Tam 5 haftalık hamileymişim :)

camomile

Nirvana
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2007
254
2
643
40
İstanbul
Sevgili bayanlar, dün öğrendim ki 5 haftalık hamileymişim.. O kadar mutlıuyum ki anlatamam size..
Dün ayaklarım yere değmedi..

Zaten birkaç gündür şüpheleniyordum, adetim 6 gün gecikmişti, Kan testi öncesinde evde kendim eczanelerde olan testten yaptım.
Zaten anında kırmızı çizgi çıktı ve belirtilen bekleme süresi içinde de iyice netleşti.. Silik falan değildi yani, hiç bu kadar net çizgi göreceğimi düşünmemiştim..
Sonra dün sabah ta emin olmak için kan testine gittim.. Beta HCG 4710 çıktı Dr agöstermeye gerek kalmadan öğrendim sayılır çünkü burada okuduklarım sayesinde
Dr a gösterdim, hayırlı olsun, çıkan degere göre 5 haftalık görünüyor dedi, hemen folik asit verdi.. Tam olarak ne kadar olduğunu öğrenmek için detaylı bir muayene lazım dedi falan ama yaptırmadım daha..

Çünkü insülin direncim var yani tip 2 diyabetliyim. Kullandığım bir şeker hapı var, kendi diyabet dr um bir arkdaşını tavsiye atti kadın doğum uzmanı.Sanırım ona gideceğim, çünkü gitmeden önce beni ara, seninle ilgili bilgi veririm ilaç kullanımına o da seni gördükten sonra karar verelim dedi, şu an devam et dedi..
Böyle işte, Allahtan hayırlısı Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...

Çok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah...ben de 2 ay önce kımyasal gebelık geçirdim bu ayda adetime 1 hafta kala lekelenmelerim oldu ve şimdi yok sadece şeffaf akıntım var inşallah ben de hamileyimdir:)

Allah tamamina erdirsin,saglikli ve hayirli bir evlat olur innsaallah.

ayy evet çoğul gebelik olabilir arkadaşım çünkü değerin bayaaa bi yüksek.hayırlı olsun inşallah canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim.

ben 9 ay önce bi dış gebelik gecirdim.sag tüpüm tıkanık oldugu söylendi ve tek seferde igneyle düşürüldü 15 gün boyunca hastanede yattım sıfırlanana kadar..tekrar bebek sahibi olmak istedik ve 1 aydır korunmuyoruz adetimin gelmesinede suan 2 gün var galiba hamileyim cünkü belirtiler var.günüm gecmeyincede tahlil yaptırmadım ama günümü bekliorum emin olmak için.dış gebelikten sonra tekrar dış gebelik yaşayan varmı.yada ilk dış gebeliginden sonra normal gebelik yaşayan varmı...ne olur çok korkuyorum yardımcı olun..eczaneden tesst alsam iki gün öncesinden belli olurmu

selam anneler..yeni geldim.bende bugün öğrendim 5 haftalık hamile olduğumu..hayırlısıyla 2.çocuğum olacak..çalışan bir anneyim ve zorluklarını çok iyi biliyorum..şimdi 2 olacak..o yüzden duygularım çok karışık..lütfen yardımcı olun..tecrübeli annelerden destek bekliyorum..hakkından çıkabilecek miyim

Hayırlı uğurlu olsun, aynı durumdayız seninle ama benim ilk bebiş olucak kısmetse..
Ben zorluklarını bilmiyorum hiç, biraz anlatır mısın?
Aslında bu iş yerinde 1,5 yıldır çalışıyorum, işe başladığım 3. ay farklı bir yere taşındık, baştan buraya geleceğimi bilsem asla kabul etmezdim..
Çok pis biryer tuvalet falan öyle kötü ki anlatamam, şimdi bir de hamileyim mikrop kapacağım diye korkuyorum..
Yemekhanede geçen hafta fare görmüşler hem de kocamanmış, burada yemek yiyemiyorum evden ne kadar taşıyabilirim.. Normal zamanda tok olsam yeterdi ama bebk olunca iyi beslenmem gerekirken bir çorba dahi içemiyorum burda..Zaten binanın dışında ve kapı girişlerinde de kocaman fare zehirleri var.. Pislik içinde biryer.. Neden bu kadar kaldım burada? Çünkü yeni başlaıım zamanlar nişan dönemimdi, sonrası evlilik hazırlığı, evlilik derken telaş içinde geçti günler 1,5 yıl doldu.. Burada geçirdiğim 1 saat bile bana mikroplarla dolduğum hissi veriyor. Biraz da takıntılıyım, sürekli antibakteriyel mendillerle kendimi silip duruyorum, masamı, klavyeyi, mouse u siliyorum.. Çıksam mı işten ne yapsam bilmiyorum.. Maddi durumumuz çok kötü değil ama 1-2 ay sonra sadece eşimin çalışması ile geçinemeyiz üstelik ihtiaçlarımız da artacak.. Böyle stres içinde ya bebeğim düşerse diye ödüm kopuyor

canım öncelikle allah hayırlısıyla kucaklamamızı nasip eder inşallah.bence çok stres yapma,zaten onu korumak için elinden geleni de yapıyorsun.çalışan anne olmak zordur,bazen bebeğini büyüyrken tam anlamıyla göremiyorsun..yeni şeyler öğreniyor bazen,ama yanında değilsin.bebekliğine doyamıyorsun işte..sonra bakıyorsun kocaman olmuş..ve en kötüsü o her zaman sana doymamış oluyor..neyse moralini bozmak istemem.ama güzelliği de fazladır..eve gitmek için sabırsızlanıyorsun..seni bekleyen kocaman bir mutluluk vardır evde.ama çalışmak zorunlu benim de..eğer olmasa kesinlikle çalışmazdım.

Yeni anne adaylarını tebrik ederim.
Ben de 34 yaşında 2.kez anne olmak istiyorum. 3 aydır korunmadım , panik olmaya başladım soğan kürünü uyguluyorum temizlik olsun bakalım ...

Haklısın ama işte Ah şu geçim derdi..
Ben aslında hamileliğimi rahat geçirmek istiyorum, daha önce bir düşüğüm oldu çünkü..
Tekstil sektörü=stres demek zaten, bilirsiniz belki..
Eşimle konuşcam uygun zamanda.. Hiç bilmiyorum, aklım çok karışık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…