- 14 Şubat 2019
- 71
- 12
- 88
- 24
- Konu Sahibi sonfeciportakal
-
İnternetten tanımadığım erkeklere çıplak fotoğraf ve videolar attım, yüzümün de gözüktüğüYani ne hata yaptınız daha detaylı anlatsanız
Engelleme şansınız yok mu bu sayfalardan yazamasınlar ?İnternetten tanımadığım erkeklere çıplak fotoğraf ve videolar attım, yüzümün de gözüktüğü
Bildiklerim zaten engelliEngelleme şansınız yok mu bu sayfalardan yazamasınlar ?
Yani bilemedim zor bi durum ama engelli iseler korkmayın. En kötü ben değilim montaj dersinizBildiklerim zaten engelli
Haklısınız çok iyi bir fikir. Teşekkür ederimYani bilemedim zor bi durum ama engelli iseler korkmayın. En kötü ben değilim montaj dersiniz
Rica ederimHaklısınız çok iyi bir fikir. Teşekkür ederim
Geçmişinden ders aldıysan hata yapmazsın korkma.Çok utanç verici hatalarım oldu. Bunları kabullenmiştim ve karşıma çıkmasınlar diye önlemler almıştım, sosyal medya kullanmıyordum. Fakat şu an işim gereği kullanmak ve kendimi insanlara tanıtmak zorundayım. Herkese rezil olmaktan o kadar korkuyorum ki. Düşünmemekten başka çarem yok mu?
İnsan insana benzer diyin geçin.sac renginizi, boyunu değiştirin, lens kullanın. O fotolar sizi tanimayan erkekler için mastürbasyon aracı.İnternetten tanımadığım erkeklere çıplak fotoğraf ve videolar attım, yüzümün de gözüktüğü
İnternet uzerinde sitelerde gezen foto videolarınız varsa polise şikayet ile kaldirtirsiniz kaçarak yaşanmaz dünya da kimse sütten çıkmış ak kaşık değilÇok utanç verici hatalarım oldu. Bunları kabullenmiştim ve karşıma çıkmasınlar diye önlemler almıştım, sosyal medya kullanmıyordum. Fakat şu an işim gereği kullanmak ve kendimi insanlara tanıtmak zorundayım. Herkese rezil olmaktan o kadar korkuyorum ki. Düşünmemekten başka çarem yok mu?
Şöyle söyliyim yaptığım iş gereği ne kadar insan beni tanırsa o kadar başarılı olma şansım artıyor o yüzden sosyal medyayı çok aktif kullanıyorumİnsanlar hatayı yüze vurmakta çok başarılı. Bu olaylar ne kadar geçmiş? 10 yil falansa çoktan unutulmuştur ama geçmiş dediğiniz 2 3 yilsa bu içeriklerin karşınıza çıkması çok büyük bir ihtimal. Kariyer açısından iyi yerdeyseniz sosyal medyada çok ön plana çıkmanızı tavsiye etmem. Pişmanlık duyduğunuz bir olay sizi çaresiz bırakabilir. Ne kadar montaj diye inkar edip davalar açsanız da sinek küçük ama mide bulandırır derler ya kötü bir izlenim bırakabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?