- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 36
-
- Konu Sahibi sweetwitch01
Aynı sorun bizde de var.Bizim çocukları alıp evw götürmemizde yasak.Bu kural okula göre değişiypr mu? Bugün müdür yardımcısı sınıf annelerini topladı ve artık kapıya yemek getiren velilerin yemeklerinide almayacakasınız yasak dedi.
Velilerden biri baya uğraştı.Valilikten gelen yazısıyı istedik.Aslında dışarıdan yemek siparişi yasakmış.Evden gelen yemeğe yasak koyamıyorlarmış.Sadece sınıf annelerinin alıp çocuklara götürmesi yasaklandı.Çocuklar kapıya gidiyor ve anneleri yiyeceklerini veriyorlar.Enteresan olaylar.Güç kimin elindeyse istediği gibi kullanmak istiyor maalesef.sanırım değişiyor ve maalesef elimizden bir şey gelmiyor. çok sinir oluyorum.. ne demek yaa velilerden yemek almayacaksınız.. mobing resmen yaa.. kötü sizin de gerçektenyemekhaneden almak zorunda değil kimse böyle saçmalık olamaz yaaa..
Velilerden biri baya uğraştı.Valilikten gelen yazısıyı istedik.Aslında dışarıdan yemek siparişi yasakmış.Evden gelen yemeğe yasak koyamıyorlarmış.Sadece sınıf annelerinin alıp çocuklara götürmesi yasaklandı.Çocuklar kapıya gidiyor ve anneleri yiyeceklerini veriyorlar.Enteresan olaylar.Güç kimin elindeyse istediği gibi kullanmak istiyor maalesef.
Böyle durumlarda hemen Bimer'e şikayet edin, hiç düşünmeden. Hatta çok daha basit konularda bile çekinmeyin. En azından böyle kurumların yaptıkları bu tarz şeylere hakları var mı yok mu, ilk kaynaktan öğrenmiş olursunuz.
Rica ederim. Evet dediğiniz gibi, şikayet edelim denildiğinde kimse yanaşmıyor. Yönetimle problem yaşamamak için böyle oluyor sanırım.
Ama bu şekilde dileyen dilediğini yapıyor, olan da biz velilere oluyor. Bu yüzden harekete geçmek için kimseyi beklemeyin, öncü siz olun. Hem belki sizden cesaret alıp diğerleri de katılır, şikayet için imza da toplayabilirsiniz.
Tek de olsanız şikayetiniz değerlendirilir diye umuyorum inşaAllah.
Allah bu süreçte size kolaylıklar versin.
Bu konuda haklısın.Bizim de konuşan bayanlar,toplantıda ağızlarını bile açmadılar.teşekkür ederim. daha önce bimere enerjisa yı şikayet etmiş ve sonuç almıştım. kimse şikayete yanaşmıyor. herkes kapıda bık bık edip şikayet edelim dediğimizde el ayak çekiliyor. tek başıma sonuç alır mıyım meçhul. ilçe milli eğitim için gidelim dedik onu da herkes kayıplara karıştıinsanlar korkuyor birlik olmaktan nedense..