TamamE o zaman ne diye 193 lüktü pipisi küçücük çıktı diyip burayı meşgul ediyorsun lakdlkdsldas Benim için önemsizdi ayağına yatmışsın şimdi de. İşte adamla yattın baktın keyfine uymadı postala geç. Burda yerin dibine sokmanın anlamı yok umarım kimse de senden için ay memesi küçücüktü diyerek konuşmaz.
Olcmedim ama kucuk oldugu bariz belli oluyor en fazla erekte halde sanirim 6-7cm falandir sanirim ama tahmini.Sertkesme problemi de var ayrica sadece sabahlari tam erekte olabiliyor193 'lük herifin pipisinin kaç cm olduğunu bir ben mi merak ettim ulan ?
Meme ve cinsel organi ayni kefeye koyup da karsilastirmaniz ayri bir durum.Biri işlevsel bir organ, biri gorsel bir organ.Birinin tedavisi neredeyse yok ve butun cinsel hayatinizi etkileyebilir,digerinin cozumu basit bir silikona bakar..E o zaman ne diye 193 lüktü pipisi küçücük çıktı diyip burayı meşgul ediyorsun lakdlkdsldas Benim için önemsizdi ayağına yatmışsın şimdi de. İşte adamla yattın baktın keyfine uymadı postala geç. Burda yerin dibine sokmanın anlamı yok umarım kimse de senden için ay memesi küçücüktü diyerek konuşmaz.
Direkt olarak engellemek çok çirkin bir hareket olur. İlgi bağımlısı bir insan olduğunuzu öne sürerek onunla bir ilişkiye devam etmek istemediğinizi, arkadaş olarak devam edebileceğinizi söyleyebilirsiniz.Ama yasak degil ki kiz arkadasoyla ayrilmislar tamamen zaten son 2yildir da iletisimleri pek yoktu sadece aliskanliktan dolayi 7 yillik bir iliski sonucta bitiremiyorlardi Ben de tam emin olmadan bir iliskiye baslamadim da zaten.Ama hayal kirikligi sonucta 4sene de edebimle bekledim onu simdi boyle bir durum icin de hemen engellemek dogru olur mu?Bir de gerci ben hani yalniz biri oldugum icin yani ailem hayatta olmadigi icin biraz ilgiyi sevem de bir insanim ama o da onun karakterinde yok bir de kopegi de cocugu gibiydi olünce psikolojisi degildir diye de cok üstüne de gidemiyorum gerci gitmek de istemiyorum cinsel hayal kirikligindan dolayi cok garip bir halde karmasik dusuncelerdeyim
Bugun dayanamayip o sekilde yaptim bir kac gundur tavirlarini gozlemledim.İgisizligini one surup bu tarzda bir iliski istemediğimi benim hayatimi merak etmeyen aramayan sormayan biriyle kendimi degersizlestiremeyecegimi soyledim.Verdigi cevap sadece buDirekt olarak engellemek çok çirkin bir hareket olur. İlgi bağımlısı bir insan olduğunuzu öne sürerek onunla bir ilişkiye devam etmek istemediğinizi, arkadaş olarak devam edebileceğinizi söyleyebilirsiniz.
Tamam o zaman cinsel organ yarıştırarak mı gidelim bu konunun üstüne ? Evet vajinan çok kötüymüş çok genişmiş çok çirkinmiş vs dediğini düşünerek karşılaştır o zaman durumu. Ben şahsen erkek adına üzüldüm senin tuzun kuru. Şeyi tatmin etmedi diyerek 4 yıl bekledim vs ajitasyonuna gerek yok.Meme ve cinsel organi ayni kefeye koyup da karsilastirmaniz ayri bir durum.Biri işlevsel bir organ, biri gorsel bir organ.Birinin tedavisi neredeyse yok ve butun cinsel hayatinizi etkileyebilir,digerinin cozumu basit bir silikona bakar..
Yalnız, vajina toparlanabilir ameliyatla. Genital bölge estetiği diye bir şey var. 4 yıl beklemeye gelince ikisi de beklememiş zaten aslında, boşa düştükçe birbirlerine sarmışlar.Tamam o zaman cinsel organ yarıştırarak mı gidelim bu konunun üstüne ? Evet vajinan çok kötüymüş çok genişmiş çok çirkinmiş vs dediğini düşünerek karşılaştır o zaman durumu. Ben şahsen erkek adına üzüldüm senin tuzun kuru. Şeyi tatmin etmedi diyerek 4 yıl bekledim vs ajitasyonuna gerek yok.
Ya valla ben mi yanlış anlıyorum bilmiyorum ama ortada aldatılan ya da neredeyse aldatılacak olan bir kadın var ikisinin garip bir ilişkisi var. Bazı ilişkiler cidden değerlidir ve birbirinden bir türlü kopamazsın bir şekilde yollarınız kesişir falan, ancak bu olayın hiç ne tatlı bir tarafı var ne saf. Başlık bile 4 yıl bekledikten sonra hayal kırıklığı... hayal kırıklığı da şeyiymişYalnız, vajina toparlanabilir ameliyatla. Genital bölge estetiği diye bir şey var. 4 yıl beklemeye gelince ikisi de beklememiş zaten aslında, boşa düştükçe birbirlerine sarmışlar.
TamamTamam o zaman cinsel organ yarıştırarak mı gidelim bu konunun üstüne ? Evet vajinan çok kötüymüş çok genişmiş çok çirkinmiş vs dediğini düşünerek karşılaştır o zaman durumu. Ben şahsen erkek adına üzüldüm senin tuzun kuru. Şeyi tatmin etmedi diyerek 4 yıl bekledim vs ajitasyonuna gerek yok.
PekiYa valla ben mi yanlış anlıyorum bilmiyorum ama ortada aldatılan ya da neredeyse aldatılacak olan bir kadın var ikisinin garip bir ilişkisi var. Bazı ilişkiler cidden değerlidir ve birbirinden bir türlü kopamazsın bir şekilde yollarınız kesişir falan, ancak bu olayın hiç ne tatlı bir tarafı var ne saf. Başlık bile 4 yıl bekledikten sonra hayal kırıklığı... hayal kırıklığı da şeyiymişYani benim tadımı kaçırdı açıkçası Tekrar üstüne konuşulunca konunun yönünü şeyinden ilgisizliğine çekmeye çalışmış ama ben yemedim yani. Neyse nasıl mutlu oluyorlarsa öyle olsunlar sadece o diğer kızı üzmesinler yeter bu olayda en masum o gibi. Kız da bu her ayrıldıklarında kendinden sonra yaşananları duymadığı sürece üzülmez..