• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tam 20 yl oldu hla acm dinmedi........:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım ablam kıyamam ben sana inan çok kötü oldum Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun annenin
Allahım sana ve ailene hayırlı uzun ömürler nasip etsin canım benim

öncelikle başın sağolsun,mekanı cennet olsun annenin...anlattıklarını okurken duygulanmamak elde değil.. annelerimiz özellikle kız evletlar için çok değerli... okuyunca aklıma annem geldi... oda senden cok daha küçük yasta annesini kaybetmiş ve ananemin ölümünden bir yıl sonra dedem de vefat vetmiş..annem üç dört yaşında falanmış... anesine dair pek bişi hatırlamıyor.. ama annesiz büyümenin kırıklığını hep görmüşümdür yüzünde... bize bir baska bakar gözleri.. sesimizi duyduğunda bile duygulanır.. sarıldığıda onu öyle hissederimki... en derinden koklarım kokusunu...şimdi sana diyeceğim... tabiki çok büyük bi kayıp...acısının dinmemesini cok ii anlıyorum..en azından 12 yıl yasamışsın ve annene dair bişiler hatırlıyosun anıların var...yasananları kar sayman lazım ...ve şimdi yalnız da değilsin çoçukların var..tıpkı annemin yaptığı gibi sende onlara sarıl... eminimde yapıyoosundur... iyileşmez yaranın tek merhemi bu sanırım... ben yakın cevremden kimseyi kaybetmedim ama aklıma geldiğinde düşüncesine bile katlanmak çok zor.... allah sabır versin....ama şuna inanıyorum ki o senin mutluluğunla mutlu oluyordur hala.. o yüzden hep mutlu ol... eninde sonunda hepimiz bir yerlerde buluşucaz.. hiç şüphem yok ki mükemmel bi annesin ve inanıyorum annen kızıyla gurur duyuyor!

öncelikle başın sağolsun,mekanı cennet olsun annenin...anlattıklarını okurken duygulanmamak elde değil.. annelerimiz özellikle kız evletlar için çok değerli... okuyunca aklıma annem geldi... oda senden cok daha küçük yasta annesini kaybetmiş ve ananemin ölümünden bir yıl sonra dedem de vefat vetmiş..annem üç dört yaşında falanmış... anesine dair pek bişi hatırlamıyor.. ama annesiz büyümenin kırıklığını hep görmüşümdür yüzünde... bize bir baska bakar gözleri.. sesimizi duyduğunda bile duygulanır.. sarıldığıda onu öyle hissederimki... en derinden koklarım kokusunu...şimdi sana diyeceğim... tabiki çok büyük bi kayıp...acısının dinmemesini cok ii anlıyorum..en azından 12 yıl yasamışsın ve annene dair bişiler hatırlıyosun anıların var...yasananları kar sayman lazım ...ve şimdi yalnız da değilsin çoçukların var..tıpkı annemin yaptığı gibi sende onlara sarıl... eminimde yapıyoosundur... iyileşmez yaranın tek merhemi bu sanırım... ben yakın cevremden kimseyi kaybetmedim ama aklıma geldiğinde düşüncesine bile katlanmak çok zor.... allah sabır versin....ama şuna inanıyorum ki o senin mutluluğunla mutlu oluyordur hala.. o yüzden hep mutlu ol... eninde sonunda hepimiz bir yerlerde buluşucaz.. hiç şüphem yok ki mükemmel bi annesin ve inanıyorum annen kızıyla gurur duyuyor!

çok teşekkür ederim arkadaşım ne kadar güzel ifade etmişsin ..
anneni ne kadar iyi analiz etmişsin ..
evet bende senin annen gibi hep duygulu,hep korkuluyumdur ..
dediğin gibi iyiki çocuklarım var onlar benim yaşama sebebim ..
çok duygulandırdın beni ,çok iyisin ..

çok teşekkür ederim arkadaşım ne kadar güzel ifade etmişsin ..
anneni ne kadar iyi analiz etmişsin ..
evet bende senin annen gibi hep duygulu,hep korkuluyumdur ..
dediğin gibi iyiki çocuklarım var onlar benim yaşama sebebim ..
çok duygulandırdın beni ,çok iyisin ..

hayat acısıyla tatlısıyla devam ediyo bi şekilde gercek bu...anılar bazen üzse de hayatta hep yasamaya değer bişiler var... ersey gönlünce olsun.daha büyük acılar yasamamanı diliyorum.:Saruboceq:.. sevgiler!a.s.

ah be canım ağlattın beni yaralarımı deştin Allah sabır versin ben ne annemi ne babamı hatırlıyrm yenge abi elinde büyüdm annem önce daha sonrada babam öldü.Ben hep ezik hep insanlar tarafından ay zavallı denilerek büyüdüm okulda arkadaşlar annelerine hediye alırlardı ben üzülmeyim diye saklarlardı sanki anasızlık benim anlımda kara bir leke idi vb. ne genç kızlılıgımı ne kına gecemi ne bayramımı ne loğusalığımı bildim ama şükür mutlu yuvam 2 kızım var Allah burdan yüzüme güldü.... zor çok zor anasızlık hep A LLAHIMA dua ediyrm benimyavrularımı anasız babasız bırakma sevgımızden mahrum etme diye seni çok iyi anlıyrm canım niyetim seni alevlendirmek değil snın gıbı bıç çok insan aynı duyguları yaşıyr yaşayacakta yapacak bir şey buda bizim kaderimiz Allah yavrularımızdan yüzümüzü güldürsn düşünün kızlrıma anlatacak annemle ilgili hiç bir anım yok sevgiler........

cok...cok uzuldum yazini okurken gozyaslarimi tutamadim..ne denir be canim,ana acisi zordur mutlaka...
Allah sabirlar versin:(((

ah be canım ağlattın beni yaralarımı deştin Allah sabır versin ben ne annemi ne babamı hatırlıyrm yenge abi elinde büyüdm annem önce daha sonrada babam öldü.Ben hep ezik hep insanlar tarafından ay zavallı denilerek büyüdüm okulda arkadaşlar annelerine hediye alırlardı ben üzülmeyim diye saklarlardı sanki anasızlık benim anlımda kara bir leke idi vb. ne genç kızlılıgımı ne kına gecemi ne bayramımı ne loğusalığımı bildim ama şükür mutlu yuvam 2 kızım var Allah burdan yüzüme güldü.... zor çok zor anasızlık hep A LLAHIMA dua ediyrm benimyavrularımı anasız babasız bırakma sevgımızden mahrum etme diye seni çok iyi anlıyrm canım niyetim seni alevlendirmek değil snın gıbı bıç çok insan aynı duyguları yaşıyr yaşayacakta yapacak bir şey buda bizim kaderimiz Allah yavrularımızdan yüzümüzü güldürsn düşünün kızlrıma anlatacak annemle ilgili hiç bir anım yok sevgiler........
benimde annem babam ayrıydı. babaanneme anne diyordum ama anne bambaşka görüşüyorduk annemle ama yanında büyümeyince olmuyo işte. anneler gününde ne ağlardım doğdum güne bile lanet ederdim. herkes üzülürdü halime. ben küçğkken bir şarkı varmış onu duyunca ağlarmışım anne ile ilgil hatırlamıyorum bile. bir babam vardı oda ölünce kimsem kalmadı sanki. evlendim mutluyum allah şükür ama acısı hep içimde. babam verfat edince anneme daha çok bağlandım.

zelihaciğım herkesin anlatacak bir hikayesi vardır illaki yine diyorum kader kurbanlarıyız savrula savrula büyüdük işte şükret annen var ben geçmişi düşünmemeye çalışıyrm düşününce hayat çekilmez oluyor.........

Daha önce sana geçmiş olsun dileklerimi yazmıştım canım.Şu an yazını tekrar okudum ve resmen kanım çekildi.ÇÜNKÜ 22 GÜN ÖNCE ANNEMı KAYBETTıM.Sana yazdığım gün annem yoğun bakımdaydı.Ve aynı günün akşamı acı haberi geldi.O güne dair tek hatırladığım şey hastanedeki çığlıklarımdı.Belki inanmazsın canım ama gözümde yaş kalmadı.Bazen resimlerine bakıyorum ve camları açıp avazım çıktığı kadar bağırmak haykırmak istiyorum BENıM ANNEM ÖLMEDı diye...Kalabalık içinde bile yanlızım, kendimi dünyadan soyutlanmış görüyorum, dışarı çıktığımda herşey bana anlamsız geliyor artık.Geçen gün hava güneşli ve güzeldi.Benim canım annem bu yaz ayağa kalkıp yürüyecekti bize hep öyle söylerdi.NERDESıN ANNE, HANı VERDıĞıN SÖZLER HANı YÜRÜYECEKTıN ANNE.Sen gittin ben bittim anne, eridim.Bazen diyorumki nasıl dayanıyorum bu acıya.Küçükken annem ölmesin diye hep allaha dua ederdim.En büyük korkum seni kaybetmekti.Şimdi korkumla yüzyüzeyim.Çok zormuş be annecim sensizlik.Geçen gün telefonu aldım elime annemi kaç gündür aramıyorum ben dedim.Sonra içim nasıl cız etti bir bilsen.Annen yokki artık dedim.Beynim kabul etmedi annecim senin öldüğünü.Bu gidişlede kabul etmeyeceğim gibi................. senağlama
Canım seni üzdüysem kusuruma bakma olurmu acım daha çok taze.Bu gidişlede hep taze kalcak gibi.Yattıkları yere nurlar yağsın, mekanları cennetin en güzel köşeleri olsun, bu dünyada tadamadıkları ne varsa allah orda versin onlara, kabirleri gül bahçelerine dönsün, peygamber efendimize komşu olsunlar inş...Ben ikimizinde annesine fatiha okudum...Yarında yasin yollayacağım her ikisinede...Allah evlatlarımıza uzun, sağlıklı ömürler versin canım..... senağlama

zor dostum zor yine yaralarım kanamaya başladı.seneler geçti ama hala başaramadım yaralarımı sarmayı yaz geliyor annesi olanlar yavrularını alıp annelerini ziyarete gidiyrlar benim yavrularımda acı acı gözlerime bakıyr keşke diye her tatilde boyle ........bambaşka duygular bunlar anlatılmaz yaşanır ...Allah kimseye yaşatmasın..Bazen kendime diyorum benimde annem vardı beni nasıl severdi acaba torunlarına patik örermiydi bayramlarda bizi dört gözle beklermiydi.Nasıl bir duygudur merak ediyorum başım sıkışsa ona koşarmıydım...ah arkadaşım çok zor ya gitti birdaha gelmeyecek ve ben hiç hatırlamıyrm annemi çok kötü şu an evimde anneme ait onu hatırlatacak resminin dışında hiç bir şeyim yokkkk ....:çok üzgünüm:Allahın işine karışılmaz..herşey Allahtan....duadan başka yapacak bir şey yok sevgile kal.....

Allah sabır versin çok üzüldüm en çok etkilendiğim yer annenin sana bakmak için son kez başını kaldırmak istemesi ne kadar zor evladımı acaba bu son görüşümmü diye düşünmek allahım kimseye yaşatmasın ama takdirin önüne geçilmiyo aslında şuan hala yaşıyoken kıymetini bilmeliyiz ama nedense hayat ta başka şeylere takıyoruz kafayı kat-ybetmedende anlamıyoruz bazı şeylerin değerini sorunlarımızı dertlerimizi paylaşmak bi yerde sizin acılarınızı içimde yaşayıp hayata daha güzel bakabiliyorum artık şu an boğazım düğüm düğüm gözümden yaşlar akıyor allahım mekanını cennet etsin unutma sende onun meleğisin ve seni eminimki gökyüzünden seyrediyo

canım arkadaşım okadar kötu oldum okadar uzuldum ki anlatamam.. bunları okurken ağlamamak mumkun deil... Allah sabır versin.. çocuklarınla sana uzun ömurler versin tatlım.. senağlama

yazdıklarını okurken çok ağladım çünkü bende babamı bir yılbaşı günü kaybettim hala düşündükçe içim sızlar,okurkende içimi sızlattın,allah sana uzun ömürler versin,evlatlarına bağışlasın,anneninde mekanı cennet olsun inşallah

yazdıklarını okurken çok ağladım çünkü bende babamı bir yılbaşı günü kaybettim hala düşündükçe içim sızlar,okurkende içimi sızlattın,allah sana uzun ömürler versin,evlatlarına bağışlasın,anneninde mekanı cennet olsun inşallah

seninde başın sağolsun cnm :teselli:
allah sabır versin hepimize :Saruboceq:
tşk ederim

Nur içinde yatsın inşallah
çok üzülerek okudum yazını canım anneler bi tane işte unutulmuyo seneler geçse de mekanı cennet olsun

burcum mahfettin benisenağlamasenağlama
yanıbaşımızdaki insanlardan bazen bir haberiz:1no2:
şu an okudum öğrendim ve nasıl oldum anlatammsenağlamasenağlama
senin buluşmadaki fotolarına baktıgımda gözündeki gülümsemeye hayran kalmıştım,şimdi dahda kötü oldum bütün bunlara rağmen nasılda güçlü kalabilmişsin:nazar:
insanlar bütün acılarına rağmen gözündeki ışığı isterse yüzündeki tebessümü içi kan ağlasada taşırmış demekki!! söylemesi kolay ama yapmak mesele.!! ne kadar güçlü bir kadınmışsın:teselli:
allah sana hep güç kuvvet versin o boşluk asla dolmaz ama başka acıla imtihan etmesin rabbim:Saruboceq:
çocuklarına eşine bağışlasın seni:Saruboceq:
anneciğinin mekanıda cennet olsun inşaallah:Saruboceq:

burcum mahfettin benisenağlamasenağlama
yanıbaşımızdaki insanlardan bazen bir haberiz:1no2:
şu an okudum öğrendim ve nasıl oldum anlatammsenağlamasenağlama
senin buluşmadaki fotolarına baktıgımda gözündeki gülümsemeye hayran kalmıştım,şimdi dahda kötü oldum bütün bunlara rağmen nasılda güçlü kalabilmişsin:nazar:
insanlar bütün acılarına rağmen gözündeki ışığı isterse yüzündeki tebessümü içi kan ağlasada taşırmış demekki!! söylemesi kolay ama yapmak mesele.!! ne kadar güçlü bir kadınmışsın:teselli:
allah sana hep güç kuvvet versin o boşluk asla dolmaz ama başka acıla imtihan etmesin rabbim:Saruboceq:
çocuklarına eşine bağışlasın seni:Saruboceq:
anneciğinin mekanıda cennet olsun inşaallah:Saruboceq:

cnm .çok teşekkür ederim :1hug:
dediğin gibi allah başka acılarla bu acımızı unutturmasın :Saruboceq:
küçük yaşlarda büyük acılara maruz kalmak hayata karşı herzaman daha dik ve güçlü olmamızı sağlıyor :delphin: öyle ufacık üzüntülere yıkılan insanlar bunu anlamalı allah kimseye ölüm acısı vermesin özelliklede hiç bir çocuğu anasız bırakmasın :Saruboceq:
napalım herşeye binlerce şükür bizler için yazılan yolda düşe kalkada olsa yürümek zorundayız ...
allah senide çocuklarınla birbirinize bağışlasın analı-babalı büyüsünler inş. :Saruboceq:

cnm .çok teşekkür ederim :1hug:
dediğin gibi allah başka acılarla bu acımızı unutturmasın :Saruboceq:
küçük yaşlarda büyük acılara maruz kalmak hayata karşı herzaman daha dik ve güçlü olmamızı sağlıyor :delphin: öyle ufacık üzüntülere yıkılan insanlar bunu anlamalı allah kimseye ölüm acısı vermesin özelliklede hiç bir çocuğu anasız bırakmasın :Saruboceq:
napalım herşeye binlerce şükür bizler için yazılan yolda düşe kalkada olsa yürümek zorundayız ...
allah senide çocuklarınla birbirinize bağışlasın analı-babalı büyüsünler inş. :Saruboceq:
amin canım:teselli:
çok haklısın,:a015:

canım benim yazını okurken boğazım düğüm düğüm oldu............senağlama
Allah büyük sabır versin..........
ama annene ne mutlu ki senin gibi güzel bir evlat bırakmış geride..........

yengeçburcu günaydın arkadaşım

Yazını ağlayarak okudum. Seni o kadar iyi anlıyorum ki..Ben de annemi am 13 yıl önce 17 yaşındayken kaybettim. Ölümün her türlüsü acı ama emin ol benimkisi en acısı herhalde. 11-12 yaşında iki kız kardeşim vardı. Onlarla zor günler atlatyık. Şimdi hepimiz büyüdük ama acısı hep içimizde. Sanki bir tarafımız yarım hep. Hiçbir mutluluğu tam yaşayamıyoruz. Şimdi benimde 20 aylık bir oğlum var. Aklıma gelir hep bana birşey olursa yavrum ne olur diye. Allah hiçbir çocuğun başından annesini babasını eksik etmesin.

Back