Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol canm çok teşşekür ederim evet okadar özenle ve okadar uzun zamandır hazırlanıyordum ki herşein çok uyumlu olmasını istemiştim olduda allah'a rabbime çok şükür kravatı ben ayarladım gittim bütün giyim mağzalarını dolaştım ve buldum sonunda isteiğim gibi. Kıyafetimde çok önce beğenerek almıstım. Saçlarım kendi rendim boya yook yallnız bu resimlerde karemel gibi çıkmıs aslında sarı altlara çıt çıt taktırdım platin rengi olanlar çıt çıt. Aslında kendi saçlarım uzun belime geliyo ama masada baya kısalldı. Bende hep kalçama kadar istemistim burda pek belli olmuoyr ama belimin altındaydı saçlarım. Taçta herzaman hayalimdi saçlarımı öle sıradan model gibi yandan toplatsaydım herkesiznki gibi klask düğün saçı olacaktı ama böle taç takıp uaztınca çok yakıştı herkez annem dahıl okadar sademi olcaksın dedi ama kuaforden gelince herkez küçük prenses dedi ogun bana:)))) en yakın arkdasmla karar almıstık ama kuafore yalnız gıttım ve tek tek anlattım oda tam istediğim gibi yaptı saolsun makajım kıyyafetime taçım ayakkabm ve setim tamamiyle aynıydı herşey çok uyumlu ve gönlüme göre oldu :)Düğün nasipse nisan mayıs 2011 e inşalllahhhhhh
ay canım benım yaa.
valla bayıldım ben sana cok cok cok bayıldım..
ıyıkıde herseyın uyumlu olmus
vay be saclarının kendı halımı.. Aa cok guzel valla :)
mutluluklar dilerim canım...çok güzel olmuşsun...bende 5 haziranda nişanlandım...benimde tek omuzdu böyle elbisem ama gece mavisiydi ve güller falan vardı böyle göğüs altında ve omuz başında:) nişanlımda böyle gri takım giymişti:)
hep mutlu olun inşallah.....![]()