Tam 2 yıldır adet görmuyorum yardim.

Dudak piercingi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2015
1
0
28
Merhaba hemcinslerim ben 19 yasinda genc kizim tam 2 yıl once ramazanin ilk 2 gunu olmak uzere 7 gunluk reglm oldu 17 yasindaydim ondan sonra birdaha hic adet gormedim. 5 ayda bir acisini cekiyorum sanci giriyo. Ne yapmam lazim doktorada gitmek istemiyorum. Günümüz doktorlari çok saçma. Tişörtumun arka fermuari vardi kafamdan film cekildim adamlar toplanim "bunun cenesonde fermuar var" diyip ciddi ciddi dusunmuslerdi. Ogunden sonra bidaha hic gitmedim.

2 yildir adet gormuyorsun ve hala doktora gitmiyorsun biz ne yapalim ki sana. Doktora gitmen sart. Kotu bir tecrube yasadin diye kulliyen tibba kusemezsin. Allah sifa versin.

Koni ilgili bolume tasinmistir

canım sen iyi misin burada mı çare arıyorsun. 2 yıl olmuş ve dr a gitmemişsin. merak etme kadın doğumda röntgen çekmiyorlar. bir an önce dr agit. buralarda cevap bulamazsın. polikistik olabilir vs olabilir herşey olabilir ya da hiç birşey olmayabilir hormonlarının yaramazlığı olabilir. zaten geç kalmışsın daha fazla bekleme...

senin cesaretini kırmak istemem ama bende doktora ilk gittiğimde maalesef çok kötü davrandılar üztelik ben 6 çeşit doktora gittim ve bana hepside psikolojik deyip gönderdiler sonunda ne mi oldu kanayarak ayrı bir organ oluşturmuş ve sızıntıya başlamaış bir çikolata kisti ve ölümden son anda kurtuluş ciğerime kadar zara verdi maalesef beni bu hala koyanda doktorlardı ama beni kurtaranda bir doktordu.her meslekte iyisi de var kötüsü de ama ne olursa olsun bir doktora mutlaka gitmelisin ne olduğunu bilip çare aramak böyle kara kara düşünmekten çooook iyidir daha fazla geç kalma bence tatlım

Son düzenleme:
biran önce yaşın büyüyüpte evlilik çağına gelmeden bu işi çöz.doktora git ne yapılması gerekiyorsa yap.adet göremezsen hamilede kalamassın biliyorsundur heralde.

İki yil ne demek ya ben 1 ay olmasam kafayi yiyom iki yil hicmi rahatsiz olmuyorsun bak bence sen olmuyorsan ya hormonlarina baktir hemen yada erken menopoza girmiste olabilirsin yoksa neden gelmesin ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…