Tam Karın Gerdirme

Sezeryan oldum biraz acıdı . Meme küçülttüm acımadı. Mide küçülttüm ilk 5 saat acıdı.bir çocuk daha doğurup şu karını gerdirirsem mükemmel olucak :) ama o boydan boya iz ve acı olucak korkusundan cesaret edermiyim bilmiyorum .

Maşallah her türlü ameliyat var memede iz kaldı mı

Geçmiş olsun Ankara da kime oldunuz ve ne kadara oldunuz ameliyati? Şuan durumunuz nasil

Merhabalar gerçi siz ameliyat olali bir yil olmus ama yinede merak ettim göz kapağı ameliyatindan memnun kaldiniz mi,ve simdi karninizdakigoruntu ne durumda mümkünse şuan ki halinizi özelden resim atabilirmisiniz? Bende Şubat 12 sinde ameliyat olacagim kismetse, göz kapağı, karın germe ve meme silikon...

Arkadaşlar, aranızda tam karın gerdirme ameliyatı yapan varsa yorumlarınızı merak ediyorum. Ameliyat sonrası yaşadıklarınızı anlatır mısınız?
Merhaba sizin korkulariniz bende de var.2 aya bende olucam. Siz olmussunuzdur herhalde.yazarsaniz sevinirim

Bende 6 ekimde oldum karın germe ve liposuction..ameliyat sonrası narkozu çok zor attı vücudum, 1 gün yerine 2 gün kaldım hastanede. Sürekli başım dönüyordu ölecek gibiydim. Doktor büyük bi ameliyat çok normal dese de sanki hiç ayağa kalkamıcakmışım gibi hissettim. Daha dün çıkış yaptık.kesinlikle size bakacak birinin olması lazım. Yatarken kaldırırken desteksiz imkansız. Ama eve gelince insan birden daha iyi hissediyor kendini. Toparlanma süreci evde daha hızlı ilerliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…