- Konu Sahibi littlewise
kaça bakıyolar acaba.
ben 10 liraya baktırmıştım
hem kahve hem kağıt falıydı
ama yıllar oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaça bakıyolar acaba.
zade kafe tek geçerim taksımde bayan armağan hanım dıye bırısı kadın ne derse harfı harfıne dedıgı gunde cıkıyor.
ben de tam bilmiyorum arkadasım goturdu cunku, ama çok guzel seyler soyledi bakan abla umarım cıkar:)))
internetten sunu buldum: "İstiklal Caddesinden Tünel'e inerken solda Ayhan Işık Sokağa (Garanti Bankasından girilen sokak) döndükten 100 m aşağıda minik bir kafe Kadınlar Kahvesi. Dekorasyon ahşap ve mor ağırlıklı; mor masalı sandalyeli tatlı bir mekan. Açıkhavada oturmak isteyenler için sokata çiçeklerle çevrelenmiş şemsiyeli bir bölme var. Kahve içtikten sonra isterseniz fal baktırıyorsunuz." fiyatı 10 tl simdi
Kızlar kadınlar kahvesinde bir çok kez fal baktırdım dediğiniz meryem hanımda dahil ama hiç memnun kalmadım ondan. Pelin ve Dilek Hanım var orda özellikle Pelin'i şiddetle tavsiye ederim pişman olmazsınız benim neyim var neyim yok hepsini bildi.Bide diğerleri gibi harf çıkartıp üste 2 laf söyleyip bitirmiyo yani uzun bakıyo sorular sorduruyor zaten soru sormama gerek kalmadı neyi merak ediyorsam herşeyi kendi söyledi. Fal meraklılılarına duyurulur.
ya bısey sorucam fal bakarken baska bı odaya falan gecmıyosunuz dımı ben oyle duydumda yanında bırı varken bakıyomu yoksa baska masayamı gecıyorsunuz bırde ne kadar