öncelikle başın sağolsun,mekanı cennet olsun annenin...anlattıklarını okurken duygulanmamak elde değil.. annelerimiz özellikle kız evletlar için çok değerli... okuyunca aklıma annem geldi... oda senden cok daha küçük yasta annesini kaybetmiş ve ananemin ölümünden bir yıl sonra dedem de vefat vetmiş..annem üç dört yaşında falanmış... anesine dair pek bişi hatırlamıyor.. ama annesiz büyümenin kırıklığını hep görmüşümdür yüzünde... bize bir baska bakar gözleri.. sesimizi duyduğunda bile duygulanır.. sarıldığıda onu öyle hissederimki... en derinden koklarım kokusunu...şimdi sana diyeceğim... tabiki çok büyük bi kayıp...acısının dinmemesini cok ii anlıyorum..en azından 12 yıl yasamışsın ve annene dair bişiler hatırlıyosun anıların var...yasananları kar sayman lazım ...ve şimdi yalnız da değilsin çoçukların var..tıpkı annemin yaptığı gibi sende onlara sarıl... eminimde yapıyoosundur... iyileşmez yaranın tek merhemi bu sanırım... ben yakın cevremden kimseyi kaybetmedim ama aklıma geldiğinde düşüncesine bile katlanmak çok zor.... allah sabır versin....ama şuna inanıyorum ki o senin mutluluğunla mutlu oluyordur hala.. o yüzden hep mutlu ol... eninde sonunda hepimiz bir yerlerde buluşucaz.. hiç şüphem yok ki mükemmel bi annesin ve inanıyorum annen kızıyla gurur duyuyor!
çok teşekkür ederim arkadaşım ne kadar güzel ifade etmişsin ..
anneni ne kadar iyi analiz etmişsin ..
evet bende senin annen gibi hep duygulu,hep korkuluyumdur ..
dediğin gibi iyiki çocuklarım var onlar benim yaşama sebebim ..
çok duygulandırdın beni ,çok iyisin ..
benimde annem babam ayrıydı. babaanneme anne diyordum ama anne bambaşka görüşüyorduk annemle ama yanında büyümeyince olmuyo işte. anneler gününde ne ağlardım doğdum güne bile lanet ederdim. herkes üzülürdü halime. ben küçğkken bir şarkı varmış onu duyunca ağlarmışım anne ile ilgil hatırlamıyorum bile. bir babam vardı oda ölünce kimsem kalmadı sanki. evlendim mutluyum allah şükür ama acısı hep içimde. babam verfat edince anneme daha çok bağlandım.ah be canım ağlattın beni yaralarımı deştin Allah sabır versin ben ne annemi ne babamı hatırlıyrm yenge abi elinde büyüdm annem önce daha sonrada babam öldü.Ben hep ezik hep insanlar tarafından ay zavallı denilerek büyüdüm okulda arkadaşlar annelerine hediye alırlardı ben üzülmeyim diye saklarlardı sanki anasızlık benim anlımda kara bir leke idi vb. ne genç kızlılıgımı ne kına gecemi ne bayramımı ne loğusalığımı bildim ama şükür mutlu yuvam 2 kızım var Allah burdan yüzüme güldü.... zor çok zor anasızlık hep A LLAHIMA dua ediyrm benimyavrularımı anasız babasız bırakma sevgımızden mahrum etme diye seni çok iyi anlıyrm canım niyetim seni alevlendirmek değil snın gıbı bıç çok insan aynı duyguları yaşıyr yaşayacakta yapacak bir şey buda bizim kaderimiz Allah yavrularımızdan yüzümüzü güldürsn düşünün kızlrıma anlatacak annemle ilgili hiç bir anım yok sevgiler........
yazdıklarını okurken çok ağladım çünkü bende babamı bir yılbaşı günü kaybettim hala düşündükçe içim sızlar,okurkende içimi sızlattın,allah sana uzun ömürler versin,evlatlarına bağışlasın,anneninde mekanı cennet olsun inşallah
burcum mahfettin benisenağlamasenağlama
yanıbaşımızdaki insanlardan bazen bir haberiz:1no2:
şu an okudum öğrendim ve nasıl oldum anlatammsenağlamasenağlama
senin buluşmadaki fotolarına baktıgımda gözündeki gülümsemeye hayran kalmıştım,şimdi dahda kötü oldum bütün bunlara rağmen nasılda güçlü kalabilmişsin
insanlar bütün acılarına rağmen gözündeki ışığı isterse yüzündeki tebessümü içi kan ağlasada taşırmış demekki!! söylemesi kolay ama yapmak mesele.!! ne kadar güçlü bir kadınmışsın:teselli:
allah sana hep güç kuvvet versin o boşluk asla dolmaz ama başka acıla imtihan etmesin rabbim:Saruboceq:
çocuklarına eşine bağışlasın seni:Saruboceq:
anneciğinin mekanıda cennet olsun inşaallah:Saruboceq:
amin canım:teselli:cnm .çok teşekkür ederim :1hug:
dediğin gibi allah başka acılarla bu acımızı unutturmasın :Saruboceq:
küçük yaşlarda büyük acılara maruz kalmak hayata karşı herzaman daha dik ve güçlü olmamızı sağlıyoröyle ufacık üzüntülere yıkılan insanlar bunu anlamalı allah kimseye ölüm acısı vermesin özelliklede hiç bir çocuğu anasız bırakmasın :Saruboceq:
napalım herşeye binlerce şükür bizler için yazılan yolda düşe kalkada olsa yürümek zorundayız ...
allah senide çocuklarınla birbirinize bağışlasın analı-babalı büyüsünler inş. :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?