• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tam 3 ay sonra başardım :)))

calimeros_82

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2009
216
1
116
42
İstanbul
merhaba. 3 ay önce evlendim ve ilişki esnasında perine(vajinanın alt kısımda bittiği yer. makata doğru başlayan kısım.) bölgesinde yaşadığım yırtılmalardan/kanamalardan dolayı ilişkiye giremiyorduk.hep kaçtım korktum.ama eşime yaşattığım bu durumdan dolayı o kadar üzgündüm ki her geçen dakika beni çok üzüyordu. eşim de anlayışlı olması beni daha da cesaretlendirdi.
kendime hedef belirledim ve bugün başardık . önce parmak egzersizleri yaptık sonra herşey kendiliğinden oldu.
kolay oldu diyemem ama o kadar da sandığım kadar da zor değilmiş.
bayağı kanamam oldu ama normal mi bilmiyorum.

yalnız zevk falan alamadım. bir süre sonra alırım umarım. yeter ki eşim mutlu olsun.
hakediyor çünkü..
darısı benim gibi zorlanan tüm arkdaşların başına. alkisalkisalkis

Son düzenleme:
Sabitte vajinismus ile alakalı bir konu ordan devam edebilirsiniz...
Bizler de bu sorunu yaşadık ve senin kadar şanslı değildik. Benimki 1 yıl 9 ay kadar sürdü...
Hem eşime hem kendime haksızlıktı. Ama çok şükür bitti artık...
6 aydır normaliz, Allah bir daha yaşatmasın...

doktorum vajinismusla alakası olmadığını söylemişti. bahsettiğim yerdeki çatlamadan dolayı ilişkiye giremiyorduk.ne tür sebepten olursa olsun inşallah herkesin sorunu çözülür. gerçekten siz de zor günler geçirmişsiniz. çok büyük geçmiş olsun.

doktorum vajinismusla alakası olmadığını söylemişti. bahsettiğim yerdeki çatlamadan dolayı ilişkiye giremiyorduk.ne tür sebepten olursa olsun inşallah herkesin sorunu çözülür. gerçekten siz de zor günler geçirmişsiniz. çok büyük geçmiş olsun.

Bence bunun direkt vajinismusla alakası var...
Ben de sizinle aynı sorunu yaşadım sayılır...
Şöyle anlatayım: evlenince ilk denememizde eşim de ben de acemiydik daha önce kimseyle böyle bir deneyim yaşamamıştık. Ben utandığım için de ışık falan kapalıydı. Sonra ne olduysa oldu. Eşim perineye bastırınca inanılmaz bir acı hissettim yırtılmış gibi. Ama baktığımda neyseki kan yoktu. Ve o günden sonra denemeye bile korktum. Ve gerisi 1 yıl 9 ay olarak geldi...

merhaba. 3 ay önce evlendim ve ilişki esnasında perine(vajinanın alt kısımda bittiği yer. makata doğru başlayan kısım.) bölgesinde yaşadığım yırtılmalardan/kanamalardan dolayı ilişkiye giremiyorduk.hep kaçtım korktum.ama eşime yaşattığım bu durumdan dolayı o kadar üzgündüm ki her geçen dakika beni çok üzüyordu. eşim de anlayışlı olması beni daha da cesaretlendirdi.
kendime hedef belirledim ve bugün başardık . önce parmak egzersizleri yaptık sonra herşey kendiliğinden oldu.
kolay oldu diyemem ama o kadar da sandığım kadar da zor değilmiş.
bayağı kanamam oldu ama normal mi bilmiyorum.

yalnız zevk falan alamadım. bir süre sonra alırım umarım. yeter ki eşim mutlu olsun.
hakediyor çünkü..
darısı benim gibi zorlanan tüm arkdaşların başına. alkisalkisalkis

zevk alacağın çoookkk zamanın olacak arkadaşım sen zoru başarmışsın bundan sonrası çocuk oyuncağızemuszemus

teşekkür ederim brcylm. inşallah herşey daha iyiye gider. Derinin dediği gibi belki de gerçekten vajinismusun ta kendisiydi. 2 ayrı doktorun da vajinismus değil demesi belki de beni korkutmamak içindi. bilmiyorum teşhis artık her ne ise Allah herkese kolaylık versin. kolay değilmiş. sabır ve cesaret, biraz da dayanma gücü gerekiyor.
en son gittiğim doktorun sözleri o kadar aklıma takıldı ki. bana psikolojik destek sağladı.
bir doktor edasında değil arkadaşım gibi "tabii ki biraz acıyacak. dayanamayı öğrenmelisin. ordan bebek çıkıyor. bebeğin omzu çıkıyor. p...s mi giremeyecek. hadi denemelere başlayın ve tekrar görüşelim" dedi ve sıkıca sarıldı gönderdi beni. tüm herşeyi eşimle bana anlattı. çıktığımda o kadar hafiflemiştim ki.
şimdi tekrar göğsüm dik bi şekilde gideceğim doktoruma.
sevgiler.kaydirigubbakcemile2

evet LULU.. cesaret çok önemli bi etken. 1 hafta boyunca kendimi cesaretlendirmeye çalıştım. sürekli doktorun bana söyledikleri aklıma geldikçe daha da cesaretlendim."kafa çıkıyo, omuz çıkıyo" delikafadulden -tatlicadiarzu-

onun çok büyük payı var. herkes bu doktorun muayenesinden geçmeli bence.
geriye dediğin gibi alışması kaldı.

teşekkür ederim brcylm. inşallah herşey daha iyiye gider. Derinin dediği gibi belki de gerçekten vajinismusun ta kendisiydi. 2 ayrı doktorun da vajinismus değil demesi belki de beni korkutmamak içindi. bilmiyorum teşhis artık her ne ise Allah herkese kolaylık versin. kolay değilmiş. sabır ve cesaret, biraz da dayanma gücü gerekiyor.
en son gittiğim doktorun sözleri o kadar aklıma takıldı ki. bana psikolojik destek sağladı.
bir doktor edasında değil arkadaşım gibi "tabii ki biraz acıyacak. dayanamayı öğrenmelisin. ordan bebek çıkıyor. bebeğin omzu çıkıyor. p...s mi giremeyecek. hadi denemelere başlayın ve tekrar görüşelim" dedi ve sıkıca sarıldı gönderdi beni. tüm herşeyi eşimle bana anlattı. çıktığımda o kadar hafiflemiştim ki.
şimdi tekrar göğsüm dik bi şekilde gideceğim doktoruma.
sevgiler.kaydirigubbakcemile2

rica ederim bizler burda birbirimize destek olmak amacıyla bulunuyoruz.böyle güzel haberlere hep birlikte seviniyoıruz ve biliyoruzki sıkıntısı olan herkes birgün güzel haberler verecek.
sana destek olan doktorun olmuş ne güzel ama bazı arkadaşlarımız ya doktora utandıklarından çekindiklerinden veya eşlerinin baskısından gidemiyor bazılarıda ekonomik sıkıntılar yüzünden onlarada böyle deneyimlerimizi paylaşıp yardımcı olacağız
selamlar sevgiler canım daha güzel haberlerini bekliyorum ...

Bravo bence müthiş bi cesaret : ))
eşlerin bu konuda birbirlerine açık ve anlayışlı olması gerrçektende çok güzel...
bunu başarıcağına emindim ; ))
Rabbim evinizden bereketi huzuru ve sağlığı hiç ama hiç eksik etmesin : ))

rica ederim bizler burda birbirimize destek olmak amacıyla bulunuyoruz.böyle güzel haberlere hep birlikte seviniyoıruz ve biliyoruzki sıkıntısı olan herkes birgün güzel haberler verecek.
sana destek olan doktorun olmuş ne güzel ama bazı arkadaşlarımız ya doktora utandıklarından çekindiklerinden veya eşlerinin baskısından gidemiyor bazılarıda ekonomik sıkıntılar yüzünden onlarada böyle deneyimlerimizi paylaşıp yardımcı olacağız
selamlar sevgiler canım daha güzel haberlerini bekliyorum ...

sevgili brcylm ;
bu iş tek başımıza aşılacak bir şey değil kesinlikle. eşimizden destek almazsak yapamayız. eşim son derece anlayışlıydı ve beni yönlendirdi. doktora da beraber gittik ve doktor ikimizi karşısına aldı.
ekonomik sıkıntılar da var haklısın.
Allah büyük. kimse dualarını eksik etmesin. çok büyük bi sorun. insanı çok üzüyor. Allah sabrını da versin çözümünü de.

Back