• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Taktım kafaya..

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.666
498
Gece gündüz bunu düşünüyorum.. Rüyama bile girdi.. Gittim 120 tl lik alışveriş yaptım daha eksiğim var ama elimdekilerle de baya şey çıkar.. Hatta deneme de yaptım çok güzel oldu.. Bahsettiğim şwy butik kurabiye şeker hamurlu renkli renkli.. Bu işe girmek istiyorum gece gündüz video izliyorum düşünüyorum.. Yapması değil de kime satacağım derdi sardı. Bi yandan da yapmak istiyorum.. Bi fırınla görüştük haber bekliyorum. Oraya koyarım ben bir e satıyorsam o ikiye satar hem ben kazanırım hem onlar dedim ama bakalım.. Bir de broşür bastırıp okul çıkışında annelere ve düğün salonlarına filan dağıtsam sipariş almak için sizce olur mu bu iiş? Eşim olabilir diyor ama annem filan herşeye olduğu gibi buna da git çalış bi yerde ne yapacaksın filan diyor...face de sayfa üaçtım ama henüz onaylanmasını bekliyorum instagram da sayfa açtım.. Sizce boş hayale mi kapılıyorum!? Broşür işi ve fırınlar ile anlaşmak işe yarar mı??

Tanesi 2.5 3 tl den satsam belki alan olur bilemiyorum öyle çok para kazanma derdinde değilim harçlığımı çıkarsam yeter
1,5 liraya yaptırmıştı kuzenim ve bize pahalıya yaptırmışsınız dediler.2,5 3 liraya alabilecek kisi bulabilir misiniz bilmiyorum

bu ise girmeden önce o isi yapan bir kisinin yada firmanin yaninda söyle 4 hafta bedava calismanda yarar var. Bu sekil insanlarin ne tür sevdiklerini, kaca satildigini, ne gibi sorunlarla karsilasildigini anlarsin. Sonra baslarsan daha kolayina gelir

Back
X