- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Uzun süredir tanıdığım birisi aslında. Hep olgun bulmuştum onu.Bir süredir dediğin bir haftadır mı?
Yazmak istediğimde yazdım, sevdiğimi söylemek istediğimde söyledim diye bu hatun cepte diye düşünmez değil mi?Ben de sizinle aynı fikirdeyim.
Zaten dikkat ederseniz, taktiklerle hesaplarla uğraşanların doğru düzgün yürüyen ilişkileri yoktur. Güzel ilişkisi olanlar zaten bu kadar hesaba gerek duymuyor.
Seviyorsan seversin, ilgilenmek istiyorsan ilgilenirsin. Bu kadar basit. Ne uğraşçam, 3 kere yaz, 5 kere yazma, telefonunu 1 kere aç, 2.de açma... Bırakın allasen ya. :)
Samimi olmak güzel şey. İstemezdim adamın birinin benimle taktikli maktikli ilişkide olmasını. Hoş, adamlar zaten neyse o oluyorlar. Taktikle, numarayla uğraşanlar hep kadınlar.
Taktik düşünmüyorum ki.Daha bir hafta bile olmamış , tadını çıkar dicem ama taktik falan düşünüyorsan bu ilişkinin ömrü uzun değildir
Merhaba hanımlar,
Bir süredir hayatımda birisi var. Onu seviyorum. Sevildiğimi de biliyorum, hissediyorum. Sizlere belki de abartı gelecek ama yanımda yokken dahi kalbimde sıcaklığını hissediyorum.
Gel gelelim benim içimi sıkan konuya. Ben öyle pek taktik insanı değilim ilişkilerimde. 2 kere yazdım bir kere yazmayayım merak etsin, ay çok yüz verdim biraz peşimde koşturmam lazım olaylarına gelemiyorum.
İçimden nasıl geliyorsa öyle davranıyorum. Sevgimi göstermeyi, karşımdakine sevildiğini hissettirmeyi seviyorum ki bence normali de bu.
Ama birçok kişiden ilişkide çeşitli hesaplar vs. olmazsa yürümez, biraz peşinde koşturacaksın ki şımarmasın, onun için önemli olasın gibi gibi laflar duyuyorum.
Sizler ne diyorsunuz? Bunların doğruluk payı var mı? İlla taktik yapmak, kendini frenlemek şart mı?
Yukarda ki konuyu sen yazdıysan bariz taktik düşünüyorsunTaktik düşünmüyorum ki.
İçimde bir korku var sadece.
O zaman şöyle diyeyimUzun süredir tanıdığım birisi aslında. Hep olgun bulmuştum onu.
İlişkimiz perşembe günü başladı.
Doğru düzgün bir adam niye öyle düşünsün ki... Ben erkek olsam, neyse o olan delikanlı kadından hoşlanırdım mesela, sözümona onun peşinden koşayım, ona bağlanayım diye taktiklerle kendinden geçen kadınlardan değil.Yazmak istediğimde yazdım, sevdiğimi söylemek istediğimde söyledim diye bu hatun cepte diye düşünmez değil mi?
Uzun süredir tanıdığım en olgun erkeklerden biri. Onunla güzel bir ilişki yaşamak istiyorum da ondan bu vesvesem..
Hayır ne alakası var?Yazmak istediğimde yazdım, sevdiğimi söylemek istediğimde söyledim diye bu hatun cepte diye düşünmez değil mi?
Uzun süredir tanıdığım en olgun erkeklerden biri. Onunla güzel bir ilişki yaşamak istiyorum da ondan bu vesvesem..
Merhaba hanımlar,
Bir süredir hayatımda birisi var. Onu seviyorum. Sevildiğimi de biliyorum, hissediyorum. Sizlere belki de abartı gelecek ama yanımda yokken dahi kalbimde sıcaklığını hissediyorum.
Gel gelelim benim içimi sıkan konuya. Ben öyle pek taktik insanı değilim ilişkilerimde. 2 kere yazdım bir kere yazmayayım merak etsin, ay çok yüz verdim biraz peşimde koşturmam lazım olaylarına gelemiyorum.
İçimden nasıl geliyorsa öyle davranıyorum. Sevgimi göstermeyi, karşımdakine sevildiğini hissettirmeyi seviyorum ki bence normali de bu.
Ama birçok kişiden ilişkide çeşitli hesaplar vs. olmazsa yürümez, biraz peşinde koşturacaksın ki şımarmasın, onun için önemli olasın gibi gibi laflar duyuyorum.
Sizler ne diyorsunuz? Bunların doğruluk payı var mı? İlla taktik yapmak, kendini frenlemek şart mı?