Sevgili bayanlar, dün öğrendim ki 5 haftalık hamileymişim.. O kadar mutlıuyum ki anlatamam size..
Dün ayaklarım yere değmedi..![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
Zaten birkaç gündür şüpheleniyordum, adetim 6 gün gecikmişti, Kan testi öncesinde evde kendim eczanelerde olan testten yaptım.
Zaten anında kırmızı çizgi çıktı ve belirtilen bekleme süresi içinde de iyice netleşti.. Silik falan değildi yani, hiç bu kadar net çizgi göreceğimi düşünmemiştim..
Sonra dün sabah ta emin olmak için kan testine gittim.. Beta HCG 4710 çıktı
Dr agöstermeye gerek kalmadan öğrendim sayılır çünkü burada okuduklarım sayesinde ![KK53 :27: :27:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
Dr a gösterdim, hayırlı olsun, çıkan degere göre 5 haftalık görünüyor dedi, hemen folik asit verdi.. Tam olarak ne kadar olduğunu öğrenmek için detaylı bir muayene lazım dedi falan ama yaptırmadım daha..
Çünkü insülin direncim var yani tip 2 diyabetliyim. Kullandığım bir şeker hapı var, kendi diyabet dr um bir arkdaşını tavsiye atti kadın doğum uzmanı.Sanırım ona gideceğim, çünkü gitmeden önce beni ara, seninle ilgili bilgi veririm ilaç kullanımına o da seni gördükten sonra karar verelim dedi, şu an devam et dedi..
Böyle işte, Allahtan hayırlısı
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...
Dün ayaklarım yere değmedi..
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
Zaten birkaç gündür şüpheleniyordum, adetim 6 gün gecikmişti, Kan testi öncesinde evde kendim eczanelerde olan testten yaptım.
Zaten anında kırmızı çizgi çıktı ve belirtilen bekleme süresi içinde de iyice netleşti.. Silik falan değildi yani, hiç bu kadar net çizgi göreceğimi düşünmemiştim..
Sonra dün sabah ta emin olmak için kan testine gittim.. Beta HCG 4710 çıktı
![KK53 :53: :53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
![KK53 :27: :27:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
Dr a gösterdim, hayırlı olsun, çıkan degere göre 5 haftalık görünüyor dedi, hemen folik asit verdi.. Tam olarak ne kadar olduğunu öğrenmek için detaylı bir muayene lazım dedi falan ama yaptırmadım daha..
Çünkü insülin direncim var yani tip 2 diyabetliyim. Kullandığım bir şeker hapı var, kendi diyabet dr um bir arkdaşını tavsiye atti kadın doğum uzmanı.Sanırım ona gideceğim, çünkü gitmeden önce beni ara, seninle ilgili bilgi veririm ilaç kullanımına o da seni gördükten sonra karar verelim dedi, şu an devam et dedi..
Böyle işte, Allahtan hayırlısı
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
![Emir Bebek :emir_bebek: :emir_bebek:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk46.gif)