Tam 1 Yıldır Beklediğimiz An :))) taze çıktı

per.vin

al.pervin
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2009
364
1
96
Manisa
Arkadaşlar buradaki bazı arkadaşlar bilir tam 6ay öncesinden beri hazırlandığım hep hayalini kurduğum nişanım tam 7 yıldır sevgilim olan biricik aşkım alperimle sonunda nişanlandık düğünde yakın :) buradan bi çok bilgi aldım çok güzellikler ve çok şey öğrendim ve hepsinide uyguladım. nişanımda sözümde hepsini anı anına kareledim. herkes kızım bukadar fotoyu ne yapacaksın dedi ben forumumda sergileceğim dedm (tabi kimse anlamadı o ayrı) kaydirigubbakcemile3 ben sonunda atlattım benden sonrakilere fikir olsun. gerçi buraya stüdyo resimlerimi koyuyorum ama nişan bölümüne konumu açıçam her ayrıntıyı koyucam ordan takip edebilirsiniz bu arada evde pc bozuk o yuzden bukadar gecikti yoksa ben ertesi günü koyacaktım resimleri 10temmuzda oldu nişanm arakdaşlar 20gün gecikmeli affınıza sığınıyorum... Başlıyorummmmm :kedi:

:nazar::nazar::nazar::nazar:

RESİMLER AŞŞAĞIDA İLERLERİYN ARKADAŞLARRRRR ======>

Son düzenleme:
3111.jpg

3116.jpg

3119.jpg

3130.jpg

3137.jpg

3141.jpg

3147.jpg

3151.jpg

3161.jpg

Son düzenleme:
canım gülen yüzün bir an olsun solmasın mutluluğun gözlerinden okunuyor gerçekten...
çok güzel bir uyum sergilemişsiniz ben bayılıyorum böyle uyumlara.
elbisen çok hoş fiziğine çok yakışmış.nişanlının kravatıda çok ince detaylarla uydurulmuş aşırı hoşuma gitti.
saçlarında çok hoş taçta ayrı bir hava katmış ay bayıldım bayıldımm :)) düğün ne zaman tatlım?

saol canm benim sildim ama moralim bozuldu yaaaaaa ben normal boyutta eklemiştim neden böle oldu anlamadım ama sen ekliyorsun çok saol ama bölede ayrı ayrı oldu ben hepsini bi konuda istemiştim bunları silip öle yaparmısın yada sen sil ben yapayım canm

Ben ilk açtığınız başlıkta düzenleyecektim ama editlemişsiniz:)
You_know arkadaşımız yardım edeceğini söylemiş sorun yoktur umarım.

ben 1 yere ekledim hepsini canım eğer buda olmadı diyorsan duygu yapsın istersen

sen yazarken ben yapıyordum zaten canım aynen öyle dedigin yere koymusum bende sorun etme gözlerin neden doluyor önemli deil cnm
allah tamamına erdirsin bu arada cok guzel olmussun

canım gülen yüzün bir an olsun solmasın mutluluğun gözlerinden okunuyor gerçekten...
çok güzel bir uyum sergilemişsiniz ben bayılıyorum böyle uyumlara.
elbisen çok hoş fiziğine çok yakışmış.nişanlının kravatıda çok ince detaylarla uydurulmuş aşırı hoşuma gitti.
saçlarında çok hoş taçta ayrı bir hava katmış ay bayıldım bayıldımm :)) düğün ne zaman tatlım?

saol canm çok teşşekür ederim evet okadar özenle ve okadar uzun zamandır hazırlanıyordum ki herşein çok uyumlu olmasını istemiştim olduda Allah'a Rabbime çok şükür kravatı ben ayarladım gittim bütün giyim mağzalarını dolaştım ve buldum sonunda isteiğim gibi. kıyafetimde çok önce beğenerek almıstım. saçlarım kendi rendim boya yook yallnız bu resimlerde karemel gibi çıkmıs aslında sarı altlara çıt çıt taktırdım platin rengi olanlar çıt çıt. aslında kendi saçlarım uzun belime geliyo ama masada baya kısalldı. bende hep kalçama kadar istemistim burda pek belli olmuoyr ama belimin altındaydı saçlarım. taçta herzaman hayalimdi saçlarımı öle sıradan model gibi yandan toplatsaydım herkesiznki gibi klask düğün saçı olacaktı ama böle taç takıp uaztınca çok yakıştı herkez annem dahıl okadar sademi olcaksın dedi ama kuaforden gelince herkez küçük prenses dedi ogun bana:)))) en yakın arkdasmla karar almıstık ama kuafore yalnız gıttım ve tek tek anlattım oda tam istediğim gibi yaptı saolsun makajım kıyyafetime taçım ayakkabm ve setim tamamiyle aynıydı herşey çok uyumlu ve gönlüme göre oldu :) :nazar: düğün nasipse nisan mayıs 2011 e inşalllahhhhhh

Back