm. uzun tuttuğunuz zaman bir yarım saat 40 dakika civarı Tabii bu size kalmış bir şey bu sefer kuruluk olmayacak kesinlikle vajina kısmında genişleme ve ıslaklık olacak bu da içeriye girerken rahat girmesini sağlayacaktır daha ilk denemeleri olduğu için bu tarz şeyler yaşaman çok normal tek önerebileceğim şey ön sevişmeyi uzun tutmanın ve ikiniz de kafanizin rahat olmasi akısın bırakınn

Bizde aynı birtürlü yapamadık, bir haftalık evliyim, ilk gün acıdı, sonra tekrat denedik bir türlu olmadibu kadar insan nasıl yapiyo anlamıyorum

Sen kastığın için kasların itiyor muhtemelen. Tampon koyarsın, çıkarırken hafif ıkınırsın böylece daha kolay çıkar. Onun gibi oluyordur muhtemelen. Ben de çok zor aştım ilişkiye girme işini. Vajinismus değildim ancak hep koruma düşüncesiyle büyüdüğüm için eşime kendimi açmam kolay olmadı. Bende alkol işe yaramamıştı. Aksine kuruluk yapıp uykumu getirmişti

Su bazlı kayganlaştırıcı kullan ilk evrede. Ön sevişmeyi uzun tutun ki sen iyice ıslan. Direkt girmeye çalışmasın yani. Jel olarak Gleitgelen jeli önerebilirim. 50-60 TL bir şey. Piyasa jeli değil. Herhangi bir yan etki yapmaz yani. Eşin biraz penis ucuna, sen biraz vajina girişine sür, hoooppp oldu da bitti maşallah sonrası

Daha ilk ilişkin olduğu için öyle oluyo zamanla ilişkiye gire gire açılır hemen açılmaz "Tabi kişiden kişiye de değişebilir"

Stresten kendini uzak tut ben de ilk zamanlar yapamadım aynı sorunu yaşadım 5 gün felan yaşadım kasiyordum kendimi korkuyordum tamamı girince heryer kan gölüne dönecek hastanelik olcam vs vs birsuru şey ne heryer kan gölüne döndü ne hastanelik oldum ben bunumu yapamadım dedim kendi kendime

Canım sorun sanki sende değil gibi.. Eşinin ereksiyon problemi yüzünden yarıda kalıp stres oluyorsun gibi bence.. Kuru kalmanın sebebi falan da bu olabilir.. Yani zaten ilk deneyimlerin ve alışman için tam manada bir birleşme gerekiyor.. Eşinin ereksiyon problemi olmasa bahsettiğin içinden çıkma durumu zaten olmazdı.. Bence durum bu..

Çıkma konusu ilginç onu eşiniz ayarliyacak tam sertleşme yoksa sanki çıkıyor gibi mi hissediyorsunuz

İlk zamanlar ilerlemesinin zor olması normal yavaş yavaş ilerlediği yer açılacak, benim ağrım bir hafta sürmüş, ağrının başladığı yerde durmuş orada kalmıştı eşim, her seferinde bir tık ileri. Tam birleşmeye henüz ulaşmadıysanız hareket ederken çıkması normal, sizin canınızın yandığını gördüğü için ereksiyonunu kaybediyor da olabilir, normal koşullarda tam erekteyken yolu kendi buluyor desem çok abartmış olmam sanırım

ÇOK ACEMİSİNİZ ZAMANLA ALIŞIRSINIZ MERAK ETME DUREXIN KAYGANLAŞTIRICI JELLERİNDEN TAVSİYE EDEBİLİRİM RAHAT OL KENDİNİ KASMA SADECE SENDE PARTNERİNDE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…