• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tam 6 kilo aldım ama... :(

Bademli_Magnum

Güzel haberler geliyor🥳
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2010
3.594
3.268
333
kafama takılan birşey var. boyum 1-68, daha önce 49-50 kiloydum fakat şuan 55-56 civarındayım çok şükür. ama bu seferde şöyle bir sorunum var. kilo almama rağmen vücudumda bir değişiklik göremiyorum. sanki hala eski kilomdayım, incecik görüyorum kendimi... etrafımdakiler kilo aldığımı söylüyorlar ama bana göre hiçbir değişiklik yok. nereye gidiyor bu kilolar anlamıyorum :44:

vucudunda ki yagları kasa cevırıyorsun bu yuzden bır degısıklık gormemen normal proteın agırlıklı beslendıgını tahmın edıyorum ne guzel vucudunda sıkılasır bu durumda ,sevınmelısın durum boyle ıse. zaten cok zayıfmıssın boyuna gore bole daha guzel olmussundur emınım takıntı yapma sakın.

sanki beni anlattın bi an dedim ki bu konuyu ben mi açtım bende 167 boyum 50 kiloydum şuan 56 ama bende göbek görüyorum kıyafet bedenimde aynı nereye gitti bu 6 kilo

sanki beni anlattın bi an dedim ki bu konuyu ben mi açtım bende 167 boyum 50 kiloydum şuan 56 ama bende göbek görüyorum kıyafet bedenimde aynı nereye gitti bu 6 kilo

aynen canım ya.. herhalde kilo aldığımızın ortaya çıkması için 60 kilo filan olmamız lazım.. anca kendimize geliriz..

ya ama göbek rahatsız ediyor ben 50 kilolı halimiseviyorum millet çok zayıfsındesede kilo al desede ben öle daha çok seviyorum kendimi 50 kiloya inmeye çalışıyorum şuan

inanın zayıf olmak çok güzel nedenlerine gelince
1) foto çektirmeme gibi takıntınız olmaz
2)kutlamalar,düğün,nişan vs. sürekli gidersiniz çünkü kıyafetiniz size çok yakışmıştır ordan burdan pörtleyen etiniz çıkmaz
3) çoğu zayıflar yaşlarından genç gözükürler(sigara alkol içmeyenler tabi kii)
4) yeni bi pantolon aldığınızda senelerce giyebilirsiniz ama. kilosu olanlar en fazla bi kaç ay giyebilir çünkü;bacaklar birbirine sürttükçe pantolon yıpranır

aşırı kilodan bahsetmiyorum balık etlilerden bahsediyorum :))

bende sadece bacaklarım kalınlaşsın istiyorum.. şekilleri düzgün zaten ama biraz daha kalınlaşsa daha iyi olur. o kadar yiyorum ama yok yok yookk:50:

genelde ben öyle olanlardınım sonra tartıyaa bir çıktıgımm offfff durum anlaşılıyorr benimde boyum 170,kilom 68 8 kilo vermek için ugraşıyorum artık:15:

genelde ben öyle olanlardınım sonra tartıyaa bir çıktıgımm offfff durum anlaşılıyorr benimde boyum 170,kilom 68 8 kilo vermek için ugraşıyorum artık:15:

aslına bakarsan bnmde bi 20 kilo vermeye ihtiyacım var :)) salı günü diyetisyene gidicem bi yandanda hap kullancam bakalım ne olacak

Şuan 54 kiloyum. Ve 36 beden giyiyorum. 56 kilodayken 38 beden oluyordu.
Birkaç kilo bile beden konusunda farkediyor bence.

ben de 10 kilo verdim ama bedenim 1-2 beden falan fark etti. Simdi 36 giyiyorum. Hatta bazen 34. Herkes cok zayifladigimi soyluyor ama ben aynaya baktigimda hala eski halimi goruyorum. Belki de insan kendisindeki degisimleri fark edemiyor.

bende bedende fark etmiyor işte. sorun orda.. önceden de 36 giyiyordum şimdi de... sadece biraz göbeğim çıktı... 2-3 kilo daha alırsam belki bedenimde bi değişiklik olur.. yemeye devam:56:

Back