Arkadaşlar buradaki bazı arkadaşlar bilir tam 6ay öncesinden beri hazırlandığım hep hayalini kurduğum nişanım tam 7 yıldır sevgilim olan biricik aşkım alperimle sonunda nişanlandık düğünde yakın :) buradan bi çok bilgi aldım çok güzellikler ve çok şey öğrendim ve hepsinide uyguladım. nişanımda sözümde hepsini anı anına kareledim. herkes kızım bukadar fotoyu ne yapacaksın dedi ben forumumda sergileceğim dedm (tabi kimse anlamadı o ayrı) kaydirigubbakcemile3 ben sonunda atlattım benden sonrakilere fikir olsun. gerçi buraya stüdyo resimlerimi koyuyorum ama nişan bölümüne konumu açıçam her ayrıntıyı koyucam ordan takip edebilirsiniz bu arada evde pc bozuk o yuzden bukadar gecikti yoksa ben ertesi günü koyacaktım resimleri 10temmuzda oldu nişanm arakdaşlar 20gün gecikmeli affınıza sığınıyorum... Başlıyorummmmm :kedi:
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
RESİMLER AŞŞAĞIDA İLERLERİYN ARKADAŞLARRRRR ======>
RESİMLER AŞŞAĞIDA İLERLERİYN ARKADAŞLARRRRR ======>
Son düzenleme: