- 28 Mayıs 2007
- 2.400
- 404
- 373
- Konu Sahibi guzelkizMS
kan testi yaptırdım kızlar 4.4 çıktı sonuç doktor ne var diyebilirim dedi ne yok diyebilirim dedi kesin sonuç haftaya çıkar dedi haktan hayırlısı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kan testi yaptırdım kızlar 4.4 çıktı sonuç doktor ne var diyebilirim dedi ne yok diyebilirim dedi kesin sonuç haftaya çıkar dedi haktan hayırlısı olsun
merhaba arkadaslar benim sorunum su duzenli adet gøruruyorum 27 yada 28gunde bir ama bu ay adetim gelmedi 24de geldi ama cok az damla halinde pembe seklinde ama sonra gelmedi ve belim cok agriyor kasiklarimda bazen acaba hamilemiyim bilmiyorum hala test yapmadim
her yerde negatif çıkmış. Nereye saklanmış olabilir ki . bence imkan yok. Umitlenmebendede var aynı durum 17 gün gecti olmadım olası da yok doktordakı kan ve idrar testleinde ve ultrasonda da negatif cıktı ama insan hisseder ya ben hamile oldugumu hissediyorum sizce olabilir mi?
Canım sonuç ne çoktıkızlar yorumlarınız için çok tşk ederim bende zaten mantar var mantar tedavisi görüyorum mantarı yendim şuan yok dedi doktor ve çok kötü bi yanma var sanki ateş püskürüyor gibi ve ben normalde 27-28-29 olurdum ama olmadım son 4 aydır gününü şaşmadan oldum ama bu ay neden böle oldu anlamadım doktora gittim ditmedim degil ama mantar deiler bazıları hiç ilgilenmdiler sinirlerimi bozdu gönderdier burdaki doktorlar hiç iyi deil yad bana iyisi denk gelmedi ((