Kızlar bu ay ikinci kere ovülasyon testiyle takip yapıyorum. 13. Günde test epey koyulaştı fakat tam pik olmadan çatladı sanırım. Neden olabilir yaşayan var mı bunu? Bazıları yumurta yeteri kadar büyümeden çatlayabilir diyor
Pik olmuş ama ztn ve çatlamış da az koyulaşma felan degıl baya baya pik olmuş belki sonradn cektıgın ıcın oyle görünüyorsa bilemem ama baya pik olup ertesı gunu de catlamıs stres yok havuc ye bol bol
Pik olmuş ama ztn ve çatlamış da az koyulaşma felan degıl baya baya pik olmuş belki sonradn cektıgın ıcın oyle görünüyorsa bilemem ama baya pik olup ertesı gunu de catlamıs stres yok havuc ye bol bol
Ya öyle mi çok sevindim.. Max yazan tarafın daha koyu olması ya da eşit olması gerekiyor diye okudum. Benimki bir tık daha açık kontrol çizgisinden o yüzden emin olamadım. Teşekkür ederim cevap için
Ya öyle mi çok sevindim.. Max yazan tarafın daha koyu olması ya da eşit olması gerekiyor diye okudum. Benimki bir tık daha açık kontrol çizgisinden o yüzden emin olamadım. Teşekkür ederim cevap için
Rica ederım kuzu gördugum kadarıyla koyu olmuş belkı sonradan cekılen resım oldugu içinde öyle görunuyor mu dıyecegım ama cok net bence çatlamış şimdi sırada 13 14gün sonra bebek haberı