• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Takviyeyle saç çıkar mi?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

gokce96gokce

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2015
86
29
38
Merhaba kizlar
Ben zinco (çinko hapi), biotin hapi, demir hapi ve b12 vitamin hapi kullaniyorum. Bunlarin sacima bir katkisi olur mu? Çünkü sacim diyetten döküldü şuan dökülme problemim pek yok en fazla günde 50 tanedir. Sadece merak ettiğim bu takviyelerle saçlarim eski gürlüğüne kavuşur mu? Bilinçsiz diyetle dökülen saclarini vida takviyesiyle iyileştiren var mi?? Saclarim mesela yanlarda ve kafamin tepe kisminda acikliklar var ve onlar belli oluyor onlar kapansin istiyorum . oralarda sac cikar mi 6 ay düzenli kullansam?
Şuan için 1 aydir kullaniyorum ve sanki yeni saçlar cikti
Fikrimiz nedir ???

Merhaba kizlar
Ben zinco (çinko hapi), biotin hapi, demir hapi ve b12 vitamin hapi kullaniyorum. Bunlarin sacima bir katkisi olur mu? Çünkü sacim diyetten döküldü şuan dökülme problemim pek yok en fazla günde 50 tanedir. Sadece merak ettiğim bu takviyelerle saçlarim eski gürlüğüne kavuşur mu? Bilinçsiz diyetle dökülen saclarini vida takviyesiyle iyileştiren var mi?? Saclarim mesela yanlarda ve kafamin tepe kisminda acikliklar var ve onlar belli oluyor onlar kapansin istiyorum . oralarda sac cikar mi 6 ay düzenli kullansam?
Fikrimiz nedir ???
Hiç fikrim yok Canım bir doktora çıktın mı bu haplar için

Birde tirnak kenarlarimda hep etler kalkardi 1 aydir o etler de düzeldi. Yaralar olurdu iyileşti tamamen. Belki de eksiklikler kapaniyordur ve ilerisi için saclarim da duzelicektir. Tek umudum bu şuan.

Merhaba kizlar
Fikrimiz nedir ???
Vitamin eksikliğinden falan saç döküldüğünü biliyorum ama extra alınca çıkar mı yenileri bilemiyorum. Yine de faydası olursa diye söyleyeyim dedim, sarımsak, zeytinyağı, üzüm çekirdeği yağı falan iyi geliyormuş sanırım. Bi de aklıma geldi lisede saçları döküldüğü için demir takviyesi alan arkadaşım vardı

siz vitamin haplarını tek tek kullanıyosunuz ben 6 ay kadar hepsinin biarada oldugu medobiokompleks k adlı hapı kulladım saclarım baya toplanmıstı acıklıklar kapanmıstı vitaminlerin saca cok faydası var

Vitamin eksikliğinden falan saç döküldüğünü biliyorum ama extra alınca çıkar mı yenileri bilemiyorum. Yine de faydası olursa diye söyleyeyim dedim, sarımsak, zeytinyağı, üzüm çekirdeği yağı falan iyi geliyormuş sanırım. Bi de aklıma geldi lisede saçları döküldüğü için demir takviyesi alan arkadaşım vardı
Canim ben çok düzensiz beslenen biriyim ve yaptigim diyette resmen günlerce yemek yemiyordum hicbir şey yemiyordum tabi bu dediğim 6 yil önceydi bu süreçte dökülme çok çok azaldi avuç avuç dökülüyordu çünkü hatta elimle kendim çekiyordum acaba kactane dökülecek diye ne salakmisim. Oyle devam etseydi suan keldim herhalde. Simdi de seyreklero cikarnaya valisiyorum iste. Peki o arkadasinizin saclari iyileşmiş miydi

Canim ben çok düzensiz beslenen biriyim ve yaptigim diyette resmen günlerce yemek yemiyordum hicbir şey yemiyordum tabi bu dediğim 6 yil önceydi bu süreçte dökülme çok çok azaldi avuç avuç dökülüyordu çünkü hatta elimle kendim çekiyordum acaba kactane dökülecek diye ne salakmisim. Oyle devam etseydi suan keldim herhalde. Simdi de seyreklero cikarnaya valisiyorum iste. Peki o arkadasinizin saclari iyileşmiş miydi
Çok geçmiş olsun :( Arkadaş toparlamaya başlamıştı. Çünkü onun kaşları kirpikleri falan da dökülüyordu. Yeniden çıkmıştı sonradan.

siz vitamin haplarını tek tek kullanıyosunuz ben 6 ay kadar hepsinin biarada oldugu medobiokompleks k adlı hapı kulladım saclarım baya toplanmıstı acıklıklar kapanmıstı vitaminlerin saca cok faydası var
Ay canim bak simdi aklimi celdin acaba onu mu kullansam ki. Ne zaman gördünüz etkilerini ve gözle gorulur büyük bir etkisi oldu mu? Bide 6 aydan sonra nasil biraktiniz? Biraktiginizda ani bi dökülme yasadiniz mi yada yeni cikanlar mi döküldü nasil oldu acaba

Çok geçmiş olsun :KK43: Arkadaş toparlamaya başlamıştı. Çünkü onun kaşları kirpikleri falan da dökülüyordu. Yeniden çıkmıştı sonradan.
HIM anladim canim benim bir sorun saçlarda var çok ince telli ve acik yerler var :( ama kaşlarimi görseniz çok kalin telli ve fiskiriyor resmen keşke sacimda öyle kalsaydi çok üzülüyorum :(

HIM anladim canim benim bir sorun saçlarda var çok ince telli ve acik yerler var :KK43: ama kaşlarimi görseniz çok kalin telli ve fiskiriyor resmen keşke sacimda öyle kalsaydi çok üzülüyorum :KK43:
Düzelir inşallah ya ne diyeyim bilemiyorum. Ama zamanla iyi beslenirseniz geçer herşey :)

Merhaba kizlar
Fikrimiz nedir ???
Sorunlarımız aynı canım,
Tedaviyi kendin bulacaksın kimse sana şunu yap demez birinde iyi olan sana iyi gelmez.İlk önce doktora gitsen bile doktorlar adam akıllı ilgilenmiyor minox yazar kan değerine bakmaz hormonlara bakalım demez malesef.
Dökülmelerden ziyade stressi minimum ypacaksın döküldü dersen inand aha fazla dökülüyor.Bitoin saç tellerini kalınlaştıır düzenli kullanırsan 2,3 ay gibi.Artı bemik bepanten evigen al haftada yap saçına maske gibi sabaha kadar dursun sonra.İmkanın olursa emu yağı elde et o saçsız bölgeye yedir iki günde bir.Sonra karanfil yada ısırgan otu bunları sıcak suya at sularını sprey şişesine ekle ayrı ayrı ekle saçına sık sabah akşam.Dediklerimin hepsi doğal bunları düzenli en az 3 ay yapacaksın.Saç foliküller ölmez ama uyanmaya ihtiyaçları vardır.Dr ın biri dökülmelerde sürekli tedavi şart malasef diyor bıraktığın an gidiyor kazanımlar diyor.Bence tedaviye başla bir yerden.Emu yağı araştırın alırsan sana aldığım yeri mesaj atarım.mümkünse bana kullandığın vitamin haplarını mesaj atarmısın fiyatıyla memnun oldukların ile bende alacamda zahmet olmazsa.

Sorunlarımız aynı canım,
Tedaviyi kendin bulacaksın kimse sana şunu yap demez birinde iyi olan sana iyi gelmez.İlk önce doktora gitsen bile doktorlar adam akıllı ilgilenmiyor minox yazar kan değerine bakmaz hormonlara bakalım demez malesef.
Dökülmelerden ziyade stressi minimum ypacaksın döküldü dersen inand aha fazla dökülüyor.Bitoin saç tellerini kalınlaştıır düzenli kullanırsan 2,3 ay gibi.Artı bemik bepanten evigen al haftada yap saçına maske gibi sabaha kadar dursun sonra.İmkanın olursa emu yağı elde et o saçsız bölgeye yedir iki günde bir.Sonra karanfil yada ısırgan otu bunları sıcak suya at sularını sprey şişesine ekle ayrı ayrı ekle saçına sık sabah akşam.Dediklerimin hepsi doğal bunları düzenli en az 3 ay yapacaksın.Saç foliküller ölmez ama uyanmaya ihtiyaçları vardır.Dr ın biri dökülmelerde sürekli tedavi şart malasef diyor bıraktığın an gidiyor kazanımlar diyor.Bence tedaviye başla bir yerden.Emu yağı araştırın alırsan sana aldığım yeri mesaj atarım.mümkünse bana kullandığın vitamin haplarını mesaj atarmısın fiyatıyla memnun oldukların ile bende alacamda zahmet olmazsa.
Kesinlikle canim özellikle doktorlar konusunda çok haklisin o kadar umursamazlar ki . gidiyorsun sac dokulnem var diye iki sampuan oneriyor yolluyor. Ben bile tip okumadigim halde ogrendim artik sacin disardan degil icerden beslendigini ciktigini veya dokuldugunu. Veya dedigin gibi kan değerlerine bakiyor normal diyor yolluyor demiyor hormon sorunumu var genetik mi yetersiz beslenmemi tiroit mi veya başka bi sey. Nedense doktorlarimiz çok özensiz bu konuda. Ben kaç kere gittiysem ki dökülmenin hat safhada olduğu dönemlerdidi. Her defasinda kan testi yapildi normal dendi ve kesinlikle altında başka problem olabilir mi diye ilgilenilmedi. O yüzden ben kendim bu çareye başvurdu artik. Ayrıca mesaj attim canim kullandigim takviyeleri ve foyatlarini

Canım ben saç dökülmesi ve saç derisindeki sivilcelenmeler için doktora gitmistim.
Doktor bana çinko hapı vermişti.
Bu saçlarını güçlendirir, ve hızlı uzamasını sağlar demişti.
Gerçektende öyle oldu.
Ama benim depolarda çok az azalma olmuş onu göz önünde bulundurarak vermişti.
Ben düzenli kullandıkça farkettim ki uzatıyor

Canım ben saç dökülmesi ve saç derisindeki sivilcelenmeler için doktora gitmistim.
Doktor bana çinko hapı vermişti.
Bu saçlarını güçlendirir, ve hızlı uzamasını sağlar demişti.
Gerçektende öyle oldu.
Ama benim depolarda çok az azalma olmuş onu göz önünde bulundurarak vermişti.
Ben düzenli kullandıkça farkettim ki uzatıyor
Canim inşallah faydasi olur senin gibi :) şuan kullaniyor musun veya kaç ay kullandin acaba

Canim inşallah faydasi olur senin gibi :) şuan kullaniyor musun veya kaç ay kullandin acaba

Şuan kullanmıyorum canım çünkü bitti :D
Yarın yine gidicem kontrole yazdırmayı düşünüyorum.
1 kutu kullandım.
Ocak ayında yani.
Ama 2. Haftasında faydasini görmeye başladım.
Sanada faydası olur inşALLAH :)

3ayda etkisini gosteriyo.ben bu hapi kullanali 3sene oldu 3sene boyunca dokulmem olmadi ama simdi tekrar basladi bende doktora gittim demir cinko sinirin altinda cikti sizin gibi haplari tek tek verdi ama icemedim cok midemi agritti.eczaneye bu ilaci almak icin gttim.ordaki eczaci bayan onu dnediyseniz simdi priorini dneyin dedi bende bu haptan cok memnun kalanlari duymustum budefa onu aldim 6ay sampuaniyla birlikte kullancm bkalim etkisi oluckmi dokulmem 1ay olmasina ragmen azaldi ama benim drdim sac cikarmasi

3ayda etkisini gosteriyo.ben bu hapi kullanali 3sene oldu 3sene boyunca dokulmem olmadi ama simdi tekrar basladi bende doktora gittim demir cinko sinirin altinda cikti sizin gibi haplari tek tek verdi ama icemedim cok midemi agritti.eczaneye bu ilaci almak icin gttim.ordaki eczaci bayan onu dnediyseniz simdi priorini dneyin dedi bende bu haptan cok memnun kalanlari duymustum budefa onu aldim 6ay sampuaniyla birlikte kullancm bkalim etkisi oluckmi dokulmem 1ay olmasina ragmen azaldi ama benim drdim sac cikarmasi
Çok sevindim canim . bence mantikli olan da dökülme durduğunda o dokulenlerin içerden takviyeyi aldiginda tekrar cikmasi. Sonuçta döküldüğü zaman ölmuyor sac koku orada. Zayifliyo dökülüyor ve tekrar güç kazaniyo cikiyo. İnşallah hepimiz saglikli ve gür saçlara sahip oluruz dökülenler cikar tamamen :) buarada priorin i bende duymuştum ama forumda o ilaçla ilgili kotu yorumlar okudum birkaç tane isterseniz bi onlara göz gezdirin öyle karar verin. Ben o yüzden karisimdan ziyade tek tek kullaniyorum bakalim gelişmeleri yazicam sürekli. Şuan 1 ay oldu ve dokulmem yok gibi ve sacim düz olmasına rağmen birçok kivircik sacin ciktigini görüyorum bazilari sert bazilari daha ince

O kotu yorumlari okudum ama bir okadarda iyi yorumlar var bide eczaci digerini zaten kullanmissiniz bide bunu deneyin diyince kafama yatti icerik olarak ayni cunku.1ay bitmek uzere enaz 3ay diyolar ben 6ay kadar dvam edicem

O kotu yorumlari okudum ama bir okadarda iyi yorumlar var bide eczaci digerini zaten kullanmissiniz bide bunu deneyin diyince kafama yatti icerik olarak ayni cunku.1ay bitmek uzere enaz 3ay diyolar ben 6ay kadar dvam edicem
Anladim canim inşallah faydasini görürsün gelişmeleri paylasirsan çok sevinirim canim :)

Back
X